puchu Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Wybaczcie nieobecność, ale nie miała kiedy siąść i powklejać. Jutro postaram się pstryknąć coś śnieżnego :) Barbara.h, pracujemy z klikerem. Poprostu będę wyłapywać momenty ja się przeciąga :lol: Dalej szlifujemy zdechł pies. Trzeba było zacząć od ukłonu i nie słuchać się siostry :watpliwy: Teraz nie będę mogła wyłapywać rano... Quote
Korenia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 puchu napisał(a):niestety :placz: Mi też :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
nathaniel Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 puchu napisał(a):lekcje trzeba w końcu zrobić :( a ja mam ferie :evil_lol: Quote
puchu Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Panie i Panowie! oto chwila na którą wszyscy czekali (werble) NOWE ZDJĘCIA Z DZISIEJSZEGO SPACERU! biegniemy za patyczkiem Quote
puchu Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 nathaniel zamień się! :evil_lol: Quote
puchu Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 tutaj skakałyśmy przez płatek, tylko pańcia się nie mogła dogadać z aparatem ==' Quote
puchu Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 ryjóweczka :lol: tutaj w chaszczach na wysepce Quote
Korenia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 OO jakie fajne śnieżne zdjęcia.. szczerze powiedziawszy to wolałabym dopiero teraz mieć ferie. Zazdroszcze nathaniel :shake: Quote
nathaniel Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 a u nas śniegu praktycznie nie ma.. Quote
*Monia* Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :loveu: :loveu: KOchana Ariunia. W końcu się doczekałam na zdjęcia :multi: . Tutaj chyba coś pysznego jadła (schabik?) bo tak pięknie się oblizuje :loveu: . A ucholki jakie sterczące. Jak tam wasze szkolonko? Quote
Paulina_mickey Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='puchu']ryjóweczka :lol: tutaj w chaszczach na wysepce moja mała jak zwykle sliczna ulubienica:loveu: Quote
puchu Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 w szkole siedze do późna, żeby się wyrobić z dekoracjami, a jeszcze lekcje trzeba kiedyś zrobić, i pospać, itd... w przyszłym tygodniu się poprawie :) idem sobiem Dobranoc :* Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 puchu napisał(a):w szkole siedze do późna, żeby się wyrobić z dekoracjami, a jeszcze lekcje trzeba kiedyś zrobić, i pospać, itd... w przyszłym tygodniu się poprawie :) idem sobiem Dobranoc :* dobranoc:D:* Quote
Korenia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Aparat przyjechał, a tu fotek niet :angryy: Quote
puchu Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 bo w sobote mam studniówke! niecałą godzine temu wróciłam ze szkoły... Quote
Paulina_mickey Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 puchu napisał(a):bo w sobote mam studniówke! niecałą godzine temu wróciłam ze szkoły... ja tez bym chętnie powtórzyła moja studniówke:evil_lol: Quote
puchu Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Paulina zapraszam :evil_lol: "Studia nad psem" Taki pies- ma 4 łapy. Pies chodzi na 4 łapach, bo je ma. Taki pies- ma 4 łapy i ogon. Pies chodzi na 4 łapach, bo je ma i merda ogonem, bo go ma. Taki pies- ma 4 łapy i ogon, i nos. Pies chodzi na 4 łapach, bo je ma i merda ogonem, bo go ma, i węszy nosem, bo go ma. Taki pies- ma 4 łapy i ogon, i nos, i uszy. Pies chodzi na 4 łapach, bo je ma i merda ogonem, bo go ma, i węszy nosem, bo go ma, i słucha uszami, bo je ma. Taki pies- ma 4 łapy i ogon, i nos, i uszy, i pyszczek. Pies chodzi na 4 łapach, bo je ma i merda ogonem, bo go ma, i węszy nosem, bo go ma, i słucha uszami, bo je ma, i je pyszczkiem, bo go ma. Taki pies- ma 4 łapy i ogon, i nos, i uszy, i pyszczek, i całą masę innych rzeczy. Taki pies śpi teraz na parapecie, a ja się cieszę, że on jest taki, jaki jest... by Deprecora zaraz wrzuce filmiki :) Quote
Paulina_mickey Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 puchu napisał(a):Paulina zapraszam :evil_lol:Gdybym była z moim chłopakiem to moge nawe co tydzień chodzić na takie bale:D mam nadzieje że pokażesz fotki:evil_lol: :mad: Quote
Paulina_mickey Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 puchu napisał(a):fotki pokaże, spokojnie :) suuuper:multi: Quote
Recommended Posts