Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

czy juz nie wystarczy tego wolnego ?
ile razy musimy ogladac stare zdjecia??!!
nowe,prosimy o nowe!!!
aaa,i filmik tez sie by przydal nowy i dluuuzszy :)

• 3 weeks later...
Posted

Jak gospodyni zaginęła to ja coś wrzucę :razz:

Ariula wpatrzona w pańcię :loveu: (i kawałek Hexoliny)

I Paulina z Argusiem grubaskiem i Ariulką w tle :)

Reszta zdjęć to gonitwy w których Aria nie brała udziału akurat. W sumie zrobiłam tylko 10 zdjęć :roll:.

Posted

Na polu między wkd opacz a wkd michałowice :). Gdyby nie Paulina to bym nawet nie wiedziała, że mam stawik pod nosem prawie :oops:. A ja wcześniej ganiałam ze dwa kilometry, żeby Hexa sobie łapki w wodzie mogła pomoczyć :roll:.

Posted

Tak :loveu:. Pamiętam go jak był "malutki", a teraz duży chłop i niedawno został tatą kluseczek gigantów :razz:. Hexa i ja zakochałyśmy się w nim od pierwszego wejrzenia :)

Posted

Żyjemy i mamy się prawie dobrze. Zdjęć nie ma, bo co na spacer wychodzę to aparatu zapominam :shake:

Psica właśnie chrapie obok na kołdrze. Na ostatnim treningu coś sobie w łapkę zrobiła i kuleje. Byłyśmy u weta, obmacał i powiedział,że kość cała, stawy nie spuchnięte, więc nie nie przeciążać i powinno być dobrze. Cóż, po dwóch tygodniach dalej kuleje i jutro idziemy do innego weta.
Klucha moja dalej nie chce schudnąć. Waży 8,5 kg - jak dla mnie jakieś 1-1,5 kg za dużo.

13.09 znowu wybieramy się na wystawę kundelków pod pałać. Może w tym roku wygra? :cool3:

Posted

Szkoda, że nie masz fotek łysej psiulicy. Jak jest mniej owłosiona to nie widać, że jest grubasek. Powiedz Ariuli, że ma przestać się wygłupiać i ma chodzić normalnie :mad:.

13.09 znowu wybieramy się na wystawę kundelków pod pałać. Może w tym roku wygra? :cool3:

Aresa wezmę i ten napewno wygra (bo konkurencję przegoni :evil_lol:).

Posted

Jutro (jak nie zapomnę :eviltong:) zrobię zdjęcia :)

Mam nadzieję, że to nie będzie nic poważnego i dalej będziemy się mogły bawić w agility :(

Posted

Kuj w dupke było i mamy się jutro zgłosić. Już nie kulała wieczorem, ale mamy nie przeciążać łapki.

Zdjęć nie ma, bo chciałam ją do Pęcic wyciągnąć, a mamy zakaz długiego łażenia.