Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barbara.h napisał(a):
a to nie Aria chce schudnąć, tylko pańcia chce sunie odchudzić! z kości na ości :evil_lol::evil_lol:

Chyba z ości na mączkę rybną :evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

barbara.h napisał(a):
a to nie Aria chce schudnąć, tylko pańcia chce sunie odchudzić! z kości na ości :evil_lol::evil_lol:

Korenia napisał(a):
Chyba z ości na mączkę rybną :evil_lol:

*zaba* napisał(a):
Kurde,monitor oplulam ze smiechu!

ale wy wstręciuchy jesteście :-x :eviltong:

barbara.h napisał(a):
a co do piłeczki znalezionej, to normalne to przecież jest zdobycz :lol:

już jej się znudziła :shake:

Jutro jedziemy do Lublina, wracamy w sobote wieczorkiem. Obiecuje nie zapomnieć aparatu i zapasu baterii :cool3:

Wiecie, ze dizsiaj jest Epoka Lodowcowa na polsacie o 20? Trzeba będzie wcześnie z psicą wyjśc :lol:

Posted

[quote name='puchu']ale wy wstręciuchy jesteście :-x :eviltong: Jakie tam wstręciuchy ? :eviltong:

już jej się znudziła :shake:

Jutro jedziemy do Lublina (...)
Jak zaczęłam czytać początek to pomyślałam, że jedziecie żeby kolejną piłke zwędzić :eviltong:

Wiecie, ze dizsiaj jest Epoka Lodowcowa na polsacie o 20? Trzeba będzie wcześnie z psicą wyjśc :lol:
My wyszłysmy przed 19 - chcialyśmu zddązyć, a przyszłyśmy po 21.. :roll:

Posted

UW, UKSW, może właśnie na KUL, myślałam ostatnio o Łodzi - też jest kulturoznawstwo i miałabym gdzie mieszkać, Angli i coś prywatnego. Na UJ jednak nie składam. Znając siebie w ostatniej chwili moge zmienić zdanie co do uczelni =='

Posted

Raczej przed tą pałką na końcu ;) W taką pogode nawet przy kompie nie chce mi się siedzieć...
Dzisiaj wstaie zdjęcia

11.06.2007 - w poniedziałek miną rok od kiedy Ariucha jest z nami!

Posted

Sorry, że zdjęć nie było, ale miałam problemy techniczne. Zaraz będą (już zmniejszam).

Dzisiaj rano mama znaazła na naszym osiedlu króliczka :crazyeye: Siedzi sobie teraz w pudełku i chrupie marchewke. Śliczny jest rudy z białym noskiem :loveu: Później zrobie mu zdjęcia.

Posted

Zdjęcia z Lublina. Nie najlepsze, bo szalałam po starówce robiąć zdjęcia kamienicom. Uwielbiam tą starówke :loveu: A na deser zimną "Perła" z beczki :diabloti:

To zdjęcie bardzo mi się podoba. Weszłyśmy z babią do kośiola, a mama została z psicą, która za nic nie chciała przestać płakać...