Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotków jeszcze będzie sporo :diabloti: Chceta nie psie fotki?

Co do filmów, tak smo się wykazałam na zkończenie szkoły i przemówienie profesorka, nie dość, że pocięte (skończyły się baterie0, to tż powykręcane :roll: :evil_lol:

Królik, ochrzczony Kicuchem vel. Kicusiem, właśnie zwiedza mieszkanie pod nadzorem, tzn. kica za kanapą. Nikt się nie zgłosił, więc szukam mu domku. Może ktoś chętny? Plusem jego pobytu, jest, to , że pies dużo chętnie współpracuje i dokładniej wykonuje komendy :evil_lol:

Fotki cd.

Tam jest Babcia!

A tak wyznaje miłość :evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sorry, za taką przerwe w zdjęciach ale się zdrzemnełam :diabloti:

Na przystanku przy wiejskim sklepiku

Tam coś jest!

Kura!

I mały rezydent tegoż sklepu

Posted

Ale dużo zdjęć :multi: . Super! A gdzie zdjęcia królisia? Chętnie bym pooglądała uszastego. A najlepiej w psim towarzystwie :cool3: . Nie myślałaś żeby królisia sobie zostawić? U mnie Hexoliny najlepszymi kumpelami były króliczki. Zawsze jakieś towarzystwo by psica miała. Mi już na królika się zgodzić nie chcą niestety.

Posted

Tylko dziadek nażekał, że nie może szybko jechać :evil_lol:

Co jest z ilością postów? Miała wszystki łapi, a teraz tylko dwie :hmmmm:

Posted

puchu napisał(a):
Tylko dziadek nażekał, że nie może szybko jechać :evil_lol:

Co jest z ilością postów? Miała wszystki łapi, a teraz tylko dwie :hmmmm:

Dłuuuga historia :diabloti:
Ominęło Cię dużo nowości - najpierw skasowali nam opcję EDIT, ale już wróciła na swoje miejsce, potem Admin wyłączył naliczanie postów na Foto Blogach więc ścięło wszystkim posty o połowę(Ali od Ozziego 30 tys., mi 'tylko' 6 tys. :evil_lol: ), a gdy wyłączono naliczanie w Offie, ludzie pozostawali z takimi marnymi cyferkami na liczniku :p

Posted

Jak uroczo. Niezly jest tekst o porblemach z serwerami i wstrętnych użykownkikach któzy stworzyli konkurencyjne forum i jeszcze rozsyłali spam... Ktoś dostał pw w sprawie kostki?

Posted

[quote name='puchu']Jak uroczo. Niezly jest tekst o porblemach z serwerami i wstrętnych użykownkikach któzy stworzyli konkurencyjne forum i jeszcze rozsyłali spam... Ktoś dostał pw w sprawie kostki?[/quote]

PW wprawdzie nie, ale spam swego czasu był :razz:

Posted

Przepraszam ciotki, że do was nie zaglądam, ale w sumie nie siedze dużo przy kompie. Postaram się nadrobić w niedługim czasie :)

Posted

Śliczny króliś :loveu: :loveu: . I co z nim w końcu? U mnie rodzice żebym ich o psa nie dręczyła to mi się na króliczki zgodzili. Ale teraz twierdzą, że psiak to jednak lepsze rozwiązanie :lol: . Królik potrafi bardzej nabałaganić niż psiak, więc trzeba uważać ;) . Ja miałam trochę łóżka zjedzonego, nadgryziony dywan, tapetę, drzwi, itd.. Ale i tak Zuzulki były kochane :-( .

I widzę fajne fotki znad wody. My też nad wodę chodzimy, tylko trochę mniej rozległą niż Wisła, ale zawsze psiul popływać może. W takie upały psu nad wodą jest super (mojej suńce napewno :lol: ).

• 2 weeks later...