Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

puchu napisał(a):
Z siostrą wychowałyśmy się z psami. Mieliśmy duży dom pod Wawą. Był
Jupi dobek,
Bombel kundel, który wiecznie uciekał,
Misiek, owczarkowaty staruszek, uśpiony w wieku 19 czy 17 lat - już sam nie mógł chodzić, i w ogóle :(
Dingo, czarny DONek, podobno bandyta, wskoczył znajomemy do busika, i nie chciał wyjść - znajomy przywiuzł go do nas

w sumie ja tez sie wychowywalam z psami ale były to raczje psy mojej babci która mieszkała na wsi...miała kiedyś psiaka który był w moim wieku ale zdechł kilka lat temu...lubiala go baaardzo...

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Korenia napisał(a):
A ja się nie wychowywałam z psami :( Amy jest moim pierwszym :multi:

No ja tak samo, bo mama bała się wszystkich psów-pies ja pogryzł, dalej się niektorych boi, ale nie wszystkich ;)

Posted

Jaka zawzięta ;) ;) ;) Śliczne szelki :loveu:

Puchu, Ty znasz te psy? Bo to jest Ozzi(weimar) z koleżanką - znam Ozzulca i jego panią z jednego z for internetowych :roll:

I ja również byłam wychowywana nie przy psach :( Za to przy chomikach :evil_lol:

Dziękuję za wizytę u nas i gorąco pozdrawiam :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

I ja również byłam wychowywana nie przy psach :( Za to przy chomikach :evil_lol:
Ja dokładnie tak samo :evil_lol: Ile miałaś chomików ?
nathaniel napisał(a):
No ja tak samo, bo mama bała się wszystkich psów-pies ja pogryzł, dalej się niektorych boi, ale nie wszystkich ;)
U mnie nikt nie bał się spów ;) Moja mama jak była mała miała pit'a ;) U mnie tata uważał, że mamy za małe mieszkanie i pies się będzie męczył..

Posted

"Korenia" napisał(a):
Ja dokładnie tak samo :evil_lol: Ile miałaś chomików ?

Nawet nie pytaj, bo nie jestem w stanie odpowiedzieć :roll: Najpierw mój brat hodował chomiki, a potem przeszło to na mnie, choć za każdym razem dzięki Bogu miałam tylko 'jedną sztukę' w klatce :) Rozstałam się z nimi w lutym 2004, gdy odeszła moja ostatnia chomiczka i kupiłam sobie dwie koszatniczki.

Ale psy i tak kochałam od zawsze. I na pewno moje dzieci będą miały z nimi doczynienia od samego początku ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Ale psy i tak kochałam od zawsze. I na pewno moje dzieci będą miały z nimi doczynienia od samego początku ;)

jak ja bede miała kiedyś dzieci to tez na pewno bede je wychowywać z zwierzakami...a przede wszystkim z psami:D

Posted

RATUNKU! MAM DWIE IDIOTKI W DOMU!
Siostra z najlepszą przyjaciółką (no, przyszywaną siostrą) mają głupawke :wallbash:
:help1:

Posted

Ale fajna fotka ;) Aria jest piękna :loveu:

[quote name='puchu']U mnie w domu oczywiście tez będą psiaki i mam nadzieje, że nie jeden :lol:
U mnie oczywiście też ;) Nie wyobrażam sobie życia bez psów :)

Posted

puchu napisał(a):
RATUNKU! MAM DWIE IDIOTKI W DOMU!
Siostra z najlepszą przyjaciółką (no, przyszywaną siostrą) mają głupawke :wallbash:

Współczuję...też to miewam..

Posted

puchu napisał(a):
czy one też śpiewją piosenk z reklam?
nie potrafią rozłożyć kanapy? itd
powiedz że nie jestem sama!
...

Trzymaj się :D

Jestem z Tobą duchem :cool3:

Posted

puchu napisał(a):
czy one też śpiewją piosenk z reklam?
nie potrafią rozłożyć kanapy? itd
powiedz że nie jestem sama!
...

Chodź do mnie.. :lol: poubolewamy razem ;)