Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

puchu napisał(a):
super miły dzień :/ dwie 2 z polskiego :/
biedaczysko :glaszcze: może to grypa żołądkowa? akoś w listopadzie miałam - paskudztwo:tard:
Za co te dwóje ?

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

analiza i interpretacja wiersza i pytania do tekstu (to akurat ogólnie źle poszło)

Właśnie kończe pisać konspekt i trzeba się zabrać za pisanie całej pracy...

Posted

puchu napisał(a):
analiza i interpretacja wiersza i pytania do tekstu (to akurat ogólnie źle poszło)

Właśnie kończe pisać konspekt i trzeba się zabrać za pisanie całej pracy...

Ty piszesz rozszeoną czy podstawową ?

Posted

puchu napisał(a):
rorzszerzoną, tylko na maturze na pewno nie wezmę analizy i interpretacji wiersza :/

Moja sis też rozszerzoną ;) ale dla niej był w miare spoko dzień z polaka;) dostała 12/20 z wyprcowania i 18/20 ;)

Posted

Tylko na chwile :(
Wczoraj Aria wpadła do bajora. Goniła kaczke i lód się pod nią załamał. Naszczęście tylko tyłek wpadł i zdążyła się zybko wygramolić z wody. A wieczorem, jakby się nic nie stało miała ochote jeszcze raz skoczyć na lód za szczurem :shake: Przyokazji poznałyśmy nową koleżanke - cztero miesięczny stafik z ADHD - Tigre. Jest cudowna :loveu: Takiej przylepy jeszcze nie spotkałam :loveu:

Porzyczyłam dzsiaj trymer :diabloti: Biedne psisko. Ciekawe co z tego wyjdzie :evil_lol:

W sobote jedziemy do Puław :multi: Psica wyszeleje się w Dęblinie. Ciekawe jak tym razem zareaguje na krowy/konie. O Lublin napewno nie zachaczymy :( Ale ile zdjęc będzie :evil_lol:

Od jakiejś godziny powtarzam sobie, że muszę już iść spać :cool1:

Jutro drugie podejście w sprawie bedlingtona. Oby się mama zgodziła...

Sorry, że tak chaotycznie napisane :cool1:

Posted

Dziękuje wszystkim za życzenia i przesyłam też w drugą strone :). Nie mam siły odpisywać u każdje z was w galeriach :(

Ariuchna wytrymowana. Jutro musze jeszcze popracować nad boczkami i brzusiem

Posted

Wykazałam się inteligencją i nie wziełam dzisiaj aparatu :flaming:Może jutro coś pstrykne. Ciekawe jak wam się spodoba w nowej fryzurze? :jumpie:

Niech już będzie po maturze. Plan na ten tydzień:
poniedziałek 7.15 zaliczenie z matmy
wtorek poprawa z niemieckiego i kartkówaka z łaciny, speaking z angielskiego
środa poprawa z łaciny i prawdzian z WOSu
czwartekjakimś cudem wolny
piątek zaliczenie epoki z historii XVI/XVII wiek
sprawdziany i prezentacje mamy zapowiedziane do świąt :tard:

Posted

przeczytała wszystkie książki ze Swiata Dysku. Wiem co chcie zawrzeć w pracy. Ma już teze, argumenty (musze je jeszcze troche dopracować), tylko trzeba siąść i napisać :/ Mam czas do końca marca :/

Posted

puchu napisał(a):
przeczytała wszystkie książki ze Swiata Dysku. Wiem co chcie zawrzeć w pracy. Ma już teze, argumenty (musze je jeszcze troche dopracować), tylko trzeba siąść i napisać :/ Mam czas do końca marca :/

ja na razie musze znaleźc jeszcze opracowanie...bo nie moge nigdzie nic takiego dostać i potem już chyba jakoś pójdzie...

Posted

Polski, angielski, wos, historia. Po za ang wszystko rozszerzone i zaczynam żałować, że jednak nie wziełam angielskiego rozszerzonego

Posted

puchu napisał(a):
Polski, angielski, wos, historia. Po za ang wszystko rozszerzone i zaczynam żałować, że jednak nie wziełam angielskiego rozszerzonego

najchętniej na kulturoznawstwo, po za tym może socjologia, kultura europy środkowo-wschodniej - musze jeszcze przejrzeć kierunki