Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Korenia']A co to za irokezik :D? Aria będzie biegać na golasa :D?
Cudny bedlingtonek :loveu:
Na golasa? W sensie, że futro straciła? Teraz i tak już zarosła i rodzina marudzi żeby ją wyskubać

[quote name='Sonka95']Aria widać , że bardzo polubiła małego :cool3: http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/Szczur Tonic Yuki 19 maja 2013/100_8785.jpg
Szczur zmienia się w psa ;) Yuki bardzo jej przypadł do gustu, co dobrze wróży w związku ze szczeniaczkową przyszłością :)

[quote name='anetta']Ta piłka ażurowa jaki ma rozmiar i średnicę ? To chyba będzie odpowiedni rozmiar dla Masajka :p

hihihi śmieszny ten maluch :lol:
Piłka medium. W sumie mogłaby być jeszcze mniejsza, ale chciałam też pod kątem ACD.

Yuki jest uroczy :loveu: Tak samo jak Tonic :loveu: Niewiele brakowało, a też mogłam mieć bedla z tego miotu :)

Posted

puchu napisał(a):

Yuki jest uroczy :loveu: Tak samo jak Tonic :loveu: Niewiele brakowało, a też mogłam mieć bedla z tego miotu :)

Fajne by były wtedy spotkania rodzeństwa :cool3:

Posted

Widzisz jak nawaliłaś? :D Gorzej, jakbyś mi Yukiego ukradła, nie wierzę, że reszta szczeniaczków też jest taka idealna. :loveu:

Daj znać kiedy ten szczeniak Twoich znajomych by się chciał spotkać. :cool3:

Posted

[quote name='Obama']A jaka to szczeniaczkowa przyszłość Cię czeka?:razz: Co będzie?
Z bedlinktonem Arii do twarzy :)
Jak się cofniesz stronę to zobaczysz :eviltong:
Będzie niebieska sunia Australian Cattle Doga

[quote name='Sonka95']Fajne by były wtedy spotkania rodzeństwa :cool3:
[quote name='Szura']Widzisz jak nawaliłaś? :D Gorzej, jakbyś mi Yukiego ukradła, nie wierzę, że reszta szczeniaczków też jest taka idealna. :loveu: Byśmy się biły o niego :evil_lol: Też chciałam chłopaka, chociaż kolorystycznie bardziej by mi pasował niebieski. Za jakiś czas zgłoszę się po szczyla po Yukim ;)

Daj znać kiedy ten szczeniak Twoich znajomych by się chciał spotkać. :cool3:
Magdzie bardzie pasują spacery przed południem, a w soboty na 14 chodzą do przedszkola

Wczoraj przyjechał kurier z kwadratem, pachołkami i metalowym aportem. Będę męczyć Szczura :evil_lol:

Posted

Mi przed południem pasują czwartki i większość piątków. W poniedziałki od 12stej, we wtorki przed południem może być, ale o 11-12 muszę się zbierać. :) Weekendy od 17stej, coby po szczeniaczkowie odpocząć.

• 3 weeks later...
Posted

Ale wspaniale foty!!
Widac, ze przypadli sobie do gustu, fajny ten maluch i slonko pieknie swieci,achhh...

[quote name='puchu']Dzisiaj mija 7 lat od kiedy Aria jest ze mną :)[/QUOTE][CENTER]:BIG: :cunao::cunao: :BIG:[/CENTER]

Posted

Sto lat :angel: najlepsiejszego!!

Niewiele brakowało, a też mogłam mieć bedla z tego miotu :smile:

Ale będziesz miała ACDka :cool3: Rodziców widziałam na stronie, bardzo mi się tata podoba :cool1: Mama zakręcona; to będą bardzo fajne maluchy.

Posted

Dziękujemy za życzenia :) Szczurzyna dostała cały pasztecik O'Canis z dziczyzną, zaległa na łóżku i jej nie ma. Chyba w końcu się najadła ;)
[quote name='anetta']
Ale będziesz miała ACDka :cool3: Rodziców widziałam na stronie, bardzo mi się tata podoba :cool1: Mama zakręcona; to będą bardzo fajne maluchy.[/QUOTE] Na stronie tata jeszcze nie podany. Hodowczyni teraz będzie kryła Roxy (mama Guerry), a Guerra (po niej będzie szczyl) albo w sierpniu albo, co bardziej prawdopodobne, w styczniu