Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajny, ale wcale nie taki łatwy
mam już mniej więcej konspekt, teraz trzeba zacząć pisać, zrobić prezentacje, model A'Tuina i kilka plansz :roll:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam :multi: . Dawno mnie tu nie było. Pozdrów Ariulkę ode mnie i od Hexiastej. Jak tam? Widzę, że przygotowania do matury trwają. Ja już po sesji :lol: .

Do oddanie jest bedlington, a mama napewno się nie zgodzi choćby na DT

Proś mamę. Ja kiedyś wyprosiłam o tymczas (ale psiak nie dotarł bo znalazł domek po drodze :lol: ) a moi rodzice są przeciwnikami psów w domu- oprócz ich jedynej Hexi.

Posted

Sama ją tak czasem nazywam...

Kilka dni temu , wieczorkiem biegała sobie z Viki. Z bocznej ścieżki wyszedł chłopak i zbytnio się do nas zbliżył. Aria oczywiście zaczeła szczekać. Chłopak stanął.
- Ona nie gryzie. Naprawde, tylko obszczekuje
- Ale ja się nie boje - i schylił się pogłaskać szcekulca. Aria oczywiście podeszła się łasić =='
W tym momencie Viki zauwazyła że głaszczą i to nie ją, więc przyszła się przywitać. Aria odeszła na kilka krókó i znowu zaczeła szczekać =='

Posted

Mój brat też Hexę nazywa szczurem, ale mi się to niezbyt podoba.
To Ariunia się wzięła za rozrabianie niedobra. Szczekuś z niej :evil_lol: . Trochę dziwna reakcja chłopaka (pozytywnie dziwna ;) ) bo przeważnie jest wrzask żeby zabrać szczekającego psa. Ale w sumie jak można bać się słodkiej Ariulki :loveu: .

Posted

Też jestem pozytywnie zaskoczona. Tym bardziej, że Viki to bulterier. Większość ludzi na sam jej wido omija nas szerokim łukiem :shake: A to typowy morderca. Nie przepuści rzadnemu patykowi, czy smakołykowi :evil_lol:
A co do Ari, to kubraczku zasuwała, bo zimno było. Może stwierdził, że tai wypłoch naprawde jest nieszkodliwy...?

Posted

Ariunia w kubraczku :loveu: . Prosimy o fotki zakubraczonej Ariuli :mad: , oczywiście jakieś najświeższe :cool3: .
A po Viki to widać, że morderca :evil_lol: . Nawet Hexa ze swoim strachem i nielubieniem bullowatych chciała się z nią bawić.

Posted

Wymiziana :) Właśnie próbuje wyrzebrać ser z miodem i orzechami :shake:

W środe na wfie poszłyśmy na łyżwy pod pałac. Było świetnie :multi: NIe zaliczyłam żadnej gleby :D Jak tylko będzie sucho wyjde na rolki i pomęcze pluszaka :evil_lol:

A bedlingtonek jednak nie ma domku. Spróbuje jeszce z mamą pogadać. Gdyby zgodziła się choćby na DT, mam dziwne wrażenie, że zostałby na stałe. TYlko wtedy będę musiała obiecać odstawienie się od netu... Coż czego się nie robi dla marzeń :)

Mam kilka zdjęć ze spacerku, więc później wstawie

Posted

Jaka Ariunia przytulaśna. A na tych fotach ze spacerku jakie błoto okropne. Dobrze, że za ogrodzeniem ;) .
Namawiaj mamę na drugiego psiulka. Ja miałam przez 2 dni suczkę i mama się przekonała. Ale niestety Hexa rozpuszczona zazdrośnica i tamta zaczepialska więc nie dało się zatrzymać tamtej :placz: . Mamy tylko dużo gadają, ale jak się do psiaka przyzwyczają (czy to drugiego czy każdego kolejnego :razz: ) to już o oddaniu nie będzie mowy. Trzymam kciuki baardzo mocno za pomyślne rozmowy ;) .