Korenia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 barbara.h napisał(a):a to nie Aria chce schudnąć, tylko pańcia chce sunie odchudzić! z kości na ości :evil_lol::evil_lol: Chyba z ości na mączkę rybną :evil_lol: Quote
*zaba* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Korenia napisał(a):Chyba z ości na mączkę rybną :evil_lol: Kurde,monitor oplulam ze smiechu! Quote
puchu Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 barbara.h napisał(a):a to nie Aria chce schudnąć, tylko pańcia chce sunie odchudzić! z kości na ości :evil_lol::evil_lol: Korenia napisał(a):Chyba z ości na mączkę rybną :evil_lol: *zaba* napisał(a):Kurde,monitor oplulam ze smiechu! ale wy wstręciuchy jesteście :-x :eviltong: barbara.h napisał(a): a co do piłeczki znalezionej, to normalne to przecież jest zdobycz :lol: już jej się znudziła :shake: Jutro jedziemy do Lublina, wracamy w sobote wieczorkiem. Obiecuje nie zapomnieć aparatu i zapasu baterii :cool3: Wiecie, ze dizsiaj jest Epoka Lodowcowa na polsacie o 20? Trzeba będzie wcześnie z psicą wyjśc :lol: Quote
Korenia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='puchu']ale wy wstręciuchy jesteście :-x :eviltong: Jakie tam wstręciuchy ? :eviltong: już jej się znudziła :shake: Jutro jedziemy do Lublina (...) Jak zaczęłam czytać początek to pomyślałam, że jedziecie żeby kolejną piłke zwędzić :eviltong: Wiecie, ze dizsiaj jest Epoka Lodowcowa na polsacie o 20? Trzeba będzie wcześnie z psicą wyjśc :lol: My wyszłysmy przed 19 - chcialyśmu zddązyć, a przyszłyśmy po 21.. :roll: Quote
puchu Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Dlatego wyszłam po 18 :razz: a i tak ledwo zdąrzyłam :lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 składasz podanie do lublina do szkoły?:cool3: Quote
puchu Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 jedynym minusem składania papierów do Lublina jest mieszkająca tam rodzinka... Quote
Korenia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 puchu napisał(a):jedynym minusem składania papierów do Lublina jest mieszkająca tam rodzinka... Dobre :evil_lol: :evil_lol: Quote
puchu Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Korenia napisał(a):Dobre :evil_lol: :evil_lol: I niestety prawdziwe... Quote
Paulina_mickey Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 puchu napisał(a):jedynym minusem składania papierów do Lublina jest mieszkająca tam rodzinka... a na co składasz? Quote
puchu Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 UW, UKSW, może właśnie na KUL, myślałam ostatnio o Łodzi - też jest kulturoznawstwo i miałabym gdzie mieszkać, Angli i coś prywatnego. Na UJ jednak nie składam. Znając siebie w ostatniej chwili moge zmienić zdanie co do uczelni ==' Quote
haska_12 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witajcie puchacze :loveu: :loveu: :loveu: Dopiero zauwazylam, ze wy z W-wy :D :D :D Quote
*zaba* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dzien dobry,dzionek sliczny sie zapowiada idziemy zobaczyc co milego przyniesie Quote
*zaba* Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ale tu ruch!! hoho!! A ile nowych pieknych fotencji!! Az nie wiem od czego zaczac,czy od czytania,czy od ogladania:mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 *zaba* napisał(a):Ale tu ruch!! hoho!! A ile nowych pieknych fotencji!! Az nie wiem od czego zaczac,czy od czytania,czy od ogladania:mad: Puchu ja to bym się schowała przed takim atakiem ironii... :diabloti: Quote
puchu Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Raczej przed tą pałką na końcu ;) W taką pogode nawet przy kompie nie chce mi się siedzieć... Dzisiaj wstaie zdjęcia 11.06.2007 - w poniedziałek miną rok od kiedy Ariucha jest z nami! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Tym bardziej, że na Dogo same zmiany i zmiany :roll: To oblewamy poniedziałek? :cool3: Oby żyła z Wami o wiele, wiele, wiele dłużej! :multi: :multi: :multi: Quote
Korenia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Widzę, że tutaj też oblewanie :cool3: My jutro oblewamy :cool3: Quote
puchu Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Sorry, że zdjęć nie było, ale miałam problemy techniczne. Zaraz będą (już zmniejszam). Dzisiaj rano mama znaazła na naszym osiedlu króliczka :crazyeye: Siedzi sobie teraz w pudełku i chrupie marchewke. Śliczny jest rudy z białym noskiem :loveu: Później zrobie mu zdjęcia. Quote
puchu Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Zaczniemy od filmiku w lesie Jak zwykle wykazałam się intelektem i przekręciłam aparat ==' Przeżyjecie :P Quote
puchu Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Z tegoż samego lasu A tu już z lasu wyjeżdżamy I kolejny przekrącony filmik ==' Quote
puchu Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Zdjęcia z Lublina. Nie najlepsze, bo szalałam po starówce robiąć zdjęcia kamienicom. Uwielbiam tą starówke :loveu: A na deser zimną "Perła" z beczki :diabloti: To zdjęcie bardzo mi się podoba. Weszłyśmy z babią do kośiola, a mama została z psicą, która za nic nie chciała przestać płakać... Quote
anetta Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 No brawo z tymi przekreconymi filmami :evil_lol: Wcale mnie szyja nie boli :diabloti: A co z tym krolikiem??? :o Ktos go wyrzucil? Wzielas go do domu? Quote
Recommended Posts