Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

puchu napisał(a):
Ona i bieganie...
Prawie umie huśtawkę, uczymy sie slalomu, raz miała spotkanie z długim skokiem i wolała ominąć. Był problem z nawracaniem na murku. Tylko stołu nie miała okazji poznać.

Oj trzeba w Nią wierzyć:loveu:
A palisada w Cavano już naprawiona?

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wiara wiarą, ale to jest leń skończony!
Zdjęcie sprzed kilku minut

Nowa palisada jest śliczna i cudna :loveu: Mam też nowy skok w dal :loveu:

Jedyne możliwe zdjęcie z wystawy

Posted

Chętnie bym coś psicy kupiłam, tylko nie mam koncepcji co. Jakieś pomysły?

Fiolet :loveu:. Ja ostatnio na fiolet poluję i pojutrze jadę zobaczyć jakie nowe rogzy przywieźli do maximusa :razz:. Jaszczury na Hexi za duże :placz:. Jak będziesz miała ochotę to możemy razem pojechać, raźniej mi będzie :razz:. Rogza jeszcze nie mam i się uparłam, że chociaż jednego mieć będę ;).
W tamtym sklepie nawet tańsze te rogzy są, porównywałam z Kakadu to wyszło około 8 złotych, od sklepu internetowego jakieś 5 zł taniej (ta co mnie interesowała). Wcale nie zachęcam :evil_lol:

Posted

Właśnie się zastanawiałam na rogzem limitowanym fioletowym/nitką odblaskową + ew. czarno-fioletową smyczą z gappaya. Do sklepu chętnie się przejadę :)

Cienka różowa obróżka to ostatni hand made :)

Paulina, miłego studiowania :hand:

Posted

Mi w głowie łańcuszek rogza albo półzacisk. Ale był tylko czarny :placz:. Nowa kolekcja raczej będzie :cool3:. Tam jest taka miła obsługa, że chyba często te rogzy będę kupować, a jak nie rogzy to inne jakieś psie gadżety ;). Miałam super doradców i dzięki nim nie kupiłam za dużej obróżki.
Jakoś w miarę wcześnie trzeba jechać, bo tam do 17 tylko, a ja pewnie i tak z Aresem koło 15 będę musiała wyjść :roll:. Skąd te autobusy jeżdżą? Z niedźwiadka?

Cienka różowa obróżka to ostatni hand made :smile:

Ona jest naprawdę słodka :loveu::loveu:. Podobuje mi się :razz:, prawie jak rogz ten różowo biały.

Posted

Ale w telezoo nie pomacam i nie sprawdzę czy napewno będzie dobre na Hexiora. Biegam już 3 dni z obrożą jej w torebce i w razie czego sprawdzam czy coś będzie dobre :razz:. Jak będą rozmiary a fioletu akurat nie będzie to w telezoo zamówię. Najwyżej mnie rodzice wyprowadzą z obrożami ;).

Posted

O adresie Aresa właścicieli już wcześniej myślałam, ale dzięki za propozycję, rozważę w razie czego :razz:. Teraz to mama by naprawdę już mogła nie wytrzymać. Szelki ledwo przeżyła, ale już przywykła. Babcia parę komentarzy na temat szelek rzuciła, ale udawałam, że mnie to nie dotyczy :evil_lol:. Chyba zbiorę wszystko i obfocę, żeby zobaczyć co mam ;). Tylko aparat mi wcięło po powrocie od Aresa i nie wiem gdzież on mógł się podziać :roll:.

Posted

Nie było :( Lało u nas cały czas i psica zakopała się pod narzutą bojkotując pogodę. Kiedy wreszcie przestało padać było za późno, żeby wyrobić się na pokaz :(