puchu Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Po polu tak szalała. Albo jakiś dołek zaliczyła, albo podczas przepychanek, albo kiedy podczas gonitwy zaryła pyszczkiem w ziemie. Płytę jutro zawiozę. Jeszce mama musi zaakceptować zdjęcia :) Quote
anetta Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Szalona! Jak masz CD-RV to lepiej sobie nagraj na nia. Ja nagrałam na CD-R i niepotrzebnie bo myślałam że oni zabiorą ta płytke. A babeczka tylko ściąga zdjęcia na kompa a płyte oddaje.... Quote
puchu Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Za późno ==' Już na zwykłą nagrałam ==' Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witamy się cieplutko w ten deszczowy poranek :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 przydało by mi sie troche takiego ślicznego muchu jak jest u Was w lesie:diabloti: dla patyczaków:loveu: u nas taki nie ładny jest:shake: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 To patole wcinają mech? Nie wiedziałam :roll: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Dobbryyy:loveu: Może nowe fotki?:cool3: Quote
puchu Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Paulina_mickey napisał(a):przydało by mi sie troche takiego ślicznego muchu jak jest u Was w lesie:diabloti: dla patyczaków:loveu: u nas taki nie ładny jest:shake: :evil_lol: Następnym razem zebrać i wysłać? :cool3: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Dobbryyy:loveu: Może nowe fotki?:cool3: Może kiedyś :eviltong: Quote
puchu Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Bry wieczór :multi: Fotki w stylu Kajki BBety jutro :cool3: Quote
puchu Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Właśnie się zgrywają. Chyba się jeszcze nie chwaliłam, że mam jednego z najładniejszych kundelków warszawskich :loveu: Po za tym w końcu psica załapała ósemkę między nogami :multi: I w ogóle jakaś taka grzeczna się zrobiła :hmmmm: Wraca na zawołanie, jak ćwiczymy pełne skupienie, pańcia ważniejsza od psów... Świat się kończy :shake: :lol: Na studiach zostaje jednak na SGGW, a co dalej się zobaczy. Coś jeszcze chciałam napisać, ale skleroza nie boli ==' Quote
Cambel&Megi Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 puchu napisał(a):Właśnie się zgrywają. Chyba się jeszcze nie chwaliłam, że mam jednego z najładniejszych kundelków warszawskich :loveu: Po za tym w końcu psica załapała ósemkę między nogami :multi: I w ogóle jakaś taka grzeczna się zrobiła :hmmmm: Wraca na zawołanie, jak ćwiczymy pełne skupienie, pańcia ważniejsza od psów... Świat się kończy :shake: :lol: Na studiach zostaje jednak na SGGW, a co dalej się zobaczy. Coś jeszcze chciałam napisać, ale skleroza nie boli ==' Gratulacje :loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Na pewno chciałaś napisać jeszcze, że Twój pies ma sierść koloru asfaltu :evil_lol: I gdzie te fotki? :) Quote
puchu Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Futrzak pierwszy raz rył w ziemi :loveu: A pancia stała z boku i się zachwycała :lol: A o to jej dzieło Quote
BBeta Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/aria25076.jpg Normalnie jestem pod wrażeniem :mdleje: Tak to nawet moja Kaja nie kopie Quote
puchu Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Starego asfaltu jeżeli już :watpliwy: Quote
puchu Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Dziura nie tylko głęboka ale jeszcze skręca w bok :cool3: Dzisiaj zaczęła kopać drugą. Już mnij więcej tej samej wielkości :evil_lol: Monia uważaj na spacerach z Aresem. Mam jeszcze zdjęcia z wypadu do Puław. Może je kiedyś zobaczycie :evil_lol: Zmykamy na spacerek Quote
*Monia* Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 O, widzę że Ariula postępy robi :lol:. Popatrzyła, że inni kopią to co gorsza ma być ;)? I jaki fajny zadek wystaje z nory :evil_lol:. A kolor Ariuli nie trafiony przez faceta :cool1:. Z Aresem byłam o 14 i przeżył :) ;). Quote
puchu Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 W każdym razie jej kolor duuużo ładniejszy niż jego włosów :diabloti: Quote
Recommended Posts