*Monia* Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Piranie to chyba w wodzie zyja?? Jak widać nie tylko :evil_lol:. A ja się dziwiłam dlaczego Hexa taka jakaś padnięta do domu wróciła :razz:, a to Ariula jej krew wyssała :diabloti:. Quote
JIM Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nieladnie tak zaniedbywac galerie :mad: Pozdrowienia od nas :loveu: Quote
puchu Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Nieładnie, nie ładnie... Poprawie się :) Właśnie mija pierwszy tydzień ferii. Egzaminy wszystkie pozdawałam w zerówkach :multi: Jutro będziemy miały dwa competitiony :loveu: I pańcia szykuje zamach na psie sadełko, mianowicie chce zacząć trenować frisbee :evil_lol: Byłyśmy dzisiaj na Moczydle. W prawdzie tylko godzinkę, bo zaczęło padać, ale psica była zachwycona. Od spuszczenia ze smyczy biegała non-stop. A jaką miała radochę na górkach jak wypatrzyła stado srok :evil_lol: Mamy nową smycz Quote
puchu Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Na allegro na WOŚPie kupiłam za całe 17 zł :grins: Dobrze leży w ręku, tylko trochę karabińczyk za ciężki dla ślicznotki Quote
Od-Nowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 gratuluje czynności sportowej!! to może i filmiki się znajdą :loveu: Quote
puchu Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Mam dwa różowe competitiony :loveu: Z tym frisbee to będzie duuuużo pracy. Ale pańcia się uparła i kropka. Nie chodzi mi o poziom zawodów, ale żeby sucz jednak coś robiła, a na agility mnie na razie nie stać :( Dzisiaj Ariuchna padła. Rano dziadek pojechał do Brwinowa, więc połaziła po tamtejszych chaszczach/lesie ponad godzienke, a później pańcia przegoniła przez Pola Mokotowskie. Wieczorny spacerek ograniczył się do jednej rundki wokół parku :evil_lol: Normalnie to po dwóch i bieganiu z kumplami/męczeniu przez pańcie nie chce jej się wracać. Ciotki obiecuje powpadać do was na dniach :oops: Quote
*Monia* Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Hmm... A możesz dla niezorientowanej wyjaśnić bliżej jakie competitiony? :razz: Jestem bardzo ciekawa. A tak wogóle to fotek jestem nie mniej ciekawa :cool3:. Nie znęcaj się nad biedną psiulicą i nie przemęczaj jej ;). Quote
puchu Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Znęcanie polega na: klikanie, puszczeniu kilku rollerów ew. piłeczek i podaniu masy smakołyków Sklep z opisem http://www.frisbee.net.pl/index.php?str=sklep Kilka zdjęć będzie jak aparat wróci z łapek siostry. Chyba, że mam reszce jakieś nie pokazane na kompie Zakochałam się :iloveyou: CZEKAN Szpony Tradycji Quote
*Monia* Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Chyba też się zdecyduję na trochę znęcania, ale muszę zacząć od kupienia normalnego dysku ;). A tak wogóle to bardzo chętnie bym zobaczyła zdjęcia latającej Ariuli :razz: (uwielbiam latające psiaki :loveu:). Quote
puchu Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Tylko moje szczęście nie lata, a czeka, aż latający obiekt spadnie. Jedynie co to narzzie rollerki. Zresztą nie ma sensu jej na razie puszczać latających, jak nie jest nakręcona Zgłoś się do Łukasza z DK. Chyba ma jeszcze dwa competitiony, trochę używane, na zbytku Quote
*Monia* Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Z Hexą mam o tyle dobrze, że ona nawet na sznurek czy ręcznik jest nakręcona :evil_lol:, ale do czasu dopuki go nie dorwie w paszczę swoją ;). Muszę spróbować rollerki popuszczać jej, bo małpa lubi uciekające obiekty. Narazie muszę się jeszcze zastanowić i chyba muszę sprawdzić czy ze zdrowiem Hexiastej wszystko ok, żeby móc się jakimś intensywniejszym treningiem zająć i talerze nabyć :). Jutro do weta idziemy więc się przy okazji zapytam. Quote
puchu Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Znalazłam kilka fotek :multi: W prawdzie jakość pozostawia dużo do życzenia, ale jakoś musicie to przeżyć :eviltong: A właśnie! Obróżka mimo wszelkich zastrzeżeń sprawuje się świetnie. Najważniejsze, że jak psica pociągnie to się nie dusi. Quote
puchu Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Na początku treningi nie są bardzo aktywne. Samemu trzeba się nauczyć rzucać i porządnie nakręcić psa. Sporo osób poleca treningi raz w tygodniu, ew. co 2-3 kilka minut Quote
puchu Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 I jeszcze dwa uszka. Reszta jutro, chyba, że ładnie poprosicie :eviltong: Mała prośba.Mogłybyście się zarejestrować? Nie musicie w to grać http://www.furry-paws.com/index.php?refer=539220 Quote
*Monia* Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Czy Ariula jest takim pulpecikiem czy mi się zdaje?? Na tych pierwszych fotkach to wyszła grubiutko i powinna się wstydzić ;). Ja "trenowałam" z Hexą dwa razy dziennie po 15 minut- raz frisbee raz piłka i psiulica zadowolona była. A później zrobiło się zimno... Ja kcem więcej zdjęć :eviltong: Na furry paws dawno się zarejestrowałam i już zapomniałam wogóle o tym :roll:. Przypomniałaś mi i znowu zacznę przez ciebie grać i nie spać po nocach, bo psy trzeba będzie karmić :evil_lol:. Quote
puchu Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Skąd ja to znam :evil_lol: Co hodujesz? Daj nicka :) Ariuchna wyszła tak grubiutko. Ostatnio naprawdę schudła, zresztą zobaczycie jak pańcia pozbawi ją futerka :evil_lol: W sumie i tak tylko pięć zdjęć się uchowało jeszcze... Quote
*Monia* Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Jakie śliczne maleńkie stópeczki :loveu::loveu::loveu::loveu:. Leniuszek Ariuszek. Szczerze mówiąc nawet nie pamiętam co hoduję :roll:. Ze trzy miesiące chyba nie wchodziłam na tą stronę jak dobrze pamiętam i nawet nie mogę sobie nicku i hasła przypomnieć. Ta gra jest tak wciągająca, że gdyby nie to że na nic nie mam ostatnio czasu to bym tylko grała i na spacery z Hexoliną i Aresem chodziła :lol:.. Quote
puchu Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Tylko żeby te stópeczki się tak nie rozpychały w nocy. Ostatnio prawie spadłam z łózka, bo panienka się położyła w poprzek... To może jednak się zarejestrujesz? Można mieć trzy konta :razz: Że wciąga, to niestety prawda. Wczoraj do 3 siedziała, bo psy trzeba było wystawić... Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 witam w słoneczny niedzielni dzionek:loveu: Quote
puchu Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Doberek :)Pogoda rzeczywiście piękna, tylko pies stwierdził, że dzisiaj się leni ;) Quote
*Monia* Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Stópeczki lubią się rozpychać :lol: i zajmować jak najwięcej miejsca. Mam właśnie trzy konta ;), tylko loginów nie pamiętam. Ale jak przełączę się na drugi komputer to tam się wyświetlają :razz:. Nie wiem czy zaczynać w to grać znowu... chociaż teraz ferie będą, dwa tygodnie wolnego... Prawie mnie namówiłaś :cool3:. Wystawianie psów jest bardzo pracochłonne (i czasochłonne :evil_lol:). A miałam się w ferie wysypiać... Quote
puchu Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Jak się znajdą baterie, to i fotki będą. Zresztą pogoda jest tak syfiasta dzisiaj, że nic spacerkowego nie będzie. Jak jutro będzie ładnie to się wybieramy na zwiedzanie Warszawy i na pewno coś się pstryknie :p Quote
Recommended Posts