Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 hey:buzi: chwile mnie nie było bo nie mogłam sie zalogowac:roll: ale na szczęscie juz wróciłam:multi: co tam słychać? foteczki sliczne:loveu: :loveu: Aria jest cudna:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
alive Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='puchu'] ale ona śmieszna jest hihi, śliczniucha :loveu: Quote
puchu Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 jestem, jestem, tylko mam strasznie dużo do roboty do szkoły i nie za bardzo mam czas siąść i odpisywać... Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 puchu napisał(a):jestem, jestem, tylko mam strasznie dużo do roboty do szkoły i nie za bardzo mam czas siąść i odpisywać... a co tam w szkole masz do roboty? Quote
Korenia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):a co tam w szkole masz do roboty? Matura na karku... Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Korenia napisał(a):Matura na karku... ja tez mam mature:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 puchu napisał(a):jestem, jestem, tylko mam strasznie dużo do roboty do szkoły i nie za bardzo mam czas siąść i odpisywać... co to za zieloną wstążeczke masz? Quote
nathaniel Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):co to za zieloną wstążeczke masz? nie wiesz? Zielona wstążka=znak solidaryzacji z ekologami spod Rospudy. Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 nathaniel napisał(a):nie wiesz? Zielona wstążka=znak solidaryzacji z ekologami spod Rospudy. nie wiedziałam:oops: Quote
puchu Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 wstążecza jak już nathaniel napisała to Rospuda A w szkole mam od chol*ry i ciut ciut roboty :/ Matura, sprawdziany, prezentacje, lektury i ksiązki do ustnej (to akurtak przyjaemność 3:>) i właśnie pisanie ustnej Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 puchu napisał(a):wstążecza jak już nathaniel napisała to Rospuda A w szkole mam od chol*ry i ciut ciut roboty :/ Matura, sprawdziany, prezentacje, lektury i ksiązki do ustnej (to akurtak przyjaemność 3:>) i właśnie pisanie ustnej już teraz wiem o co chodzi:cool3: a jaki masz temat prezentacji? Quote
puchu Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Tworzenie alternatywnych światów na podstawie Świata Dysku Terry'ego Tratchett'a A co bliźni mają? Quote
Korenia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Moja sis ma: schrakteryzuj rolę jaka w operach wagnera i innych tekstach literackich odgrywa mitologia germańska. Quote
puchu Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Też ciekawy :) Laik jestem. Dlaczego akurat Wagnera? :oops: Quote
Korenia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 puchu napisał(a):Też ciekawy :) Laik jestem. Dlaczego akurat Wagnera? :oops: Nie wiem :oops: :oops: Quote
puchu Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Już wiem! Wikipedia nie taka straszna ;) "Inspiracji tematycznych szukał w dawnej literaturze niemieckiej, w mitach germańskich i celtyckich" Ech... a miała iść wcześniej spać... Mykam coś rysować Dobranoc :* Quote
Korenia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 puchu napisał(a):Już wiem! Wikipedia nie taka straszna ;) "Inspiracji tematycznych szukał w dawnej literaturze niemieckiej, w mitach germańskich i celtyckich" Ech... a miała iść wcześniej spać... Mykam coś rysować Dobranoc :* O przynajmiej wiemy :D Quote
puchu Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Dobry :) Ariucha właśnie chrapie po spacerku. Mógłby już ten śnieg stopnieć całkiem. Straszne kulki jej się robią :mad: Do oddanie jest bedlington, a mama napewno się nie zgodzi choćby na DT :placz: Quote
puchu Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Kolejne filmiki :) Wprawdzie troche ciemne, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubico się nie ma ;) Quote
Xiara Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Witam! Dawno mnie tu nie było... Filmiki rzeczywiście trochę ciemne, ale i tak fajne. :) Pozdrowionka :D Quote
Paulina_mickey Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 puchu napisał(a):Tworzenie alternatywnych światów na podstawie Świata Dysku Terry'ego Tratchett'a A co bliźni mają? ale masz fajny temat...ja mam:Cztery pory roku w literaturze i sztuce.Zanalizuj wybrane przykłady...zaczełam dopiero plan prezentacji pisać...:roll: a niektórzy załatwili sobie i sie cieszą że juz mają ale ja postanowiłam sama napisać:evil_lol: Quote
Recommended Posts