Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jedno ale za to jakieeee:loveu::loveu:

Tzn chciałam przyjść w tą niedzielę ale okazało się że wszyscy wybywają na zawody ;]
Ale myślę że na jesień będzie wieeelki powrót :evil_lol:

Posted

Jednak są treningi w weekend :)

Jeszcze dwa wczorajsze, tym razem zrobione prze Magda&Saga

Mój drogi szczur w biegu :loveu:

Posted

Teraz ładna pogoda to uda się schudnąć :razz:.
Ja też ostatnio spotkałam kilka kleszczy i nie przeżyły tego :mad:. Jeden chciał na trening pojechać, ale nie miałam biletu dla gapowicza i skończył śmiercią tragiczną poprzez zdeptanie moim butem. Mamy preventic+fiprex, a i tak ugryzienie Hexi ma na szyi przez jakąś bestię kleszczową :angryy:. A ja przewrażliwiona po babeszji i sprawdzam kilka razy dziennie apetyt, Hexolinie to akurat na rękę :evil_lol:. Wczoraj w nocy nie chciała oleju z łososia to myślałam że serce mi wyskoczy ze strachu, ale łososiem już nie pogardziła :cool3:.

A tak wogóle to dzisiaj się dowiedziałam że mam wolne jutro, więc jak masz czas to możemy się na spacer wybrać ;)

Posted

puchu napisał(a):

Właśnie znalazłam na biurku kleszcza :angryy:

Ciesz się, że nie na własnej poduszce, jak to mi się ostatnio zdarzyło :lol:

A Aria skacząca super wyszła :loveu: Słodko składa przednie łapeczki.

Posted

[quote name='Bzikowa']Ciesz się, że nie na własnej poduszce, jak to mi się ostatnio zdarzyło :lol: Ciarki mi przeszły po plecach. Nie znoszę wszelkich robali.

A Aria skacząca super wyszła :loveu: Słodko składa przednie łapeczki.
Zaczęła w końcu biega :multi:

Stare, jeszcze zimowe zdjęcia

Posted

Bo i było małe, biedne, nieszczęśliwe itd. :eviltong: Pańcia brała się za trymowanie.

Jak masz bluetooth na kompie to powinien wykryć komórkę - tak przynajmniej twierdzi siostra.

Posted

Bluetootha brak, etui na telefon popsułam i się z facetem pokłóciłam :shake:. Ciężki wieczór miałam :roll:.

Już zgrane zdjęcia :cool3:. Na początek Ariula i woda ;)

tu Hexa pokazywała, że da się wejść dalej, ale Ariula nie chciała ;)

jeszcze 2 spokojne zdjęcia

Posted

Zamienię psa na inny model :-(

Niestety na tych polach ma iść ulica. Mam nadzieję, że jeszcze trochę im to zajmie,, zanim zaczną tam kopać.

Na dobranoc

Posted

Tia... Mama się w życiu nie zgodzi. Skończy się na tym, że zamiast zebra kasę na studia podyplomowe, kupie szczeniaka i pewnie z hukiem wylecę z domu... :-(

Posted

Tia... Mama się w życiu nie zgodzi. Skończy się na tym, że zamiast zebra kasę na studia podyplomowe, kupie szczeniaka i pewnie z hukiem wylecę z domu... :-(

Ja na wrzesień planuję coś. Tylko nie wiem jeszcze co :roll:.. Pewnie mnie do garażu wymeldują razem z tym co przytargam, a Hexolinie się mój pokój dostanie w całości ;).