Od-Nowa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Zdolna jesteś :loveu: i to na dodatek takiej oryginalnej nikt nie ma ;) Quote
Mudik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 To ja się też do Biedronki wybiorę po niebieska smycz w kostki i tego pluszowego różowego flaminga:loveu::loveu: Quote
*Monia* Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Butelka na wodę, szczotki, kocie zabawki itd. Zabawki też kupiłam w biedronce - kocią piłeczka, piszcząca myszka i ryba a gumce :evil_lol: Chciałam jeszcze takie frisbee ze sznura jak macie/miałyście, ale już nie było. Zdjęcie nowego nabytku jutro, razem z resztą zabiorów :diabloti: Ciekawe czy coś zostało, bo bym się dzisiaj wybrała. To frisbee było bardzo fajne dopuki ktoś nie zostawił na parapecie i psiulica sobie na podwórku z nim porządek zrobiła :mad:. To czekamy na wasze nowości :razz:. Filmiku nie obejrzę teraz :shake:. Quote
Mudik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Sukienka super, Ariula także, piękne flipy:loveu::loveu:,a co do odległosci, następnym razem posadz psa na zostań podejdź do aparatu ustaw odległość na psa, podejdź do psa i będzie super. Quote
*Monia* Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Trochę się zacinało, ale udało mi się obejrzeć :multi:. Świetna Ariula latająca :loveu::loveu:. Kocham latające psiaki :loveu:. Mnie przed chwilą któreś z moich kochanych piesków zahaczyło kłem :angryy: i mam dziurkę w rączce :mad:. A mówiłam Aresowi, że nie wolno Hexi gwałcić :mad:. Te goopki po tygodniu stwierdziły że chcą się ze sobą bawić, ale Ares się bawić z psami nie umie :shake:. Dobrze, że obydwa kundle szczepione :evil_lol:. Quote
puchu Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Od-Nowa napisał(a):Zdolna jesteś :loveu: i to na dodatek takiej oryginalnej nikt nie ma ;) Dziękować :) Mudik napisał(a):To ja się też do Biedronki wybiorę po niebieska smycz w kostki i tego pluszowego różowego flaminga:loveu::loveu: Jakby było to frisbee, to być kupiła? Oddam na najbliższym treningu *Monia* napisał(a):Ciekawe czy coś zostało, bo bym się dzisiaj wybrała. To frisbee było bardzo fajne dopóki ktoś nie zostawił na parapecie i psiulica sobie na podwórku z nim porządek zrobiła :mad:. To czekamy na wasze nowości :razz:. Filmiku nie obejrzę teraz :shake:. Z zabawek pewnie niewiele zostało. Promocja od 15, a ja byłam 17. Nie było części smyczek i zabawki bardzo przebrane. Mudik napisał(a):Sukienka super, Ariula także, piękne flipy:loveu::loveu:,a co do odległosci, następnym razem posadź psa na zostań podejdź do aparatu ustaw odległość na psa, podejdź do psa i będzie super. Dzięki za podpowiedź :) A to była spódnica i bluzka *Monia* napisał(a):Trochę się zacinało, ale udało mi się obejrzeć :multi:. Świetna Ariula latająca :loveu::loveu:. Kocham latające psiaki :loveu:. Mnie przed chwilą któreś z moich kochanych piesków zahaczyło kłem :angryy: i mam dziurkę w rączce :mad:. A mówiłam Aresowi, że nie wolno Hexi gwałcić :mad:. Te goopki po tygodniu stwierdziły że chcą się ze sobą bawić, ale Ares się bawić z psami nie umie :shake:. Dobrze, że obydwa kundle szczepione :evil_lol:.Pamiątkę przynajmniej będziesz miała :eviltong: Quote
Mudik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Takie kólko ze sznurka a w środku materiał w kształcie klepsydry jakby? Ok jak bedzie wezmę,ale nie dam głowy,że dotrę w sobotę ,więc w razie czego w następną niedzielę(w tę mam wystawę;)) Quote
puchu Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Nie to, ze zimno. Lubi się zakopać pod kocem/narzutą/kołdrą Quote
