Sonka95 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 puchu napisał(a):TYlko niech się w końcu zima skończy. Uwielbiam ją ale już mi się chce słońca i zielonej trawy Ja to zimy już mam dosyć i nie mogę się doczekać kiedy ten śnieg stopnieje :) Quote
puchu Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 [FONT=verdana]I po zawodach rally-o :) 209/210 punktów + nowy, skuteczny sposób na piwota w lewo :) Zdjęcia [/FONT] Quote
Izabela124. Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 puchu napisał(a):[FONT=verdana]I po zawodach rally-o :) 209/210 punktów + nowy, skuteczny sposób na piwota w lewo :) Zdjęcia [/FONT] Gratuluję :) Quote
Sonka95 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 puchu napisał(a):[FONT=verdana]I po zawodach rally-o :) 209/210 punktów + nowy, skuteczny sposób na piwota w lewo :) Zdjęcia [/FONT] to świetny wynik :) gratulacje :cool3: Quote
puchu Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Krycie w sierpniu, więc jak wszystko się uda to w grudniu :) Zostało jeszcze 8-9 miesięcy, a ja już cała chodzę. Chyba dlatego, że termin z mienił się z "kiedyś" na "za kilka miesięcy" Quote
Korenia Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='puchu']Krycie w sierpniu, więc jak wszystko się uda to w grudniu :) Zostało jeszcze 8-9 miesięcy, a ja już cała chodzę. Chyba dlatego, że termin z mienił się z "kiedyś" na "za kilka miesięcy"[/QUOTE] Łoooo to jeszcze ;) Quote
puchu Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Niebieska sunia Australian Cattle Doga :loveu: Mamusia robi w ratownictwie i przy okazji PT, tatuś jest z linii pracującej przy bydle i sam mieszka na wsi Quote
Sonka95 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Piękne są :loveu: ale rzadkie i nigdy psa tej rasy nie widziałam na żywo Quote
puchu Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Kilka stron wcześniej pisałam, że sunia będzie z hodowli Bugari. Za jakiś rok poznasz ;) Świetne psy dla aktywnych ludzi, ale trzeba lubić trudne charaktery ;) Jak pies zna swoje miejsce w stadzie, to jest to fajny, aktywny, przytulaśny, wszechstronny sportowo pies. Jeżeli właściciel jest d*upa, to pies szybko przejmie dowodzenie i zaczną się kłopoty. Quote
*zaba* Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Calkiem obca mi ta rasa, nigdy nie slyszalam o takiej :oops: Wpisalam w wyszukiwarke, wlazlam w galerie i ... No powiem, ze uroda taka ciut... specyficzna. mam nadzieje, ze Cie nie uraze.. No taki kundelek przecietny. Pisalam o urodzie, a wiadomo, uroda to nie wszystko :) Inteligentne to bestie sa, wyczytalam. I pracy trzeba sporo wlozyc zeby wszystko zagralo na 100%. No powiem, ze ciekawa jestem.... Quote
puchu Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Urody może są nie nachalnej, ale tu chodzi o temperament i ten błysk w oku ;) To tak ku przypomnieniu przyszłą mama http://www.bugari-acd.blogspot.com/p/guerra-armada-of-love-bugari-pt.html W weekend wybrałyśmy z hodowczynią imie rodowodowe i najprawdopodobniej mam już wybrane domowe :) Be my SuperCow, po domowemu Munya, w skrócie Mućka Quote
paulaa. Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 mamusia naprawdę super! :smile: imie zresztą też ;) Quote
puchu Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Na ostatnich zawodach rally-o zdobyłyśmy 203/210 punktów (chyba ;) nie chce mi się sprawdzać w książeczce;)), 4 miejsce i przejście do klasy wyżej. Wstępnie w tym samym dniu miałam podejść do PT1, ale start w czerwcowych zawodach rally-o w wyższej klasie przeważył. PT poczeka do czerwca ;) Gdybym miała pomysł na wyszukiwanie aportu z PT2, to i to byśmy od razu w czerwcu zrobiły. Majówkę za to spędziłam w pracy: inkubator kurczaki małe przepiórki starsze przepiórki żółw 2 papugi 2 kozy 6 kotów 18 psów I wszystko w jednym miejscu ;) Quote
Korenia Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ja majówkę spędziłam z referatem: "Działanie przeciwnowotworowe i ocena toksyczności wolnego cytrynianu (II) rodu i nanocząsteczek maghemitu obciążonych cytrynianem rodu (II) u myszy z rakiem gruczołu sutkowego." :evil_lol: Twoja lepsiejsza! :P Gratulacje! :) Quote
puchu Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Korenia napisał(a):Ja majówkę spędziłam z referatem: "Działanie przeciwnowotworowe i ocena toksyczności wolnego cytrynianu (II) rodu i nanocząsteczek maghemitu obciążonych cytrynianem rodu (II) u myszy z rakiem gruczołu sutkowego." :evil_lol: Twoja lepsiejsza! :P Gratulacje! :) Zgubiłam się już na początku ;) Po za skrzeczącą papugą było całkiem nieźle. Przynajmniej chłopak się cieszy, że mi przeszło posiadanie dużego zwierzyńca ;) Dziękować :) Sonka95 napisał(a):Gratulacje ... to świetny wynik :cool3: Dziękować, chociaż uważam, że mogło być lepiej. Jeden błąd ze strony Szczura, jeden mój, ale na następnych zawodach już nie będę musiała martwić się napinaniem smyczy :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Fajna praca :D Mi się koza marzy już od dziecka :evil_lol: Na szczęście już niedługo może się spełnić :D A mamusia piękne umaszczenie ma :loveu: Quote
puchu Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 (edited) Coś czego się nikt nie spodziewał, czyli zdjęcia :D Wszystkie ze spaceru z Toniciem i Yukim -> http://s178.photobucket.com/user/pusia84/library/Aria/Szczur Tonic Yuki 19 maja 2013?page=1 Edited May 19, 2013 by puchu Quote
Recommended Posts