olifka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 puchu napisał(a):Ona i bieganie... Prawie umie huśtawkę, uczymy sie slalomu, raz miała spotkanie z długim skokiem i wolała ominąć. Był problem z nawracaniem na murku. Tylko stołu nie miała okazji poznać. Oj trzeba w Nią wierzyć:loveu: A palisada w Cavano już naprawiona? Quote
Mudik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Mamy dwie, w tym jedna piekna nowiutka:loveu::loveu: Quote
olifka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 O kurczę aż chyba na trening przyjdę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
puchu Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Wiara wiarą, ale to jest leń skończony! Zdjęcie sprzed kilku minut Nowa palisada jest śliczna i cudna :loveu: Mam też nowy skok w dal :loveu: Jedyne możliwe zdjęcie z wystawy Quote
puchu Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Nasza skromna kolekcja ;) Tą większa flexi kupiłam na Banacha za 7 zł :cool3: Quote
*Monia* Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 całkiem spora ta kolekcja :-o. http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/IMG_013.jpg Ta różowa trzecia od prawej śliczna :loveu:. http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/IMG_011.jpg Dzisiaj taka pogoda, że nawet Hexa i Ares nie byli chętni na spacerki, więc co się dziwisz, że delikatna Ariula woli ciepłe łóżeczko niż szaleństwa jakiekolwiek ;). Quote
Paulina_mickey Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Hehe skromna mówisz...:evil_lol: Ja mam raptem obróżke jedną :oops: Wpadłam się też pożegnać. Na razie mnie nie będzie, bo jadę na studia, także do usłyszenia nie długo :buzi: Quote
*Monia* Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Chętnie bym coś psicy kupiłam, tylko nie mam koncepcji co. Jakieś pomysły? Fiolet :loveu:. Ja ostatnio na fiolet poluję i pojutrze jadę zobaczyć jakie nowe rogzy przywieźli do maximusa :razz:. Jaszczury na Hexi za duże :placz:. Jak będziesz miała ochotę to możemy razem pojechać, raźniej mi będzie :razz:. Rogza jeszcze nie mam i się uparłam, że chociaż jednego mieć będę ;). W tamtym sklepie nawet tańsze te rogzy są, porównywałam z Kakadu to wyszło około 8 złotych, od sklepu internetowego jakieś 5 zł taniej (ta co mnie interesowała). Wcale nie zachęcam :evil_lol: Quote
puchu Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Właśnie się zastanawiałam na rogzem limitowanym fioletowym/nitką odblaskową + ew. czarno-fioletową smyczą z gappaya. Do sklepu chętnie się przejadę :) Cienka różowa obróżka to ostatni hand made :) Paulina, miłego studiowania :hand: Quote
*Monia* Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Mi w głowie łańcuszek rogza albo półzacisk. Ale był tylko czarny :placz:. Nowa kolekcja raczej będzie :cool3:. Tam jest taka miła obsługa, że chyba często te rogzy będę kupować, a jak nie rogzy to inne jakieś psie gadżety ;). Miałam super doradców i dzięki nim nie kupiłam za dużej obróżki. Jakoś w miarę wcześnie trzeba jechać, bo tam do 17 tylko, a ja pewnie i tak z Aresem koło 15 będę musiała wyjść :roll:. Skąd te autobusy jeżdżą? Z niedźwiadka? Cienka różowa obróżka to ostatni hand made :smile: Ona jest naprawdę słodka :loveu::loveu:. Podobuje mi się :razz:, prawie jak rogz ten różowo biały. Quote
puchu Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Zrobiona z dziecięcego paska z ciuchów :grins: A zamówienie w telezoo nie wychodzi taniej? Dogomaniacy mają -6% + gratisy Quote
*Monia* Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ale w telezoo nie pomacam i nie sprawdzę czy napewno będzie dobre na Hexiora. Biegam już 3 dni z obrożą jej w torebce i w razie czego sprawdzam czy coś będzie dobre :razz:. Jak będą rozmiary a fioletu akurat nie będzie to w telezoo zamówię. Najwyżej mnie rodzice wyprowadzą z obrożami ;). Quote
puchu Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Jakby co możesz na mój adres zamawiać ;) Quote
*Monia* Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 O adresie Aresa właścicieli już wcześniej myślałam, ale dzięki za propozycję, rozważę w razie czego :razz:. Teraz to mama by naprawdę już mogła nie wytrzymać. Szelki ledwo przeżyła, ale już przywykła. Babcia parę komentarzy na temat szelek rzuciła, ale udawałam, że mnie to nie dotyczy :evil_lol:. Chyba zbiorę wszystko i obfocę, żeby zobaczyć co mam ;). Tylko aparat mi wcięło po powrocie od Aresa i nie wiem gdzież on mógł się podziać :roll:. Quote
anetta Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Nie było Cię na Kępie albo się ukrywałaś :diabloti: Quote
puchu Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Nie było :( Lało u nas cały czas i psica zakopała się pod narzutą bojkotując pogodę. Kiedy wreszcie przestało padać było za późno, żeby wyrobić się na pokaz :( Quote
*Monia* Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jesienna pogoda niestety wszystkim daje się we znaki :shake:. Quote
*zaba* Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 no kolekcja obrozowo-szelkowo-linkowa imponujaca! Kamczyslaw ma trzy obrozki, jedne szelki, smycz plecionke i flexi. hehe http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/IMG_011.jpg nie ma jak podusia i kolderka :D Quote
puchu Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 I jeszcze się powiększy :diabloti: Psica straciła swoje piękne portki :evil_lol: Jutro zrobię zdjęcia łysego kuperka :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 coś jej zrobiła z porteczkami łobuzie??:mad::cool3: Quote
puchu Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Wyskubałam na króciutko :grins: Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 na zimę ściągać spodenki :roll: :evil_lol: Quote
puchu Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Na zimę równomiernie zarośnie :) Po za tym cały czas szukam ładnego kubraczka. Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 op co szukasz jak masz rozwiazani pod nosem - uszyj :lol: będzie miała jedyny i niepowtarzalny :loveu: Quote
Mudik Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 I gdzie zdjęcie łysego kuperka, hę:mad::mad: Quote
Recommended Posts