*Monia* Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Doczekać się nie mogłam i sama zdjęcia wstawię :eviltong: Ariula na zawodach, komentarz będzie od tej, która jeszcze się nie podzieliła wrażeniami ;). Jak zwykle pan Grzegorz zrobił super fotki :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jaka śliczna zawodniczka :loveu::loveu: Quote
puchu Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Jutro się rozpisze. Przez weekend tak "pilnie" :evil_lol: przygotowywałam się do egzaminu, że chyba będę musiała zarwać noc... Quote
*Monia* Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Widać po zdjęciach jak pilnie się uczyłaś razem z Ariulą. Ja już po egzaminach :multi:. Miłej nauki życzę ;) Quote
Inkaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 YouTube - Paulina&Aria (International All breds cup) YouTube - Paulina&Aria (International All breeds cup) Quote
Mudik Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Gratulacje dla Ariuli!!!:loveu::multi::multi::multi: Quote
puchu Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Z zawodów mamy dwa pucharki za 3 i 2 miejsce. Po za tym jeszcze 1 w łącznej. Tylko jedna detka, jedna tyczka i kilka niezaliczonych stref. Zawody dla mnie były bardzo udane, bo się nauczyłam na ile mogę psicy ufać na torze, a na co uważać (patrz ostatnia hopka na drugim filmiku :evil_lol:). Po za tym Aria biegała! 4,76 m/s! Co jeszcze... Rozpruła klatkę. Tym razem wypruła boczną siatkę. Wiedziała, że jak za cicho siedzi, to coś nie tak :shake: ;) I jeszcze zwiała z domku przez okno. Quote
*Monia* Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Gratulacje dla małej łobuzicy :loveu:. Wygłaszcz ją ode mnie i od Hexoliny :razz:. Jak skończysz te wstrętne egzaminy to trzeba się na spacerek wybrać. Za 2 tygodnie wybywam i przez wakacje Hexa będzie bez spacerów :roll:. Quote
Bzikowa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja byłam pod wrażeniem Waszego biegania!!! Oby tak dalej, gratulacje :multi: Quote
puchu Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='*Monia*']Gratulacje dla małej łobuzicy :loveu:. Wygłaszcz ją ode mnie i od Hexoliny :razz:. Jak skończysz te wstrętne egzaminy to trzeba się na spacerek wybrać. Za 2 tygodnie wybywam i przez wakacje Hexa będzie bez spacerów :roll:. W przyszłym tygodni zajęty mam tylko poniedziałek rano, środę w okolicy południa (?) i piątek na wpisy. [quote name='Bzikowa']Ja byłam pod wrażeniem Waszego biegania!!! Oby tak dalej, gratulacje :multi: Na treningu będzie już normalnie :evil_lol: Quote
*Monia* Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 puchu napisał(a):W przyszłym tygodni zajęty mam tylko poniedziałek rano, środę w okolicy południa (?) i piątek na wpisy. Też mam poniedziałek zajęty- wpisy przedostatnie w tym roku :). puchu napisał(a):Na treningu będzie już normalnie :evil_lol: Przywiążemy pańci kawałek kociego futerka i zobaczymy kto szybciej umie biegać :razz:. Ariula potrafi biegać, ale po co łapki przemęczać bez potrzeby ;). Quote
Bzikowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Jeszcze jeden filmik Ariuszki ;) filmiki :: ARIA Puchar Ras Agility 0 Czwartek video by cubree - Photobucket Quote
*zaba* Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Kolejna galeria,ktorej chyba z zazdrosci nie bede odwiedzac :razz: Gratulujemy!!!!!!:multi: Ariucha,w swoim zywiole,widac,ze radoche jej to sprawia. Quote
*Monia* Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 "Aria zapierdziela" :evil_lol:. Ona umie biegać tylko odpowiedniej motywacji i nastroju potrzebuje ;). Quote
Bzikowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Proszę nie słuchać komentarzy :lol: No bo Aria jest terierem a po takim to się można wszystkiego spodziewać :evil_lol: Quote
*Monia* Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Film z dźwiękiem lepiej się ogląda :eviltong:. Jak na teriera przystało to byle jakimi zabawkami się nie interesuje- lepsze żywe a jak nie to chociaż futrzaste :evil_lol: Quote
puchu Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Komentarz najlepszy :evil_lol: Oj, w Ariuli to chyba więcej grzywacza niż teriera... Quote
*Monia* Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Oj, w Ariuli to chyba więcej grzywacza niż teriera... Zależy jak wyskubana ;) Quote
puchu Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Też fakt :) Jestem "niewychowaną młodzieżą" :multi: Siedziałam sobie na ławce i ćwiczyłyśmy z Arią jakieś sztuczki, mając resztę otoczenia w głębokim poważaniu. Jak skończyłyśmy posiedziałam jeszcze trochę miziając psa. Chodnikiem w naszą stronę szły dwie kobiety i beaglem na smyczy. Patrząc się na nich, na wszelki wypadek usadziła Arię między nogami. Kobieta to widziała, a tak mi się przynajmniej zdawało, bo może była zbyt zajęta plotami :shake: Oczywiście mijający nas beagle podszedł "przywita się". Ariuli się nie spodobał i zaczeła warczec. Psa odsunełam i wywiązała się "dyskusja". -Niech się Pani następnym razem zastanowi, bo jakby Aria ugryzła, to były by pretensje. -Jak wcześniej przechodziłam to twój pies nie był zapięty! -Ale była zajęta mną i nie nie zaczepiała inny. -Ale nie była zapięta! I babsko poszło. Chwilę potem, jak wracał tą samą drogą, Aria dostała komędę, żeby patrzyła w oczy. Oczywiście to zrobiła i babe znowu olała. Babsko jeszcze miało pretensje: - Tak się do starzych nie odzywa! Wątpię, żeby kobieta miała więcej jak 50. Wygadałam się. Quote
*Monia* Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jesteś niewychowana i Twój pies też :evil_lol:. Widziałam jak Ariula się nie słucha, jak gania do wszyskich psów, atakuje ludzi, psy i wszystko co się rusza. I pańcię też ma agresywną :diabloti:. A tak serio- są ludzie i parapety :angryy: (czy taborety jak ktoś woli) i nic się z takimi nie zrobi. Widocznie babka zazdrościła ci wychowanego psa :cool3: i musiała odreagować. Quote
puchu Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Normalnie po prostu takie psy odsuwam, ale tym razem miałam dosyć. A Aria to się dzisiaj popisała :angryy: Rzuciła się na weimarke :angryy: A wcześniej nie mogła podarować, że dwie obce osoby weszły do domu i non stop warczała, burczała i próbowała szczeka. Jak dostała w tyłek, to nagle problem zniknął :shake: Quote
*Monia* Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A mnie dzisiaj pani z labem miło przepuściła na drodze. Hexa do pieska kulturalnie zadem się odwróciła i poszła, co mnie zdziwiło trochę ;). Wiem co to znaczy mieć dość niestety :roll:. Ja psy atakuję po ich ataku na Hexę i na moje wielkie szczęście się wycofują, jak pies łagodny to daję im się wąchać na tyle na ile mi czas i cierpliwość pozwalają. Może ciężki dzień dzisiaj jakiś. Ja musiałam Hexę siłą na pole wciągać, bo miała inne plany, co do mojej kolacji też miała ciekawsze plany niż ja :mad: i do tego tatę obszczekała bo śmiał do kuchni wejść i do mamy odezwać :evil_lol: Quote
Recommended Posts