Paulina_mickey Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 puchu napisał(a):Uwielbia zarówno z puszki jak i ptysiowy. Na ptysiowy nawet lepiej pracuje niż na parówke :evil_lol: jeju Mickey to tylko na miesko albo na czekolade:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 puchu napisał(a):swego czasu miała faze na prożynki a Mikuś ostatnio o dziwo jadł soje:-o Quote
*Monia* Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hexa najbardziej lubi kradzione :diabloti: . Wtedy prawie wszystko smakuje. Dzisiaj ogryzek zjadła, bo leżał na stole :evil_lol: , taki z niej wyżeracz. Groszek też je, i kukurydzę, tylko jej nie trawi (oczywiście żeby to spróbować wskoczyła na stół w kuchni :angryy: ). Ariunia łakomczunia się zmęczyła :lol: . Quote
nomu Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Łooo twója piesa to chyba dba o linie:crazyeye: Żeby pies się tak groszkiem zajadał no no :) Quote
puchu Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 niuchamy sobie... Chwile wcześniej rudy psiak niuchał w trawie, o ona patrzyła na niego. Ile z tego wyszło widać ==' A tu inny "park" Quote
puchu Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 I jeszcze klika zdjęć z pola na skoroszach, aznim siadły baterie w aparacie... Teoretycznie biegła za piłką. Praktycznie poszła zwiedzać pole ==' Quote
*Monia* Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jaka kulturalna panienka :lol: , odwraca się jak facet sika Wymiziaj Ariunię :loveu: , małego psa tropiciela :cool3: . A to pole na skoroszach to na zdjęciach jakieś takie duże się wydaje. Quote
puchu Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 weź pod uwage gabaryty psa i żabią perspektywe :D Quote
*Monia* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 :lol: Ariunia nie jest aż taka mała. Są mniejsze psy ;) . A co do perspektywy to całkiem możliwe że z żabiej świat inaczej wygląda :lol: . Quote
puchu Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 nomu napisał(a):Łooo twója piesa to chyba dba o linie:crazyeye: Żeby pies się tak groszkiem zajadał no no :) Nie o linie, a o tłuszczyk :roll: A'propos żab, spotkałyśmy jedną w parku. Aria chyba z pól godziny ją pilnowała, szturchała, żeby skakała. Za nic nie mogła jej odciągnąć. W końcu wziełam żabiątko na ręke i zaniosłam do stawu. Żabka wskoczyła błtną kałuże, a Aria niewiele yśląc wlazła tam za nią :shake: Miała urocze czarne pantofelki :razz: Zaba też była świetna. Nie bała, chyba ża była szturchana w ślepka i pyszczek. Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 heey to ja wpadam z rezwizytą:diabloti: żeby nie było:evil_lol: Quote
puchu Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Czym hata bogata :D Ide się uczyć... Jeszcze dwa miesiące... Quote
*Monia* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Hexa też lubi się z żabami bawić. Ale tylko dotąd dopuki uciekają :cool1: . Quote
puchu Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Żaba jej się podobała, a przed Damulcem zwiewa ==' Dobranoc :* Quote
*Monia* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Bo Damulec jest agresywna :lol: . Dobranoc. Quote
puchu Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 O wypraszam sobie. Damulec w cale nie jest agresywny. Trzeba ją naprawde wkurzyć, żeby gryzła. A przed Arią najczęściej się chowa Quote
puchu Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Witam w ten piekny wiosenny dzień Dzisiaj miałam trzy lekcje z okazji rekolekcji :razz: łacina i 2x w-f. I jeszcze dostałam 4 z kartkówki z łaciny :multi: A po powrocie do domku, poszła z Ariuchną na dwu godzinny sppacerek i pies padł W ogóle nie poznaje psicy. Taka grzeczna. Bez większych problemów odwołuje ją od innych psów. Nie szczeka na "podejrzanych" ludzi. Pól ursusowa bez smyczy przeszła i tylko z daleka poszczekała na chłopaków ganiających po haszczach na skoroszach i po chwili przyszła na wołanie. Może ona nie czuje się pewnie/broni panici wieczorami? Wtedy najłatwiej o obszczekanie sorry za ilość emotek, ale nie mogłam się powstrzymać Quote
BBeta Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Moja Kaja też się żółwia boi :cool3: Jak jest w akwarium to czasem go obserwuje, ale jak mu zmieniam wode i go wyciągne to na wszelki wypadek Kaja woli uciec do drugiego pokoju :eviltong: Quote
haska_12 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witaj puchaczu :evil_lol: No widzę, że Aria postepy robi :cool3: Grzeczna dziewczynka :loveu: Quote
*Monia* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dzisiaj pogoda na spacerki super, tylko ten wiatr trochę przeszkadzający :lol: . dostałam 4 z kartkówki z łaciny :multi: Gratulacje!!! Super, że Ariula robi postępy. Ja chyba muszę intensywniej z Hexą popracować, bo dzisiaj zrobiła psa dzikusa i uciekła przed dzieckiem które koniecznie chciało ją pogłaskać, a na polu jak zacznie kopać to nawet parówki nie chce mimo że jej pod nos podtykam, a o przyjściu wogóle mowy nie ma :roll: . Chyba Ariulę o jakieś korepetycje poprosimy :lol: . Quote
Paulina_mickey Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witam:buzi: i Dobranoc:Rose::loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts