Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Illusion napisał(a):
Hehe, nie do końca to miałam na myśli (o fryzurkę chodziło), ale... :cool3: Jak zostawiliśmy Ginę w lecznicy, to tata pytał, dlaczego nie chcę po niej szczeniaczków, w sumie dobre pytanie, sportowe pudelki by były, a ostatnio trafiłam na fajnego "repa" :evil_lol:.

Wiem ;) W tym roku jakoś wybitnie jej ta grzywa zarosła. Co odgarnę, to się otrzepie o znowu to samo... Będę musiała ją trochę podciąć. Szczurzyna poluje na myszy pod śniegiem, nurkując (dosłownie) po uszy i cały śnieg zostaje na pysku i w oczach...
Fides79 napisał(a):

Albo zdziczała koza ;)

Nowe zdjęcia ze spaceru :)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/1104-Spacer-po-Warszawie?p=20481275#post20481275

Posted

[quote name='puchu']Siedzi na zdjęciu? Siedzi ;)[/QUOTE]

Na tym siedzi mam jeszcze jedno na , którym stoi :evil_lol: u niej komenda zostań nie wychodzi przy innych psach ... jak jest sama to świetnie wykonuje ;)

Posted

[url]http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/321159_4703142052412_693511001_n.jpg[/url]

Fantastyczne zdjęcie!
Z lekkim poślizgiem się tu pojawiam,ale zdjęcie wybitne -na tapetę przedświąteczną jak znalazł:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Victoria']Hejka :hand: zapisuję Was sobie :razz:
Witamy, witamy :)
[quote name='Sonka95']Na tym siedzi mam jeszcze jedno na , którym stoi :evil_lol: u niej komenda zostań nie wychodzi przy innych psach ... jak jest sama to świetnie wykonuje ;) To trzeba więcej ćwiczyć :eviltong: :evil_lol:

[quote name='Obama']http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/321159_4703142052412_693511001_n.jpg

Fantastyczne zdjęcie!
Z lekkim poślizgiem się tu pojawiam,ale zdjęcie wybitne -na tapetę przedświąteczną jak znalazł:)
Idealnie opisuje Szczurzynę ;)

Dzisiaj debiutowałyśmy w zawodach obi. 6 miejsce na 8, 84/110 punktów i ocena doskonała. Szczurzynka była bardzo dzielna, punkty poleciały tam gdzie się spodziewałam i wiem nad czym i jak mamy pracować :) Filmik będzie na dniach :)

Posted

[quote name='puchu']
Dzisiaj debiutowałyśmy w zawodach obi. 6 miejsce na 8, 84/110 punktów i ocena doskonała. Szczurzynka była bardzo dzielna, punkty poleciały tam gdzie się spodziewałam i wiem nad czym i jak mamy pracować :) Filmik będzie na dniach :)[/QUOTE]Gratuluję :)

Posted

Gratulacje!
Filmik super, Aria na zdjeciach jakos inaczej wyglada niz na *zywca* hehe.
Kamczyslaw w zyciu by sie nawet cwierci tego nie nauczyl.
Brawo!

Posted

Duuużo trzeba jeszcze poprawić i piszę tu też o sobie ;) Zdecydowanie wolę bardzie "energiczne" sporty. Tęskno mi za agility, a to jeszcze co najmniej rok zanim na poważnie wrócę do tego sportu :(

Inaczej czyli jak? Teraz jeszcze inaczej wygląda. W zeszłym tygodniu ją wyskubałam :evil_lol:

Kamczysław na pewno by się nauczyłby. Pytanie czy Pańci by się chciało go tego uczyć ;)

W niedzielę mamy semi agility i ew trening obi, więc nie wyrobimy się na spacer. Może następnym razem.