Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
moja psica też nie za bardzo przepada za kąpielą w wannie ale za to gdzieś w rzece czy stawie to dał by se łapki poobcinać:evil_lol:
a tak w ogule to witam:D

A moja, ani kałuży, ani wanny, ani rzeki, ani jeziora :shake: Wszystko byle nie woda :roll:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='barbara.h']super! cieszę się razem z tobą! :loveu: pamiętaj! musisz się zawsze z tego bardzo cieszyć,tak wylewnie i gadać do niej dobry piesek,śliczna sunia itd... wiesz o co mi chodzi? /quote] Wiem, wiem. Zawsze jest mizianko, chwalenie. A teraz specjalnie schabik zaczełan nosić. Psisko zaczyna chętniej przychodzić :multi: :evil_lol:

musisz kupić drugą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajna :lol:

Bardziej jest zainteresowana patykami niż zabawką :shake: Coż będę miała się czym bawić :evil_lol:

Denerwuje mnie podejście ludzi do psich kubraczków :angryy: Mnie ma być ciepło a ona ma się trząść? Ciekawe jak oni by się czyli na śniegu w cienkiej koszulce :angryy:

Posted

puchu napisał(a):
Denerwuje mnie podejście ludzi do psich kubraczków :angryy: Mnie ma być ciepło a ona ma się trząść? Ciekawe jak oni by się czyli na śniegu w cienkiej koszulce :angryy:

Mnie też ... ;/

Posted

puchu napisał(a):

to zapytaj takiego ludzia:evil_lol: po co na ubranie,założył,załozyła kurtkę ? przecież ludzie w zimie dodatkowo zakładają kurki :cool3:

Posted

barbara.h napisał(a):
to zapytaj takiego ludzia:evil_lol: po co na ubranie,założył,załozyła kurtkę ? przecież ludzie w zimie dodatkowo zakładają kurki :cool3:

ja kiedyś mickey założyłam apażke od tak to ludzie sie na mnie patrzyli jak na ufo...a jedna starowinka to nawet mówi do mnie: oj widzie że pieska gardełko boli...:roll:
inna babka powiedziała: on to powinien nosić czerwoną na zły urok...
ale co tam....ludzie sa rózni:eviltong:

Posted

Witam!

Paulina_mickey napisał(a):
moja psica też nie za bardzo przepada za kąpielą w wannie ale za to gdzieś w rzece czy stawie to dał by se łapki poobcinać:evil_lol:

To tak jak mój Dżeki :)

Posted

[quote name='Xiara']Witam!

my toże :)

[quote name='Paulina_mickey']ja kiedyś mickey założyłam apażke od tak to ludzie sie na mnie patrzyli jak na ufo...a jedna starowinka to nawet mówi do mnie: oj widzie że pieska gardełko boli...:roll:
inna babka powiedziała: on to powinien nosić czerwoną na zły urok...
ale co tam....ludzie sa rózni:eviltong:
Bo powinien nosić czerwoną! :eviltong:

[quote name='barbara.h']to zapytaj takiego ludzia:evil_lol: po co na ubranie,założył,załozyła kurtkę ? przecież ludzie w zimie dodatkowo zakładają kurki :cool3:

[quote name='Korenia']Mnie też ... ;/
Są ludzie i taborety :shake: Niestety nie mogłam "porozmawiać" z "miłym panem", bo się Ari wybitnie nie podobał :diabloti: i swoim (niestety) zwyczajem miała zamiar go gonić :shake: :evil_lol:

Posted

doberek :) To tylko narzekanie na ludzkiem miny na widok kubraczka :watpliwy:

U was też taka paskudna pogoda? W Wawi jedno wielkie lodowisko :grab: Linki nie mam, bo nie mieli w hurtowni. Jutro przejde się do kolejnego zoologa. W ostateczności można w necie kupić...

Nkręcanie Ari na nową zabawke idzie w dobrym kierunku :multi: Biegała za nią, nosiła w pyszczku i oddać nieza bardzo chciała :multi:

I jeszcze taka, w sumie miła, sytuacja:
Zbierałyśmy się już z parku, idąc główną alejką. Z naprzeciwka idzie sobie pan i konspiracyjnie mówi
-Niech pani puścić psa. Mało ludzi jest.
-Nie moge, ona jest nie przewidywalna :shake:
W tym momencie Ariulec zaczyna wydzierać się w niebogłosy. Pan zaczyna sie śmiać
-A ja Cię pogłaskać chciałem...
-Chętnie bym ją puściła, ale jak widać. Znajda jest i czasem ma odchyły..
Tutaj sobie chwile porozmawialiśmy o Ari i jego suczce. Kiedy już odchodził
-Podziwiam panią, że wzieła pani bezdomnego psa.
Naprawde miło mi się zrobiło :) Oby więcej takich ludzi

Posted

Ferie dopiero zaczełam :cool3: Tylko kiedyś trzeba sie wyspać...

Właśnie zgrywam z komórki. NIe będą najlepsze, ale zawsze coś. Później wstawie coś straszego

Posted

Wróciłyśmy ze spacerku. Linki nadal nie mamy. CHyba najszybciej będzie zrobić samemu ==' Tzn. ładnie się uśmiechnąć do dziadka ;)

Dalej walcze z telefonem :watpliwy:

Posted

puchu napisał(a):
Wróciłyśmy ze spacerku. Linki nadal nie mamy. CHyba najszybciej będzie zrobić samemu ==' TZn. ładnie się uśmiechnąć do dziadka ;)

Dalej walcze z telefonem :watpliwy:

złośliwość rzeczy martwych:evil_lol: