Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Biedny Ariulek pewnie bardzo nieszczęśliwy i trzeba jej więcej uwagi poświęcić a i pewnie smakole trzeba dawać ;). Mi Hexa padła wczoraj i dopiero dzisiaj po południu biedna doszła do siebie :roll:. 7 godzin aktywności to stanowczo za dużo dla niej było, a do tego szczepienie było..

Posted

Przyszliśmy sie przywitać i lecimy dalej !

Ariaa cud , miód , malina ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Stanowczo za mało fotek ;(

Posted

Doberek :)
Zdjęcia będą jutro :)

Wczoraj byłyśmy na spacerku we Włochach. Aria z Grotą biegały ok.2 godzin i po powroocie skarbek stwierdził, że jeszcze by coś zrobił :diabloti:

Poszłam dzisiaj do fryzjera i bardzo nie symetryczną fryzurkę. Musze sobie jeszcze kupić farbę do włosów w dziwnym kolorze i będzie pasemko :evil_lol:

Posted

Fryz jutro przy okazji.

A psice biegały po parku we Włochach i przy stawach. Nawet chwilę poćwiczyłyśmy posłuszeństwo, ale Aria w pewnym momencie przyszła i poprosiła, żeby już się nie kłaść na tej mokrej (prawdę mówiąc lekko wilgotna) trawie.

Posted

Hexa pół dnia przespała dzisiaj więc energii będzie trochę miała ;). Trzeba będzie uważać na adoratorów :roll:.. Dobrze że Hexa nie próbuje zabierać nie swoich zabawek :). Frisbee wezmę to trochę porzucamy.

Posted

Aria zje wszystkich natrętów :evil_lol: Nie wiem jakby zareagowała na zabieranie piłki przez Hexa, ale Aria może. Chodziło mi raczej, żeby jej nie pokazywać, że masz coś do rzucania, bo się przestaje interesować, tym co się dzieje dookoła niej ;)

Posted

Hexi wystarczy to że bażanta wyczuje i już sobie pobiegnie :mad:.

Fajnie :cool3:. Też miałam się zapisać z moim chłopem, ale w międzyczasie go zmieniłam i narazie nie będzie tańców ;).

Śliczne te malutkie szczurki :loveu::loveu:

Posted

Mieć takiego maluszka...

Właśnie w niedziele spłoszyłyśmy z tych wysokich chaszczy bażanta. Aria miała ochotę pogonić, ale pańcia nie pozwoliła. Sama byłam zdziwiona, że się zatrzymała.

Z tego co mi się zdaje to się przypadkiem na tańce latynoamerykańskie zapisałam. Co mi zresztą bardziej pasuje niż taniec towarzyski.

Posted

Ja się cieszę że nie mam narazie takiego maluszka, bo czasowo nie dałabym rady- jak bym miała brać to tylko w wakacje, tak jak Hexę.

Hexa raczej się nie zatrzymuje, bo głuchnie :oops:. No chyba że bażant już wysoko jest i widzi że marne szanse na upolowanie.. Powinna się od Ariuli uczyć większego opanowania ;).

To ciekawy wf będziesz miała :lol:. Ja myślałam tylko o towarzyskim, ale ja to leniuch jestem i w sumie nawet lepiej że się narazie nie zapisałam ;).