puchu Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 fajny, ale wcale nie taki łatwy mam już mniej więcej konspekt, teraz trzeba zacząć pisać, zrobić prezentacje, model A'Tuina i kilka plansz :roll: Quote
*Monia* Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witam :multi: . Dawno mnie tu nie było. Pozdrów Ariulkę ode mnie i od Hexiastej. Jak tam? Widzę, że przygotowania do matury trwają. Ja już po sesji :lol: . Do oddanie jest bedlington, a mama napewno się nie zgodzi choćby na DT Proś mamę. Ja kiedyś wyprosiłam o tymczas (ale psiak nie dotarł bo znalazł domek po drodze :lol: ) a moi rodzice są przeciwnikami psów w domu- oprócz ich jedynej Hexi. Quote
puchu Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 już się chętny znalazł z wrocławia... Tekst dnia: "Przepraszam, co to za rasa, bo takiego szczura jeszcze nie widziałem" :D Quote
*Monia* Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :laugh2_2: Dobre. Bedlington szczurem. Dobrze, że psiulek szybko znalazł domek :multi: . Quote
*Monia* Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Aria szczurem :crazyeye: . To mi do głowy nie przyszło. Niektórzy to mają pomysły.. Quote
puchu Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Sama ją tak czasem nazywam... Kilka dni temu , wieczorkiem biegała sobie z Viki. Z bocznej ścieżki wyszedł chłopak i zbytnio się do nas zbliżył. Aria oczywiście zaczeła szczekać. Chłopak stanął. - Ona nie gryzie. Naprawde, tylko obszczekuje - Ale ja się nie boje - i schylił się pogłaskać szcekulca. Aria oczywiście podeszła się łasić ==' W tym momencie Viki zauwazyła że głaszczą i to nie ją, więc przyszła się przywitać. Aria odeszła na kilka krókó i znowu zaczeła szczekać ==' Quote
*Monia* Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Mój brat też Hexę nazywa szczurem, ale mi się to niezbyt podoba. To Ariunia się wzięła za rozrabianie niedobra. Szczekuś z niej :evil_lol: . Trochę dziwna reakcja chłopaka (pozytywnie dziwna ;) ) bo przeważnie jest wrzask żeby zabrać szczekającego psa. Ale w sumie jak można bać się słodkiej Ariulki :loveu: . Quote
puchu Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Też jestem pozytywnie zaskoczona. Tym bardziej, że Viki to bulterier. Większość ludzi na sam jej wido omija nas szerokim łukiem :shake: A to typowy morderca. Nie przepuści rzadnemu patykowi, czy smakołykowi :evil_lol: A co do Ari, to kubraczku zasuwała, bo zimno było. Może stwierdził, że tai wypłoch naprawde jest nieszkodliwy...? Quote
*Monia* Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ariunia w kubraczku :loveu: . Prosimy o fotki zakubraczonej Ariuli :mad: , oczywiście jakieś najświeższe :cool3: . A po Viki to widać, że morderca :evil_lol: . Nawet Hexa ze swoim strachem i nielubieniem bullowatych chciała się z nią bawić. Quote
puchu Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 W weekend dopiero. Jest tak paskudna pogoda... Chyba że pstrykne coś w domu ;) Quote
*Monia* Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Pogoda rzeczywiście paskudna. Jak wróciłam z Aresem ze spaceru to byłam do kolan ubłocona i cała mokra. Ja chcę lato :placz: . Quote
puchu Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Właśnie wróciłyśmy ze spacerku. Musze glany umyć :/ Quote
puchu Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Wymiziana :) Właśnie próbuje wyrzebrać ser z miodem i orzechami :shake: W środe na wfie poszłyśmy na łyżwy pod pałac. Było świetnie :multi: NIe zaliczyłam żadnej gleby :D Jak tylko będzie sucho wyjde na rolki i pomęcze pluszaka :evil_lol: A bedlingtonek jednak nie ma domku. Spróbuje jeszce z mamą pogadać. Gdyby zgodziła się choćby na DT, mam dziwne wrażenie, że zostałby na stałe. TYlko wtedy będę musiała obiecać odstawienie się od netu... Coż czego się nie robi dla marzeń :) Mam kilka zdjęć ze spacerku, więc później wstawie Quote
Korenia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Trzymam kciukasy żeby mama się zgodziła! Fotki kcem :evil_lol: Quote
puchu Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 sprzed chwili, jak mi się władowała na kolana :diabloti: Quote
Xiara Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witajcie :) Fotki śliczne ;) Ja też czekam aż się zrobi ciepło, już bym sobie pojeździła na rolkach i na rowerku :D Quote
barbara.h Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 to pamiętaj, jak ja zapomnę ;) że jak będziesz w lublinie to daj znać :multi::multi: Quote
puchu Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 będę pamiętać :D Tylko, że spotkamy się najpewnie dopiero po maturze tj. maj/czerwiec... Quote
barbara.h Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 puchu napisał(a):będę pamiętać :D Tylko, że spotkamy się najpewnie dopiero po maturze tj. maj/czerwiec... no jak tak się domyślałam :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 puchu napisał(a):sprzed chwili, jak mi się władowała na kolana :diabloti: hey:multi: wpadłam sie przywitac i lece dalej:buzi: Aria jak zwykle sliczna:loveu: hehe "Po maturze":evil_lol: Quote
*Monia* Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jaka Ariunia przytulaśna. A na tych fotach ze spacerku jakie błoto okropne. Dobrze, że za ogrodzeniem ;) . Namawiaj mamę na drugiego psiulka. Ja miałam przez 2 dni suczkę i mama się przekonała. Ale niestety Hexa rozpuszczona zazdrośnica i tamta zaczepialska więc nie dało się zatrzymać tamtej :placz: . Mamy tylko dużo gadają, ale jak się do psiaka przyzwyczają (czy to drugiego czy każdego kolejnego :razz: ) to już o oddaniu nie będzie mowy. Trzymam kciuki baardzo mocno za pomyślne rozmowy ;) . Quote
Recommended Posts