Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie zgrubiała, tylko się zafutrzyła ;) W zeszłym tyg ważyła 8.6, w tym i w następnym wcina Orjen, a następny piątek pójdziemy się zważyć.

Leniuchować, aż tak nie leniu****e. Zresztą pańcia wieczorkami męczy... Pochwalimy się naszym małym sukcesem :) Ariuchna bierze już sznur z ziemi i trzyma w pysku. Jak brała z ręki to od razu wypluwała ==' Tylko wykombinowała sobie, że jak ten sznur podnosi z ziemi to się trzeba cofnąć...

Posted

Na aparacie mam kilka :eviltong: w taką pogodę to mi się nie chce tachać aparatu na spacery. Jak śnieg spadnie to co innego ;) Może Olkę pomęczę, żeby zrobiła kilka zdjęć jak ćwiczymy, tylko zapewne będą poruszone...

Jak będziecie mili to jutro wstawię resztę zdjęć łóżkowych :diabloti:

Posted

A kto tu jest niemiły?? :mad:
Ja w taką pogodę dzisiaj wzięłam aparat na spacer i wylądowałam w błocie po kostki bo się zajęłam fotkami i się zagapiłam :oops:.
No to męcz ją żeby was sfotografowała przy ciężkiej pracy ;).

Posted

Zdjątek nie che mi się teraz linkować :eviltong:

W końcu zdecydowałam się na srebrno-niebieską obróżkę. A po za tym dowiedziałam się, że mam za duże wymaganie :lol: W sobotę pojechałyśmy na Banacha zobaczyć obróżki. Cóż, nawet ładne, ale na yorka, a nie na Arię. Pani była oburzone, że nie wybrałam sobie nić, bo ona ma przecież duży wybór. Kiedy powiedziałam, że te co są są za słabe i interesowały by mnie albo szerokie taśmy, albo skóra, to się dowiedziałam, że te dostępne u niej to są z włoskiego zamszu (15 zł), a skóra jest droga.

A tak w ogóle to jesteśmy z mamą bardzo inteligentna osoby. Od Zachodniego na piechotkę do metra Racławicka :evil_lol: Psica padła :evil_lol: W między czasie dowiedziałam się od mamy, że jestem zła, wstrętna i okropna bo nie pozwalam Arii podbiegać do każdego psa i pilnuję gdzie jest, a jak zostaje w tyle to ją wołam... No coments

Posted

Czeeść :calus:

No i gdzie te fotki łóżkowe:mad::evil_lol:?

puchu napisał(a):

W między czasie dowiedziałam się od mamy, że jestem zła, wstrętna i okropna bo nie pozwalam Arii podbiegać do każdego psa i pilnuję gdzie jest, a jak zostaje w tyle to ją wołam... No coments

A u mnie akurat i ja i moja mama tak robimy:evil_lol: Więc kłótnie mamy tylko o żywieniu Bisia:shake:

Posted

A w ogóle to psice pochwale. Mój skarb kochany dzisiaj na piłeczkę pracował :loveu:
Właśnie dostałam w łapki demo Wiedźmina :evil_lol:

Posted

jaka straszna pościel w mrówy :crazyeye:jak możesz zasnąć??
puchatek za tprzepiękny w mrówach sie wije!

a co to znaczy:

Mój skarb kochany dzisiaj na piłeczkę pracował :loveu:

to pańciucha kieszonkowego nie da na piłeczke?? sama sobie zapracować musi??:cool3:

Posted

I widzicie jak ja mam źle z tą pańcią! Nie dość, że nie chce dawać kieszonkowego, to jeszcze głodzi! (czyt. nadzoruje wizyty u dziadków). I każe coś na spacerku robić i nie pozwala szczekać ze znajomymi (co z tego, że najczęściej nie wiem na co szczeka). A kieszonkowe i tak bym wydała na coś ciekawszego niż piłeczki ;)

Te mrówy to moja ulubiona pościel :evil_lol:
Nie lubię być chora :placz:

Posted

Pianka napisał(a):
Nie ma to jak wygodne łózko:loveu:

Najlepiej cudze :diabloti:
Sznaucerka-Balbina napisał(a):
A może jeszcze parę foteczek Ariuśki ?:cool3:
Jak się zrobią to może kiedyś... :eviltong: