pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dobry wieczór :loveu: Ile fotek :-o Jest co oglądać :loveu: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/aria27004.jpg Poplułam monitor ze śmiechu jak zobaczyłam to zdjęcie :lol: Quote
puchu Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 anetta napisał(a):Cześć :multi: Dawno Cię ni ebyło. Prze moją kochaną szkółkę nie mam zbyt dużo czasu... Gdzie Ty jej tam aparat podstawiasz? :mad: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/aria27025.jpgKażdy pies ma dwa końce :evil_lol: Pianka napisał(a):Niezłą masz pomoc w kuchni:cool3: Tylko trochę wybredną ;) Zresztą przeszła na emeryturę - dietka. BBeta napisał(a):http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/aria27025.jpg Jaki tłusty :x Zgrabny tyłeczek :diabloti: :cool3: Tłusty, tłusty. Moja klucha kochana waży 8,6 kg i w końcu udało mi się wyperswadować dziadkom dokarmianie (taką mam nadzieje...). Jak dokończy swoje żarełko zaopatrujemy się w royala weterynaryjnego odchudzającego. Paulina_mickey napisał(a):Witam :buzi::loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór :loveu: Doberek :multi: Ile fotek :-o Jest co oglądać :loveu: Jutro wstawię jeszcze kilka. Może zgram też z mamy komórki... http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/aria27004.jpg Poplułam monitor ze śmiechu jak zobaczyłam to zdjęcie :lol:Jakbyś nigdy śpiącego psa nie widziała :diabloti: Dzisiaj w końcu odebrałam nowe okulary :multi: A przy okazji psisko pozwiedzało Warszawę (rondo Wiatraczna) i wybrykało się na Polach Mokotowskich. Najpierw spotkałyśmy białego parsona, a potem whippetke. Jeszcze bedlington by się przydało do porównania :lol: Nie wiem, czy już pisałam, że mama zaczęła coś przebąkiwać o następnym zwierzaku - kocie, ew. psie. Oczywiście jestem za psem którejś z wymienionych ras :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Śpiącego w taki sposób, gdzie tylko nochal ma kontakt ze światem... nie :evil_lol: Super, że miałyście udany spacerek :) Nowy psiaczek? U la la... :loveu: Quote
JIM Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Chyba czegos nie doczytalam.. nowy pies? Ale super! Wszystkie rasy bardzo fajne - ja bym wybrala whippeta ;D Quote
BBeta Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ja też z tych wymienionych wybrałabym whippeta ;) Trzymam kciuki żeby się mama zdecydowała :kciuki: Quote
puchu Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 DZISIAJ OFICJALNIE SKOŃCZYŁYŚMY 2 LATKA :multi::loveu: Słodkie to to jest jak śpi :diabloti: O ile drugi psiak będzie to najprędzej na wakacje, jak nie w bliżej nie określonej przyszłości. Dwa psy to jednak większe koszty, a po za tym głupio by mi było zostawić dwa psy na głowie rodzinki gdybym jednak pojechała do Anglii. Z whippetem Ariucha mogłaby pobiegać swobodnie, a raczej musiałaby zacząć porządnie przebierać łapkami, żeby nie zostać bardzo w tyle :evil_lol: Z drugiej strony parsony to żywe srebra i mają szorstką sierść... Gdyby szkoty miały dłuższe łapki nie było by w ogóle problemu :lol: Coraz częściej zastanawiam się nad BARFem. Macie jakieś doświadczenie w tej materii? Jaki wzorek z tej strony będzie najlepszy? Podobają mi się te bardziej "ozdobne" i "futro z minikrowy". Park jesienią I psica Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 100 lat dla Ariuchny !!! :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=2]Piękna, młoda sunieczka :loveu: :loveu: :loveu: Jak świętujecie? :) :) :) Ze wzorów najbardziej podoba mi się nr 1 i 7 :) Quote
BBeta Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [SIZE="5"]Wszystkiego najlepszego !!! :BIG: :BIG: :drink1: :drink1: :BIG: :BIG: Wzorek nr 3 ;) Quote
Kati Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 wszystkiego najlepszego dla Arii. Mnie sie najbardziej podobają 1, 4, 7 ale inne tez są ładne. śliczne fotki parkowe, ale chyba już nie jest tak żółto tylko bardziej biało. :) Quote
Pianka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Arii:multi::loveu: Quote
JIM Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 My rowniez zyczymy wszystkiego najlepszego :) Quote
*Monia* Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ojoj, przegapiłam urodzinki Ariuli :shake:. To życzę psicy wszystkiego najlepszego i żeby pańcia piekła jej dobre ciasteczka ;). Na fotkach jak zwykle śliczna :loveu:. Czy mi się zdaje, czy Ariuli te szare łatki się jakieś takie bardziej czarne zrobiły? Quote
puchu Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 *Monia* napisał(a):Ojoj, przegapiłam urodzinki Ariuli :shake:. To życzę psicy wszystkiego najlepszego i żeby pańcia piekła jej dobre ciasteczka ;). Na fotkach jak zwykle śliczna :loveu:. Czy mi się zdaje, czy Ariuli te szare łatki się jakieś takie bardziej czarne zrobiły? Julix napisał(a):My rowniez zyczymy wszystkiego najlepszego :) Pianka napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Arii:multi::loveu: Kati napisał(a):wszystkiego najlepszego dla Arii. Mnie sie najbardziej podobają 1, 4, 7 ale inne tez są ładne. śliczne fotki parkowe, ale chyba już nie jest tak żółto tylko bardziej biało. :) BBeta napisał(a): Wszystkiego najlepszego !!! :BIG: :BIG: :drink1: :drink1: :BIG: :BIG: Wzorek nr 3 ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):100 lat dla Ariuchny !!! :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=2]Piękna, młoda sunieczka :loveu: :loveu: :loveu: Jak świętujecie? :) :) :) Ze wzorów najbardziej podoba mi się nr 1 i 7 :) Aria dziękuje za życzonka :loveu: Z powodu maminego egzaminu w poniedziałek (zdała na 5 i jeszcze narzeka :shake:) Większe świętowanie będzie w weekend, tzn. upieczemy ciasteczka i w ogóle :razz: Jak pogoda dopisze pewnie pozwiedzamy jakiś warszawski park. Może Moczydło, może Pola. Gusta obróżkowe nam sie chyba nie pokrywają :diabloti: Ja typuje 2,4,8(czerwona) Kati witamy w galerii :) W parku rzeczywiście żółto już nie jest, bo liście zgrabione. Śnieg to u nas wystąpiła 2-3 razy i nie utrzymał się dłużej niż pół godziny :placz: Jak dla mnie to ona się na niebiesko "przefarbowała" Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ale Wam się super świętowanie szykuje :) Tylko pozazdrościć :loveu: A jak Arii się spaceruje po takim zimnie? ;) Miłego dnia! :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 No i się spóźniłam na urodziny :placz: W każdym razie też życzę Arii wszystkiego Naj! :buzi: Długiego, zdrowego, szczęśliwego życia, i samych super chwil spędzonych z Pańcią :) http://www.obroze.prv.pl/ A z tych obroży to nie potrafię wybrać, bo wszystkie mi się podobają :loveu: Uwielbiam te charcie obroże. 21 widziałam na żywo, i na czarno-białym (a czasem też na płaszczowo pręgowanym) whippecie wygląda bosko :) A ogółem to mi się najbardziej podoba: 4, 5, 7, 22 :) Quote
Pimpek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Spóźnione najlepsze życzonka dla Arii, dużo miłości, smakołyków,długich spacerasów i czego tylko zapragniesz !:BIG: A Aria jest po prostu śliczna i oryginalna, nic dodać nic ująć :lol: Quote
puchu Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Witam Pimpek :) A zdjęć nie ma bo jakoś i weny nie mam i czasu :( Mam trochę zdjęć z komórki. Może później wrzucę . Quote
alive Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Kurcze mamy dużą obsuwę ale wszystkiego najlepszego dla Arii :multi: Quote
puchu Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Po dłuuugiej nieobecności wracamy :) Zdjęcia z telefonu, więc jakość nie najlepsza I łapki http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/aria27010-1.jpg Quote
puchu Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Mam jeszcze kilka łóżkowych, ale to kiedy indziej :diabloti: Quote
Recommended Posts