barbara.h Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 o kurcze ale torpeda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://s178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/?action=view¤t=Obraz063.flv Quote
Paulina_mickey Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 gdzie ta puchu sie podziewa:mad: mam nadzieje że szybko sie pokażesz:cool3: Quote
nuuska Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 O rany rany ale mam zaległości w Twojej galeryji ;) Z tego co wyczytałam to Ty dzisiaj postudniówkowa jesteś :diabloti: To sobie odpoczywaj a ja zacznę czytać, to może do wieczora skończe bo tu z 1000 postów przybyło i nie w temacie jestem :cool1: Ps. To u was śnieg jeszcze jest? Quote
puchu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='*Monia*']Tutaj chyba coś pysznego jadła (schabik?) bo tak pięknie się oblizuje :loveu: . A ucholki jakie sterczące. Jak tam wasze szkolonko? Klika usłyszała :roll: Już po studniówce. Po za DJem i muzyką było świetnie. Zdjęcia które zrobiła siostra są tu. Nie bęę sie wypowiadała na temat ich jakości... Z najlepszym kumple i partnerem do poloneza Quote
Korenia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Niech zgadne.. techniawa sama leciała ? Quote
puchu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Półbiedy, gdyby leciała techniawa :/ DJ grał pare piosenek w kólko, a dostał kilku stronnicową liste, co byśmy chcieli ... No, było kilka nie powtarzanych np. "majteczki w kropeczki" wersja disco w polu, "rasputin". Trzy razy póścił "już za rok matura" :/ Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 puchu napisał(a):Półbiedy, gdyby leciała techniawa :/ DJ grał pare piosenek w kólko, a dostał kilku stronnicową liste, co byśmy chcieli ... No, było kilka nie powtarzanych np. "majteczki w kropeczki" wersja disco w polu, "rasputin". Trzy razy póścił "już za rok matura" :/ u mnie tez w sumie leciało to samo... Quote
puchu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Paulina_mickey napisał(a):u mnie tez w sumie leciało to samo... Tylko, że dyskoteka de facto zaczeła się ok 1, a trwała do 6. Dość rarzące było jak w ciągu tych 5 godzin jedna piosenka leciał 4-5 razy :shake: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 puchu napisał(a):Tylko, że dyskoteka de facto zaczeła się ok 1, a trwała do 6. Dość rarzące było jak w ciągu tych 5 godzin jedna piosenka leciał 4-5 razy :shake: to rzeczywiście lipa...:roll: Quote
barbara.h Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 puchu napisał(a):Tylko, że dyskoteka de facto zaczeła się ok 1, a trwała do 6. Dość rarzące było jak w ciągu tych 5 godzin jedna piosenka leciał 4-5 razy :shake: oj fakt lipa :shake: Quote
puchu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Ale mieliśmy wygodną kanape i schody :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 puchu napisał(a):Ale mieliśmy wygodną kanape i schody :diabloti: my siedzieliśmy na ławkach niczym w remizie strażackiej:evil_lol: na jakiejś potańcówce:cool3: Quote
puchu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Na stołach było jedzonko. A kanapa aż się prosiła... Duża, czerwona, skórzana z poduchami :loveu: I schody wyłożone wykładziną... Quote
*Monia* Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Już za rok matura to i u mnie na studniówce chyba ze 3 razy leciało. Też DJ był kiepski. Tylko, że dyskoteka de facto zaczeła się ok 1, a trwała do 6 To i tak długo. U nas chyba skończył się o 4 o ile dobrze pamiętam. U mojego chłopaka chyba nawet wcześniej. Ale mieliśmy wygodną kanape i schody No i to jest bardzo ważne ;) , przynajmniej mieliście gdzie siedzieć. My spędzaliśmy czas na świeżym powietrzu :p . A w miarę spokojnie było? Odwozili kogoś do domu przymusowo? U mnie parę osób już o 23 wywieźli :roll: . Quote
puchu Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='*Monia*']To i tak długo. U nas chyba skończył się o 4 o ile dobrze pamiętam. U mojego chłopaka chyba nawet wcześniej. Polonezy zaczeły się o 20. Z walcem twał to ok. 2 godzin. Potem była zupa grzybowa (fuj!). Ok. 23 kabaret, potem zdjęcia klasowa (7 klas). Zyby wyjść przed 6 trzeba było mieć pozwolenie od rodziców - wiem, że mam dziwną szkołe... My spędzaliśmy czas na świeżym powietrzu :p .Troche za zimno było. W każdym razie w oknie tez nie można było siedziec :/ A w miarę spokojnie było? Odwozili kogoś do domu przymusowo? U mnie parę osób już o 23 wywieźli :roll: .Spokojnie było. TYlko jedna klasa zbyt oficjalnie piła. Quote
*Monia* Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 To adnie zorganizowane było. I dobrze was pilnowali. U nas nie pilnowali i dlatego tak się niektórzy poupijali. Troche za zimno było. W każdym razie w oknie tez nie można było siedziec :/ To u nas byłby problem bo zbyt dużo osób palących ;) . Quote
Korenia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 U mojej sis hotel był zamknięty- to inteligentni koledzy wychodzili przez okno po procenty.. Quote
puchu Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 a jednak pili i to mocno :/ I jeszcze idzioci zostawili butelki w szkole ==' 30 butelek po wódce... Teraz mykam na spacerek. Potem wstawie kilka zdjęc :) Quote
puchu Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 W poniedziałkową paskudną pogodę poszłyśmy ścieżką za stadionem... Quote
puchu Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Tutaj pancia nas zawołała, ale tylko tym pudełkiem pstrykała :shake: Przyszłam! Smaka proszę :razz: To pudełko nie jest smakiem! Ale spróbować nie zaszkodzi :evil_lol: To zdecydowanie nie jest jadalne! :angryy: Quote
puchu Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Potem poszłyśmy odwiedzić kolege :multi: W prawdzie nie chciało nam się biegać, ale co tam :evil_lol: Quote
puchu Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 i jeszcze filmik http://s178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/?action=view¤t=Obraz050.flv Quote
*Monia* Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No nieładnie kolegę olewać Ariulku.. PS. Znajoma okolica. Tędy chodzę do domku jak idę przez stadion :lol: . Quote
Recommended Posts