puchu Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Dzisiejszy spacer po parku Skaryszewskim. Quote
katik Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Uroczy malec :loveu: szkoda tylko że taki mały i prawie go nie widać w trawie :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ariula się laska zrobiła :cool3:. Podobał się jej kolega? Nie marudzi, że też by takiego chciała? :evil_lol: Quote
puchu Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Maluszek ma dwa miesiące i jest uroczy :loveu: Ariula chciała się pobawić, ale Haft musi jeszcze troszkę podrosnąć. Quote
*Monia* Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Taki maluśki lisek :loveu:. Jak podrośnie to będzie śmigał z Ariulą i pewnie agility też będzie trenował ;). Quote
*Monia* Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Robisz mi chęci na małą pokraczną kulkę :mad::mad:. Moi rodzice wyjeżdżają i chyba coś "znajdę na ulicy" :diabloti:. Po przyjeździe mam tydzień prawie na wyprostowanie Hexy i chyba cuś trzeba zacząć intensywnie myśleć.. Ale tata mnie wymelduje do garażu metalowego jak mu przytargam niespodziankę :placz:. Quote
puchu Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Alesja mówiła, że i agility i obi. A ten link z charciego, to czarny chłopczyk, a'la lab/wyżeł/spaniel Quote
*Monia* Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Chłopczyki odpadają niestety, po każdym samcu krzaki u nas żółkły :shake:. Małe trenujące :loveu:. A Ariula jaka zainteresowana :loveu: Quote
*Monia* Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Widzę, że czarnego towarzysza miałyście ;). http://i32.tinypic.com/4pwhg2.jpg - dobranoc :evil_lol: Quote
Mudik Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Wreszcie Jaszka w swojej galerii:multi::multi:, Maleństwo będzie świetnie na obi wyglądać!:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Bzikowa']http://i27.tinypic.com/w2knt2.jpg czyżby ten wzrok mówił "nigdzie nie jedziesz!" ? :lol: :evil_lol: Albo weź mnie ze sobą :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 to małe coś nie większe niż źdźbło trawy to Twój nowy pies?? :cool3: czy czegoś nie doczytałam?? Quote
Mudik Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nie to szczeniak znajomej z tej galerii http://www.dogomania.pl/forum/f553/syberyjski-niedzwiadek-po-prostu-jaszka-45267/ Quote
miroszki Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Monia, Aria nie może - dosłownie - zniżyć się do chęci posiadania takiej miniaturrki - ona wołałaby potwora Jaszkę na stałe :lol: Ariula - powtórzę się, ale prawdy nigdy dość - jest naprawdę bardzo, bardzo ładna! (mimo to nie trzeba było odgryzać mi mój palec :diabloti:) Quote
*Monia* Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ariula wysoko mierzy ;). Ariula - powtórzę się, ale prawdy nigdy dość - jest naprawdę bardzo, bardzo ładna! (mimo to nie trzeba było odgryzać mi mój palec ) Ładna i grzeczna :loveu:. Jakie obgryzanie palca?? Quote
miroszki Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ODgryzanie - możliwe, że obgryzanie przeżyłaym mniej dramatycznie :diabloti: Quote
*Monia* Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Sól mi wczoraj oczy wypaliła i literki mi się mylą :roll:. A dlaczego palec był oDgryzany? ;) Quote
Recommended Posts