*zaba* Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 puchu napisał(a):... *zaba*, może Kamela naucz fruwać :evil_lol: ... No poczucie humoru to Ty masz!!!!! Aria slicznie prezentuje sie w tej obrozce,taka dama...:loveu: A to spojzenie :angel: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria36019.jpg Szkoda,ze u nas nie ma biedronki bo moze Kamczyslawowi nabylabym cos fajnego. Quote
Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 u nas jest ale nie chodzę. Bojkotuję tą sieć nie robiąc tam zakupów :cool1:;) Quote
anetta Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Gratuluje I miejsca :klacz: Słodko robi te flipy :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria36013.jpg Mmmm nie ma to jak czytanie książki z psiakiem obok.:loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Paulina ja na razie nie dotarłam do Biedronki, ale widziałam w Leclercu takie frisbee, samo frisbee to 3.15 zeta, a takie wydaje sie porządniejsze9grubszy materiał) w komplecie z piłką i sznurkiem za 3.99 jakoś tak może to Ci kupic? Quote
puchu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 *zaba* napisał(a):No poczucie humoru to Ty masz!!!!! Aria slicznie prezentuje sie w tej obrozce,taka dama...:loveu: A to spojzenie :angel: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria36019.jpg Szkoda,ze u nas nie ma biedronki bo moze Kamczyslawowi nabylabym cos fajnego. A wiesz jakie by brawa w galerii zebrał :evil_lol: Od-Nowa napisał(a):u nas jest ale nie chodzę. Bojkotuję tą sieć nie robiąc tam zakupów :cool1:;) Pierwszy raz byłam w Biedronce i nie planuje powtórek anetta napisał(a):Gratuluje I miejsca :klacz: Słodko robi te flipy :loveu: dziękujemy :) Paulina_mickey napisał(a):http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria36013.jpg Mmmm nie ma to jak czytanie książki z psiakiem obok.:loveu::loveu::loveu: Jakby ten psiak mniej miejsca zajmował... Mudik napisał(a):Paulina ja na razie nie dotarłam do Biedronki, ale widziałam w Leclercu takie frisbee, samo frisbee to 3.15 zeta, a takie wydaje sie porządniejsze9grubszy materiał) w komplecie z piłką i sznurkiem za 3.99 jakoś tak może to Ci kupic? Tylko mi chodzi o taki jak w biedronce było. Ono jest dość małe, a w tym materiale na środku jest piszczałka Jutro wstawię w końcu kolekcje obróżek. Muszę jeszcze jedną poprawić i będzie dobrze :) A tak w ogóle to się jutro wybieramy na pokazy agility na Kępie Potockiej o 16. Quote
olifka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Aria36053.jpg Co za miłość:loveu: A jak tam na treningach? :) Quote
puchu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Całkiem nieźle :) Przeszkody w większości pokonuje bez problemu. Niestety tępo dalej żółwie :shake: Quote
olifka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 puchu napisał(a):Całkiem nieźle :) Przeszkody w większości pokonuje bez problemu. Niestety tępo dalej żółwie :shake: Z czasem się pewnie rozpędzi i będzie śmigać :) A przeszkody już wszystkie za wami czy jeszcze jakiejś nie znacie? :) Quote
puchu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Ona i bieganie... Prawie umie huśtawkę, uczymy sie slalomu, raz miała spotkanie z długim skokiem i wolała ominąć. Był problem z nawracaniem na murku. Tylko stołu nie miała okazji poznać. Quote
Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jej się na prawdę jakoś zmienił pyszczek :cool3: jest taka słodka jak nigdy :loveu: Quote
puchu Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Ona zawsze jest taka słodka :loveu: (dla swoich) Quote
*zaba* Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 jak szczeniaczek wyglada na ostatnich zdjeciah :) Quote
Recommended Posts