puchu Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Fotków jeszcze będzie sporo :diabloti: Chceta nie psie fotki? Co do filmów, tak smo się wykazałam na zkończenie szkoły i przemówienie profesorka, nie dość, że pocięte (skończyły się baterie0, to tż powykręcane :roll: :evil_lol: Królik, ochrzczony Kicuchem vel. Kicusiem, właśnie zwiedza mieszkanie pod nadzorem, tzn. kica za kanapą. Nikt się nie zgłosił, więc szukam mu domku. Może ktoś chętny? Plusem jego pobytu, jest, to , że pies dużo chętnie współpracuje i dokładniej wykonuje komendy :evil_lol: Fotki cd. Tam jest Babcia! A tak wyznaje miłość :evil_lol: Quote
puchu Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Sorry, za taką przerwe w zdjęciach ale się zdrzemnełam :diabloti: Na przystanku przy wiejskim sklepiku Tam coś jest! Kura! I mały rezydent tegoż sklepu Quote
*Monia* Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ale dużo zdjęć :multi: . Super! A gdzie zdjęcia królisia? Chętnie bym pooglądała uszastego. A najlepiej w psim towarzystwie :cool3: . Nie myślałaś żeby królisia sobie zostawić? U mnie Hexoliny najlepszymi kumpelami były króliczki. Zawsze jakieś towarzystwo by psica miała. Mi już na królika się zgodzić nie chcą niestety. Quote
puchu Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Mama się nie zgadza na królika :( Ma czas do jutra :( Zdjęcia z nad Wisły Tutaj chowam się przed słoneczkiem Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Oj skąd ja to znam :cool3: U mnie jest to samo :evil_lol: Świetne fotki i przesłodki królik :loveu: Quote
puchu Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Tylko dziadek nażekał, że nie może szybko jechać :evil_lol: Co jest z ilością postów? Miała wszystki łapi, a teraz tylko dwie :hmmmm: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 puchu napisał(a):Tylko dziadek nażekał, że nie może szybko jechać :evil_lol: Co jest z ilością postów? Miała wszystki łapi, a teraz tylko dwie :hmmmm: Dłuuuga historia :diabloti: Ominęło Cię dużo nowości - najpierw skasowali nam opcję EDIT, ale już wróciła na swoje miejsce, potem Admin wyłączył naliczanie postów na Foto Blogach więc ścięło wszystkim posty o połowę(Ali od Ozziego 30 tys., mi 'tylko' 6 tys. :evil_lol: ), a gdy wyłączono naliczanie w Offie, ludzie pozostawali z takimi marnymi cyferkami na liczniku :p Quote
puchu Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Jak uroczo. Niezly jest tekst o porblemach z serwerami i wstrętnych użykownkikach któzy stworzyli konkurencyjne forum i jeszcze rozsyłali spam... Ktoś dostał pw w sprawie kostki? Quote
BBeta Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jaki słodki króliczek :loveu: A Aria zamiast iść się schłodzić do wody to pod samochodem woli leżeć :diabloti: Quote
puchu Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Bo woda jest dopuszczalna tylko w misce :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='puchu']Jak uroczo. Niezly jest tekst o porblemach z serwerami i wstrętnych użykownkikach któzy stworzyli konkurencyjne forum i jeszcze rozsyłali spam... Ktoś dostał pw w sprawie kostki?[/quote] PW wprawdzie nie, ale spam swego czasu był :razz: Quote
Korenia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='puchu']Bo woda jest dopuszczalna tylko w misce :D[/quote] U mnie tak samo :evil_lol: Quote
puchu Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Przepraszam ciotki, że do was nie zaglądam, ale w sumie nie siedze dużo przy kompie. Postaram się nadrobić w niedługim czasie :) Quote
alive Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Pianka']Ile fot:crazyeye: piękna :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 matko myślałam że to mój królik w pierwszej chwili:crazyeye: prawie taki sam:loveu: Quote
*Monia* Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Śliczny króliś :loveu: :loveu: . I co z nim w końcu? U mnie rodzice żebym ich o psa nie dręczyła to mi się na króliczki zgodzili. Ale teraz twierdzą, że psiak to jednak lepsze rozwiązanie :lol: . Królik potrafi bardzej nabałaganić niż psiak, więc trzeba uważać ;) . Ja miałam trochę łóżka zjedzonego, nadgryziony dywan, tapetę, drzwi, itd.. Ale i tak Zuzulki były kochane :-( . I widzę fajne fotki znad wody. My też nad wodę chodzimy, tylko trochę mniej rozległą niż Wisła, ale zawsze psiul popływać może. W takie upały psu nad wodą jest super (mojej suńce napewno :lol: ). Quote
Paulina_mickey Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 puchu napisał(a):Też zdałam :D no to brawo:D:multi: Quote
Recommended Posts