Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłysmy dzisiaj na polach mokotowskich. Nie poznaje psicy. Mimo głupawki, szaleństw, nowych miejsc i szalejących psiaków wracała na każde zawołanie. Raz tylko chciała obszczekac rower, ale po jednym upomnieniu się zamkneła :multi:

Psisko ma nową zabawke - rajstowy zwinięte w kulke :lol: Dawno zabawka tak jej się nie podobała

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To super!! Wymiziaj grzeczniutką Ariulę :loveu: .

Psisko ma nową zabawke - rajstowy zwinięte w kulke

:lol: Hexa też lubi rajstopy. I skarpetki też, szczególnie kradzione z łazienki :evil_lol: .

Posted

puchu napisał(a):
Byłysmy dzisiaj na polach mokotowskich. Nie poznaje psicy. Mimo głupawki, szaleństw, nowych miejsc i szalejących psiaków wracała na każde zawołanie. Raz tylko chciała obszczekac rower, ale po jednym upomnieniu się zamkneła :multi:

Gratulacje :multi:

Posted

Hej, zajrzałam i cieszę się że, Aria jest grzeczna i nie sprawia Ci wiele kłopotów, ale musisz być zawsze czujna :multi::multi: te nasze potforki czasem coś wymyślą:evil_lol:

Posted

Brawo dla Arii za posłuszeństwo! :happy1: A z zabawkami to tak jest. Kupisz w sklepie specjalna psia zabawke a one i tak znajda sobie jakas szmatke do zabawy ;)

Posted

[quote name='nuuska']Gratulacje :multi:
[quote name='barbara.h']Hej, zajrzałam i cieszę się że, Aria jest grzeczna i nie sprawia Ci wiele kłopotów, ale musisz być zawsze czujna :multi::multi: te nasze potforki czasem coś wymyślą:evil_lol:
Dzięki :) Nawet Olka przyznała, że małpiszon się słucha :grins:
[quote name='*Monia*']To super!! Wymiziaj grzeczniutką Ariulę :loveu: .
:lol: Hexa też lubi rajstopy. I skarpetki też, szczególnie kradzione z łazienki :evil_lol: .
[quote name='nomu']Brawo dla Arii za posłuszeństwo! :happy1: A z zabawkami to tak jest. Kupisz w sklepie specjalna psia zabawke a one i tak znajda sobie jakas szmatke do zabawy ;)
Nie ma to jak brudna skarpetka podwędzona z łazienki :evil_lol: Rajstopy znudziły się następnego dnia :roll: Wyciągnełam jej kule smakule i psisko szturcha po całym domu :)
[quote name='Sylwia&westie'][SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:smile:,
wesołego jajka,
pyszności, śmiechu i zabawy,
zajączków łaskawych,
kurczaków i bazi
-życzy Ci ktoś,
kto pamięta i w święta!

Pozdrawiam !!

[quote name='Paulina_mickey']
Dziękuje :)

Wesołego królika,
co po stole bryka,
spokoju świętego
i czasu wolnego,
życia zabawnego
w jaja bogatego
i w ogóle
-wszystkiego kurde najlepszego!

[SIZE=2]Wczoraj znowu jeża spotkałyśmy. Musiała wziąć ją na ręce, bo się za nic nie chciała ruszyć :roll:

Posted

No i posta mi zeżarło :angryy: . Ja zaglądam :lol: . Wczoraj zdjęcia oglądałam, ale troszku zmęczona byłam i już nie miałam siły się za bardzo rozpisywać. I jak tak patrzę na to zdjęcie

to wydaje mi się, że Ariula troszkę przytyła. A może tylko mi się wydaje :roll: ?
A przeróbeczki świetne :loveu: .

Posted

[quote name='*Monia*']to wydaje mi się, że Ariula troszkę przytyła. A może tylko mi się wydaje :roll: ?
Racze nie. Przynajmniej mam taką nadzieje. TPrzetłumaczyć rodzince, że odostaje za dużo jedzenia jest awykonalne. Przytakną i następnego dnia to samo :shake: :angryy:
[quote name='*Monia*'] A przeróbeczki świetne :loveu: .
dziękuje :)
[quote name='Paulina_mickey']

:crazyeye: jeju to zdjęcie jest bosssskie:loveu:
wygląda jak namalowane:loveu:

Posted

Jaka dumna Ariulka przed oknem :loveu: . Aż na większą wygląda :lol: .
A co do dokarmiania to mam dokładnie to samo. Hexa ma dostawać 2 razy po 125 gram karmy, a tata jej daje po 150 :crazyeye: , bo ja ją przecież głodzę :angryy: .

Posted

Tylko Hexa to wybiega, a Aria jest leń :shake:
Pół biedy jakby dostawała tylko suche. A u dziadków to tylko mięsko, szyneczki iinna tego typu "smakowitości" :shake: