Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piranie to chyba w wodzie zyja??

Jak widać nie tylko :evil_lol:. A ja się dziwiłam dlaczego Hexa taka jakaś padnięta do domu wróciła :razz:, a to Ariula jej krew wyssała :diabloti:.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nieładnie, nie ładnie... Poprawie się :)

Właśnie mija pierwszy tydzień ferii. Egzaminy wszystkie pozdawałam w zerówkach :multi:

Jutro będziemy miały dwa competitiony :loveu: I pańcia szykuje zamach na psie sadełko, mianowicie chce zacząć trenować frisbee :evil_lol:

Byłyśmy dzisiaj na Moczydle. W prawdzie tylko godzinkę, bo zaczęło padać, ale psica była zachwycona. Od spuszczenia ze smyczy biegała non-stop. A jaką miała radochę na górkach jak wypatrzyła stado srok :evil_lol:

Mamy nową smycz

Posted

Na allegro na WOŚPie kupiłam za całe 17 zł :grins:
Dobrze leży w ręku, tylko trochę karabińczyk za ciężki dla ślicznotki

Posted

Mam dwa różowe competitiony :loveu:
Z tym frisbee to będzie duuuużo pracy. Ale pańcia się uparła i kropka. Nie chodzi mi o poziom zawodów, ale żeby sucz jednak coś robiła, a na agility mnie na razie nie stać :(

Dzisiaj Ariuchna padła. Rano dziadek pojechał do Brwinowa, więc połaziła po tamtejszych chaszczach/lesie ponad godzienke, a później pańcia przegoniła przez Pola Mokotowskie. Wieczorny spacerek ograniczył się do jednej rundki wokół parku :evil_lol: Normalnie to po dwóch i bieganiu z kumplami/męczeniu przez pańcie nie chce jej się wracać.

Ciotki obiecuje powpadać do was na dniach :oops:

Posted

Hmm... A możesz dla niezorientowanej wyjaśnić bliżej jakie competitiony? :razz: Jestem bardzo ciekawa. A tak wogóle to fotek jestem nie mniej ciekawa :cool3:.
Nie znęcaj się nad biedną psiulicą i nie przemęczaj jej ;).

Posted

Chyba też się zdecyduję na trochę znęcania, ale muszę zacząć od kupienia normalnego dysku ;). A tak wogóle to bardzo chętnie bym zobaczyła zdjęcia latającej Ariuli :razz: (uwielbiam latające psiaki :loveu:).

Posted

Tylko moje szczęście nie lata, a czeka, aż latający obiekt spadnie. Jedynie co to narzzie rollerki. Zresztą nie ma sensu jej na razie puszczać latających, jak nie jest nakręcona

Zgłoś się do Łukasza z DK. Chyba ma jeszcze dwa competitiony, trochę używane, na zbytku

Posted

Z Hexą mam o tyle dobrze, że ona nawet na sznurek czy ręcznik jest nakręcona :evil_lol:, ale do czasu dopuki go nie dorwie w paszczę swoją ;). Muszę spróbować rollerki popuszczać jej, bo małpa lubi uciekające obiekty.

Narazie muszę się jeszcze zastanowić i chyba muszę sprawdzić czy ze zdrowiem Hexiastej wszystko ok, żeby móc się jakimś intensywniejszym treningiem zająć i talerze nabyć :). Jutro do weta idziemy więc się przy okazji zapytam.

Posted

Znalazłam kilka fotek :multi: W prawdzie jakość pozostawia dużo do życzenia, ale jakoś musicie to przeżyć :eviltong:

A właśnie! Obróżka mimo wszelkich zastrzeżeń sprawuje się świetnie. Najważniejsze, że jak psica pociągnie to się nie dusi.

Posted

Na początku treningi nie są bardzo aktywne. Samemu trzeba się nauczyć rzucać i porządnie nakręcić psa. Sporo osób poleca treningi raz w tygodniu, ew. co 2-3 kilka minut

Posted

Czy Ariula jest takim pulpecikiem czy mi się zdaje?? Na tych pierwszych fotkach to wyszła grubiutko i powinna się wstydzić ;).

Ja "trenowałam" z Hexą dwa razy dziennie po 15 minut- raz frisbee raz piłka i psiulica zadowolona była. A później zrobiło się zimno...

Ja kcem więcej zdjęć :eviltong:

Na furry paws dawno się zarejestrowałam i już zapomniałam wogóle o tym :roll:. Przypomniałaś mi i znowu zacznę przez ciebie grać i nie spać po nocach, bo psy trzeba będzie karmić :evil_lol:.

Posted

Skąd ja to znam :evil_lol: Co hodujesz? Daj nicka :)

Ariuchna wyszła tak grubiutko. Ostatnio naprawdę schudła, zresztą zobaczycie jak pańcia pozbawi ją futerka :evil_lol:

W sumie i tak tylko pięć zdjęć się uchowało jeszcze...

Posted

Jakie śliczne maleńkie stópeczki :loveu::loveu::loveu::loveu:. Leniuszek Ariuszek.

Szczerze mówiąc nawet nie pamiętam co hoduję :roll:. Ze trzy miesiące chyba nie wchodziłam na tą stronę jak dobrze pamiętam i nawet nie mogę sobie nicku i hasła przypomnieć. Ta gra jest tak wciągająca, że gdyby nie to że na nic nie mam ostatnio czasu to bym tylko grała i na spacery z Hexoliną i Aresem chodziła :lol:..

Posted

Tylko żeby te stópeczki się tak nie rozpychały w nocy. Ostatnio prawie spadłam z łózka, bo panienka się położyła w poprzek...

To może jednak się zarejestrujesz? Można mieć trzy konta :razz:

Że wciąga, to niestety prawda. Wczoraj do 3 siedziała, bo psy trzeba było wystawić...

Posted

Stópeczki lubią się rozpychać :lol: i zajmować jak najwięcej miejsca.

Mam właśnie trzy konta ;), tylko loginów nie pamiętam. Ale jak przełączę się na drugi komputer to tam się wyświetlają :razz:. Nie wiem czy zaczynać w to grać znowu... chociaż teraz ferie będą, dwa tygodnie wolnego... Prawie mnie namówiłaś :cool3:.

Wystawianie psów jest bardzo pracochłonne (i czasochłonne :evil_lol:). A miałam się w ferie wysypiać...

Posted

Jak się znajdą baterie, to i fotki będą. Zresztą pogoda jest tak syfiasta dzisiaj, że nic spacerkowego nie będzie. Jak jutro będzie ładnie to się wybieramy na zwiedzanie Warszawy i na pewno coś się pstryknie :p