Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

puchu napisał(a):
TYlko niech się w końcu zima skończy. Uwielbiam ją ale już mi się chce słońca i zielonej trawy

Ja to zimy już mam dosyć i nie mogę się doczekać kiedy ten śnieg stopnieje :)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Krycie w sierpniu, więc jak wszystko się uda to w grudniu :)
Zostało jeszcze 8-9 miesięcy, a ja już cała chodzę. Chyba dlatego, że termin z mienił się z "kiedyś" na "za kilka miesięcy"

Posted

[quote name='puchu']Krycie w sierpniu, więc jak wszystko się uda to w grudniu :)
Zostało jeszcze 8-9 miesięcy, a ja już cała chodzę. Chyba dlatego, że termin z mienił się z "kiedyś" na "za kilka miesięcy"[/QUOTE]
Łoooo to jeszcze ;)

Posted

Niebieska sunia Australian Cattle Doga :loveu: Mamusia robi w ratownictwie i przy okazji PT, tatuś jest z linii pracującej przy bydle i sam mieszka na wsi

Posted

Kilka stron wcześniej pisałam, że sunia będzie z hodowli Bugari. Za jakiś rok poznasz ;) Świetne psy dla aktywnych ludzi, ale trzeba lubić trudne charaktery ;) Jak pies zna swoje miejsce w stadzie, to jest to fajny, aktywny, przytulaśny, wszechstronny sportowo pies. Jeżeli właściciel jest d*upa, to pies szybko przejmie dowodzenie i zaczną się kłopoty.

• 4 weeks later...
Posted

Calkiem obca mi ta rasa, nigdy nie slyszalam o takiej :oops: Wpisalam w wyszukiwarke, wlazlam w galerie i ... No powiem, ze uroda taka ciut... specyficzna. mam nadzieje, ze Cie nie uraze.. No taki kundelek przecietny. Pisalam o urodzie, a wiadomo, uroda to nie wszystko :)
Inteligentne to bestie sa, wyczytalam. I pracy trzeba sporo wlozyc zeby wszystko zagralo na 100%. No powiem, ze ciekawa jestem....

Posted

Na ostatnich zawodach rally-o zdobyłyśmy 203/210 punktów (chyba ;) nie chce mi się sprawdzać w książeczce;)), 4 miejsce i przejście do klasy wyżej. Wstępnie w tym samym dniu miałam podejść do PT1, ale start w czerwcowych zawodach rally-o w wyższej klasie przeważył. PT poczeka do czerwca ;) Gdybym miała pomysł na wyszukiwanie aportu z PT2, to i to byśmy od razu w czerwcu zrobiły.

Majówkę za to spędziłam w pracy:
inkubator
kurczaki
małe przepiórki
starsze przepiórki
żółw
2 papugi
2 kozy
6 kotów
18 psów
I wszystko w jednym miejscu ;)

Posted

Ja majówkę spędziłam z referatem: "Działanie przeciwnowotworowe i ocena toksyczności wolnego cytrynianu (II) rodu i nanocząsteczek maghemitu obciążonych cytrynianem rodu (II) u myszy z rakiem gruczołu sutkowego." :evil_lol:
Twoja lepsiejsza! :P

Gratulacje! :)

Posted

Korenia napisał(a):
Ja majówkę spędziłam z referatem: "Działanie przeciwnowotworowe i ocena toksyczności wolnego cytrynianu (II) rodu i nanocząsteczek maghemitu obciążonych cytrynianem rodu (II) u myszy z rakiem gruczołu sutkowego." :evil_lol:
Twoja lepsiejsza! :P

Gratulacje! :)

Zgubiłam się już na początku ;) Po za skrzeczącą papugą było całkiem nieźle. Przynajmniej chłopak się cieszy, że mi przeszło posiadanie dużego zwierzyńca ;)

Dziękować :)

Sonka95 napisał(a):
Gratulacje ... to świetny wynik :cool3:

Dziękować, chociaż uważam, że mogło być lepiej. Jeden błąd ze strony Szczura, jeden mój, ale na następnych zawodach już nie będę musiała martwić się napinaniem smyczy :evil_lol:

• 2 weeks later...