Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Butelka na wodę, szczotki, kocie zabawki itd.
Zabawki też kupiłam w biedronce - kocią piłeczka, piszcząca myszka i ryba a gumce :evil_lol: Chciałam jeszcze takie frisbee ze sznura jak macie/miałyście, ale już nie było.
Zdjęcie nowego nabytku jutro, razem z resztą zabiorów :diabloti:

Ciekawe czy coś zostało, bo bym się dzisiaj wybrała. To frisbee było bardzo fajne dopuki ktoś nie zostawił na parapecie i psiulica sobie na podwórku z nim porządek zrobiła :mad:.
To czekamy na wasze nowości :razz:.

Filmiku nie obejrzę teraz :shake:.

Posted

Sukienka super, Ariula także, piękne flipy:loveu::loveu:,a co do odległosci, następnym razem posadz psa na zostań podejdź do aparatu ustaw odległość na psa, podejdź do psa i będzie super.

Posted

Trochę się zacinało, ale udało mi się obejrzeć :multi:. Świetna Ariula latająca :loveu::loveu:. Kocham latające psiaki :loveu:.
Mnie przed chwilą któreś z moich kochanych piesków zahaczyło kłem :angryy: i mam dziurkę w rączce :mad:. A mówiłam Aresowi, że nie wolno Hexi gwałcić :mad:. Te goopki po tygodniu stwierdziły że chcą się ze sobą bawić, ale Ares się bawić z psami nie umie :shake:. Dobrze, że obydwa kundle szczepione :evil_lol:.

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Zdolna jesteś :loveu: i to na dodatek takiej oryginalnej nikt nie ma ;)

Dziękować :)
Mudik napisał(a):
To ja się też do Biedronki wybiorę po niebieska smycz w kostki i tego pluszowego różowego flaminga:loveu::loveu:

Jakby było to frisbee, to być kupiła? Oddam na najbliższym treningu
*Monia* napisał(a):
Ciekawe czy coś zostało, bo bym się dzisiaj wybrała. To frisbee było bardzo fajne dopóki ktoś nie zostawił na parapecie i psiulica sobie na podwórku z nim porządek zrobiła :mad:.
To czekamy na wasze nowości :razz:.

Filmiku nie obejrzę teraz :shake:.

Z zabawek pewnie niewiele zostało. Promocja od 15, a ja byłam 17. Nie było części smyczek i zabawki bardzo przebrane.
Mudik napisał(a):
Sukienka super, Ariula także, piękne flipy:loveu::loveu:,a co do odległosci, następnym razem posadź psa na zostań podejdź do aparatu ustaw odległość na psa, podejdź do psa i będzie super.

Dzięki za podpowiedź :)
A to była spódnica i bluzka
*Monia* napisał(a):
Trochę się zacinało, ale udało mi się obejrzeć :multi:. Świetna Ariula latająca :loveu::loveu:. Kocham latające psiaki :loveu:.
Mnie przed chwilą któreś z moich kochanych piesków zahaczyło kłem :angryy: i mam dziurkę w rączce :mad:. A mówiłam Aresowi, że nie wolno Hexi gwałcić :mad:. Te goopki po tygodniu stwierdziły że chcą się ze sobą bawić, ale Ares się bawić z psami nie umie :shake:. Dobrze, że obydwa kundle szczepione :evil_lol:.
Pamiątkę przynajmniej będziesz miała :eviltong:

Posted

Takie kólko ze sznurka a w środku materiał w kształcie klepsydry jakby? Ok jak bedzie wezmę,ale nie dam głowy,że dotrę w sobotę ,więc w razie czego w następną niedzielę(w tę mam wystawę;))

Posted

Paulina ja na razie nie dotarłam do Biedronki, ale widziałam w Leclercu takie frisbee, samo frisbee to 3.15 zeta, a takie wydaje sie porządniejsze9grubszy materiał) w komplecie z piłką i sznurkiem za 3.99 jakoś tak może to Ci kupic?

Posted

*zaba* napisał(a):
No poczucie humoru to Ty masz!!!!!

Aria slicznie prezentuje sie w tej obrozce,taka dama...:loveu:
A to spojzenie :angel:
http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria36019.jpg

Szkoda,ze u nas nie ma biedronki bo moze Kamczyslawowi nabylabym cos fajnego.

A wiesz jakie by brawa w galerii zebrał :evil_lol:
Od-Nowa napisał(a):
u nas jest ale nie chodzę. Bojkotuję tą sieć nie robiąc tam zakupów :cool1:;)

Pierwszy raz byłam w Biedronce i nie planuje powtórek
anetta napisał(a):
Gratuluje I miejsca :klacz:

Słodko robi te flipy :loveu:

dziękujemy :)
Paulina_mickey napisał(a):
http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria36013.jpg
Mmmm nie ma to jak czytanie książki z psiakiem obok.:loveu::loveu::loveu:

Jakby ten psiak mniej miejsca zajmował...
Mudik napisał(a):
Paulina ja na razie nie dotarłam do Biedronki, ale widziałam w Leclercu takie frisbee, samo frisbee to 3.15 zeta, a takie wydaje sie porządniejsze9grubszy materiał) w komplecie z piłką i sznurkiem za 3.99 jakoś tak może to Ci kupic?

Tylko mi chodzi o taki jak w biedronce było. Ono jest dość małe, a w tym materiale na środku jest piszczałka

Jutro wstawię w końcu kolekcje obróżek. Muszę jeszcze jedną poprawić i będzie dobrze :)

A tak w ogóle to się jutro wybieramy na pokazy agility na Kępie Potockiej o 16.

Posted

puchu napisał(a):
Całkiem nieźle :) Przeszkody w większości pokonuje bez problemu. Niestety tępo dalej żółwie :shake:

Z czasem się pewnie rozpędzi i będzie śmigać :)
A przeszkody już wszystkie za wami czy jeszcze jakiejś nie znacie? :)

Posted

Ona i bieganie...
Prawie umie huśtawkę, uczymy sie slalomu, raz miała spotkanie z długim skokiem i wolała ominąć. Był problem z nawracaniem na murku. Tylko stołu nie miała okazji poznać.