alive Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 hehehe super :) http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/aria32003-1.jpg Quote
puchu Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Aria czymś sobie oczko podrażniła, i przez tydzień ma brać kropelki :sad: Quote
*zaba* Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ooo biedna malutka,w takim razie prosze wymiziac podwojnie slicznotke. Quote
puchu Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Czego sama się skrzętnie dopomina :grins: Quote
*Monia* Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Biedny Ariulek pewnie bardzo nieszczęśliwy i trzeba jej więcej uwagi poświęcić a i pewnie smakole trzeba dawać ;). Mi Hexa padła wczoraj i dopiero dzisiaj po południu biedna doszła do siebie :roll:. 7 godzin aktywności to stanowczo za dużo dla niej było, a do tego szczepienie było.. Quote
Dygotka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Przyszliśmy sie przywitać i lecimy dalej ! Ariaa cud , miód , malina ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Stanowczo za mało fotek ;( Quote
puchu Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Doberek :) Zdjęcia będą jutro :) Wczoraj byłyśmy na spacerku we Włochach. Aria z Grotą biegały ok.2 godzin i po powroocie skarbek stwierdził, że jeszcze by coś zrobił :diabloti: Poszłam dzisiaj do fryzjera i bardzo nie symetryczną fryzurkę. Musze sobie jeszcze kupić farbę do włosów w dziwnym kolorze i będzie pasemko :evil_lol: Quote
anetta Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 2h?! Biegały w kółko czy tyle było miejsca?:evil_lol: Poka fryz :cool3: Ja też mam zamiar iść...:siara: kiedyś :evil_lol: Quote
puchu Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Fryz jutro przy okazji. A psice biegały po parku we Włochach i przy stawach. Nawet chwilę poćwiczyłyśmy posłuszeństwo, ale Aria w pewnym momencie przyszła i poprosiła, żeby już się nie kłaść na tej mokrej (prawdę mówiąc lekko wilgotna) trawie. Quote
puchu Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Mam trochę nowych zdjęć :multi: Jednakże nie wiem kiedy wstawię, bo się rozchorowałam :( Quote
Paulina_mickey Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 puchu napisał(a):Mam trochę nowych zdjęć :multi: Jednakże nie wiem kiedy wstawię, bo się rozchorowałam :( oj to zdrówka życze :Rose: Quote
Od-Nowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 zdrowiej kochana :loveu: a na zdjęcia poczekamy cierpliwie Quote
puchu Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Już mi lepiej:) Jutro wstawię zdjęcia :) Quote
puchu Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 A oto i obiecane zdjęcia :multi: Zacznę od najświeższych, czyli z zeszłej niedzieli. Quote
puchu Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Reszta zdjęć kiedy indziej. A dobranoc dorzucę jeszcze filmik http://s178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/?action=view¤t=Aria24143.flv Quote
*Monia* Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ale sobie Ariula poszalała :lol:. Przez ten filmik aż mi się spać zachciało i zaraz dołączę do śpiącej Hexoliny ;). Quote
puchu Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Jutro panienki sobie poszaleją :) Od razu uprzedzam, ze Bora ma cieczkę, a na widok piłki kończy się zabawa Quote
*Monia* Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Hexa pół dnia przespała dzisiaj więc energii będzie trochę miała ;). Trzeba będzie uważać na adoratorów :roll:.. Dobrze że Hexa nie próbuje zabierać nie swoich zabawek :). Frisbee wezmę to trochę porzucamy. Quote
puchu Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Aria zje wszystkich natrętów :evil_lol: Nie wiem jakby zareagowała na zabieranie piłki przez Hexa, ale Aria może. Chodziło mi raczej, żeby jej nie pokazywać, że masz coś do rzucania, bo się przestaje interesować, tym co się dzieje dookoła niej ;) Quote
*Monia* Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Aaa, to ona na wszystko latające nakręcona.. Nie wiem jak długo Hexa będzie się interesowała zabawą z suńkami :roll:, u niej różnie bywa.. Quote
puchu Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Może jakiś bażant się trafi, to wszystkie będą biegać ;) Od poniedziałku pańcia będzie chodzić na tańce na wf :grins: A w ogóle to wczoraj był bardzo znaczący dzień dla polskiej kynologii. Mianowicie urodził się pierwszy miot Tajganów! http://www.psy.mgt.pl/psy/viewtopic.php?t=4133&postdays=0&postorder=asc&start=90 http://www.tulpar.eu/ Quote
*Monia* Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Hexi wystarczy to że bażanta wyczuje i już sobie pobiegnie :mad:. Fajnie :cool3:. Też miałam się zapisać z moim chłopem, ale w międzyczasie go zmieniłam i narazie nie będzie tańców ;). Śliczne te malutkie szczurki :loveu::loveu: Quote
puchu Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Mieć takiego maluszka... Właśnie w niedziele spłoszyłyśmy z tych wysokich chaszczy bażanta. Aria miała ochotę pogonić, ale pańcia nie pozwoliła. Sama byłam zdziwiona, że się zatrzymała. Z tego co mi się zdaje to się przypadkiem na tańce latynoamerykańskie zapisałam. Co mi zresztą bardziej pasuje niż taniec towarzyski. Quote
*Monia* Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ja się cieszę że nie mam narazie takiego maluszka, bo czasowo nie dałabym rady- jak bym miała brać to tylko w wakacje, tak jak Hexę. Hexa raczej się nie zatrzymuje, bo głuchnie :oops:. No chyba że bażant już wysoko jest i widzi że marne szanse na upolowanie.. Powinna się od Ariuli uczyć większego opanowania ;). To ciekawy wf będziesz miała :lol:. Ja myślałam tylko o towarzyskim, ale ja to leniuch jestem i w sumie nawet lepiej że się narazie nie zapisałam ;). Quote
Recommended Posts