puchu Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Byłysmy dzisiaj na polach mokotowskich. Nie poznaje psicy. Mimo głupawki, szaleństw, nowych miejsc i szalejących psiaków wracała na każde zawołanie. Raz tylko chciała obszczekac rower, ale po jednym upomnieniu się zamkneła :multi: Psisko ma nową zabawke - rajstowy zwinięte w kulke :lol: Dawno zabawka tak jej się nie podobała Quote
*Monia* Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 To super!! Wymiziaj grzeczniutką Ariulę :loveu: . Psisko ma nową zabawke - rajstowy zwinięte w kulke :lol: Hexa też lubi rajstopy. I skarpetki też, szczególnie kradzione z łazienki :evil_lol: . Quote
nuuska Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 puchu napisał(a):Byłysmy dzisiaj na polach mokotowskich. Nie poznaje psicy. Mimo głupawki, szaleństw, nowych miejsc i szalejących psiaków wracała na każde zawołanie. Raz tylko chciała obszczekac rower, ale po jednym upomnieniu się zamkneła :multi: Gratulacje :multi: Quote
barbara.h Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hej, zajrzałam i cieszę się że, Aria jest grzeczna i nie sprawia Ci wiele kłopotów, ale musisz być zawsze czujna :multi::multi: te nasze potforki czasem coś wymyślą:evil_lol: Quote
Sylwia&westie Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:smile:, wesołego jajka, pyszności, śmiechu i zabawy, zajączków łaskawych, kurczaków i bazi -życzy Ci ktoś, kto pamięta i w święta! Pozdrawiam !! Quote
nomu Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Brawo dla Arii za posłuszeństwo! :happy1: A z zabawkami to tak jest. Kupisz w sklepie specjalna psia zabawke a one i tak znajda sobie jakas szmatke do zabawy ;) Quote
puchu Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='nuuska']Gratulacje :multi: [quote name='barbara.h']Hej, zajrzałam i cieszę się że, Aria jest grzeczna i nie sprawia Ci wiele kłopotów, ale musisz być zawsze czujna :multi::multi: te nasze potforki czasem coś wymyślą:evil_lol: Dzięki :) Nawet Olka przyznała, że małpiszon się słucha :grins: [quote name='*Monia*']To super!! Wymiziaj grzeczniutką Ariulę :loveu: . :lol: Hexa też lubi rajstopy. I skarpetki też, szczególnie kradzione z łazienki :evil_lol: . [quote name='nomu']Brawo dla Arii za posłuszeństwo! :happy1: A z zabawkami to tak jest. Kupisz w sklepie specjalna psia zabawke a one i tak znajda sobie jakas szmatke do zabawy ;) Nie ma to jak brudna skarpetka podwędzona z łazienki :evil_lol: Rajstopy znudziły się następnego dnia :roll: Wyciągnełam jej kule smakule i psisko szturcha po całym domu :) [quote name='Sylwia&westie'][SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:smile:, wesołego jajka, pyszności, śmiechu i zabawy, zajączków łaskawych, kurczaków i bazi -życzy Ci ktoś, kto pamięta i w święta! Pozdrawiam !! [quote name='Paulina_mickey'] Dziękuje :) Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! [SIZE=2]Wczoraj znowu jeża spotkałyśmy. Musiała wziąć ją na ręce, bo się za nic nie chciała ruszyć :roll: Quote
puchu Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Najpierw troche wiosny Podwórko przed blokiem Park tu się nawet kawałek psa zaplątał ;) Quote
Paulina_mickey Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jak ona ślicznie prosi:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 puchu napisał(a):jak coś chce to potrafi :diabloti: haha skąd ja to znam...:diabloti: Quote
haska_12 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Bardzo ładna fotka :loveu: Ale Aria ładniejsza :eviltong: Quote
puchu Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 nikt nie zagląda, to pewnie nowych zdjęć nie chcecie... Quote
*Monia* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No i posta mi zeżarło :angryy: . Ja zaglądam :lol: . Wczoraj zdjęcia oglądałam, ale troszku zmęczona byłam i już nie miałam siły się za bardzo rozpisywać. I jak tak patrzę na to zdjęcie to wydaje mi się, że Ariula troszkę przytyła. A może tylko mi się wydaje :roll: ? A przeróbeczki świetne :loveu: . Quote
Paulina_mickey Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :crazyeye: jeju to zdjęcie jest bosssskie:loveu: wygląda jak namalowane:loveu: Quote
puchu Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='*Monia*']to wydaje mi się, że Ariula troszkę przytyła. A może tylko mi się wydaje :roll: ? Racze nie. Przynajmniej mam taką nadzieje. TPrzetłumaczyć rodzince, że odostaje za dużo jedzenia jest awykonalne. Przytakną i następnego dnia to samo :shake: :angryy: [quote name='*Monia*'] A przeróbeczki świetne :loveu: . dziękuje :) [quote name='Paulina_mickey'] :crazyeye: jeju to zdjęcie jest bosssskie:loveu: wygląda jak namalowane:loveu: Danke :) Quote
*Monia* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jaka dumna Ariulka przed oknem :loveu: . Aż na większą wygląda :lol: . A co do dokarmiania to mam dokładnie to samo. Hexa ma dostawać 2 razy po 125 gram karmy, a tata jej daje po 150 :crazyeye: , bo ja ją przecież głodzę :angryy: . Quote
puchu Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Tylko Hexa to wybiega, a Aria jest leń :shake: Pół biedy jakby dostawała tylko suche. A u dziadków to tylko mięsko, szyneczki iinna tego typu "smakowitości" :shake: Quote
Recommended Posts