Paulina_mickey Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 puchu napisał(a):Z siostrą wychowałyśmy się z psami. Mieliśmy duży dom pod Wawą. Był Jupi dobek, Bombel kundel, który wiecznie uciekał, Misiek, owczarkowaty staruszek, uśpiony w wieku 19 czy 17 lat - już sam nie mógł chodzić, i w ogóle :( Dingo, czarny DONek, podobno bandyta, wskoczył znajomemy do busika, i nie chciał wyjść - znajomy przywiuzł go do nas w sumie ja tez sie wychowywalam z psami ale były to raczje psy mojej babci która mieszkała na wsi...miała kiedyś psiaka który był w moim wieku ale zdechł kilka lat temu...lubiala go baaardzo... Quote
Paulina_mickey Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 puchu napisał(a):Mykam spać DOBRANOC :* ja też dobranoc:buzi: Quote
Korenia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A ja się nie wychowywałam z psami :( Amy jest moim pierwszym :multi: Quote
puchu Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Przenieśliśmy się z tamtąd jak miałam jakieś 4-5 lat, więc Aria to też pierwszy mój pies. Tamtych niewiele co pamiętam Quote
nathaniel Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Korenia napisał(a):A ja się nie wychowywałam z psami :( Amy jest moim pierwszym :multi: No ja tak samo, bo mama bała się wszystkich psów-pies ja pogryzł, dalej się niektorych boi, ale nie wszystkich ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jaka zawzięta ;) ;) ;) Śliczne szelki :loveu: Puchu, Ty znasz te psy? Bo to jest Ozzi(weimar) z koleżanką - znam Ozzulca i jego panią z jednego z for internetowych :roll: I ja również byłam wychowywana nie przy psach :( Za to przy chomikach :evil_lol: Dziękuję za wizytę u nas i gorąco pozdrawiam :) Quote
puchu Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 nathaniel, pinczerka_i_gizmo witam w naszych skromnych progach :) psiaków nie znam - chodziło tylko o obróżke Quote
Korenia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): I ja również byłam wychowywana nie przy psach :( Za to przy chomikach :evil_lol: Ja dokładnie tak samo :evil_lol: Ile miałaś chomików ? nathaniel napisał(a):No ja tak samo, bo mama bała się wszystkich psów-pies ja pogryzł, dalej się niektorych boi, ale nie wszystkich ;) U mnie nikt nie bał się spów ;) Moja mama jak była mała miała pit'a ;) U mnie tata uważał, że mamy za małe mieszkanie i pies się będzie męczył.. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 "Korenia" napisał(a): Ja dokładnie tak samo :evil_lol: Ile miałaś chomików ? Nawet nie pytaj, bo nie jestem w stanie odpowiedzieć :roll: Najpierw mój brat hodował chomiki, a potem przeszło to na mnie, choć za każdym razem dzięki Bogu miałam tylko 'jedną sztukę' w klatce :) Rozstałam się z nimi w lutym 2004, gdy odeszła moja ostatnia chomiczka i kupiłam sobie dwie koszatniczki. Ale psy i tak kochałam od zawsze. I na pewno moje dzieci będą miały z nimi doczynienia od samego początku ;) Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ale psy i tak kochałam od zawsze. I na pewno moje dzieci będą miały z nimi doczynienia od samego początku ;) jak ja bede miała kiedyś dzieci to tez na pewno bede je wychowywać z zwierzakami...a przede wszystkim z psami:D Quote
BBeta Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='puchu'] Wiesz co, z fotki na fotke Aria mi się zaczyna coraz bardziej podobać :loveu: Wyjątkowa jest ;) Quote
puchu Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 U mnie w domu oczywiście tez będą psiaki i mam nadzieje, że nie jeden :lol: BBeta ona jest jedyna w swoim rodzaju :loveu: Quote
puchu Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 RATUNKU! MAM DWIE IDIOTKI W DOMU! Siostra z najlepszą przyjaciółką (no, przyszywaną siostrą) mają głupawke :wallbash: :help1: Quote
Xiara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ale fajna fotka ;) Aria jest piękna :loveu: [quote name='puchu']U mnie w domu oczywiście tez będą psiaki i mam nadzieje, że nie jeden :lol: U mnie oczywiście też ;) Nie wyobrażam sobie życia bez psów :) Quote
Korenia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 puchu napisał(a):RATUNKU! MAM DWIE IDIOTKI W DOMU! Siostra z najlepszą przyjaciółką (no, przyszywaną siostrą) mają głupawke :wallbash: :help1: Współczuję...też to miewam.. Quote
puchu Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 czy one też śpiewją piosenk z reklam? nie potrafią rozłożyć kanapy? itd powiedz że nie jestem sama! ... :help1: Quote
Xiara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 puchu napisał(a):czy one też śpiewją piosenk z reklam? nie potrafią rozłożyć kanapy? itd powiedz że nie jestem sama! ... :help1: Trzymaj się :D Jestem z Tobą duchem :cool3: Quote
Korenia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 puchu napisał(a):czy one też śpiewją piosenk z reklam? nie potrafią rozłożyć kanapy? itd powiedz że nie jestem sama! ... :help1: Chodź do mnie.. :lol: poubolewamy razem ;) Quote
BBeta Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 puchu napisał(a):a do brata kumple nie przychdzą? Przychodzą, ale da się przezyc Quote
puchu Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Farciara :eviltong: A te dwa oszołomy w końcu poszły spać :multi: I ja też ide w ich ślady. Dobranoc:sleep2: Quote
Recommended Posts