Bolsbokser Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 puchu napisał(a):Mała niespodzianka ;) http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/grafika/1.png Korenia napisał(a):Świetne! :) Serio lubi? Z moim Albinem to troszkę jak z Obelixem - musiał chyba w szczenięctwie wpaść do gara mocnej kawy. Non stop nakręcony :evil_lol: PS.witamy się. A nasza galeria jest tutaj Quote
puchu Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Po ostatniej wizycie w Czułym Barbarzyńcy, przekonałam się, że po kawie też jest mocna nakręcona. Już w waszej galerii napisałam - świetne zdjęcia! Quote
Bolsbokser Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Przepraszamy za spam, ale Cel szczytny zapraszam do licytacji Portretu Bysia autorstwa LeCoyotte http://allegro.pl/portret-boksera-by...812445681.html Quote
puchu Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Na taki spam nie będę narzekać ;) Quote
GrubbaRybba Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 My tylko przypadkiem tu trafiliśmy i przy tej okazji postanowiliśmy się przywitać. :) Może jakiś wspólny spacerek byśmy wykombinowały? Tylko oby pogoda się nieco poprawiła... Zapraszamy też do nas: http://www.dogomania.pl/threads/81646-Andzia-znaleziona-w-%C5%9Bmietniku-ma-sw%C3%B3j-DOM-!!! Quote
puchu Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 A witamy :) Na spacer bardzo chętnie, tylko pogoda przydałaby się mniej wilgotna. Na charcim odezwała się do mnie właścicielka Munia (whippet z Woli), to można by się razem wybrać Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 A co tam u Was słychać w ogóle?? :) Quote
puchu Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 A dobrze, tylko mam lenia i nie chce mi się do własnej galerii zaglądać ;) Z nowości w końcu mamy 3 łapkę do A2! Może już w nowym sezonie będziemy w tych dwójkach śmigać. Po za tym nowy TZ mi się przyplątał ;) I przez niego poznałam psa idealnego, którego nie mogą zabrać do Warszawy. Psiak mieszka na mazurskiej wsi. Warunki to ma mocno średnie, ale charakter idealny. Bardzo energiczny (świetnie by sobie w sportach radził), towarzyski, nieagresywny, ciekawski, nie wiele większy od Szczura i Szczurzątko go nawet lubi. A na uczelni próbuję się zmobilizować do pisania magisterki... Quote
puchu Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 "Manga i anime jako wrota do japońskiej przestrzeni społeczno-kulturowej" Z nowości nie zdałam dzisiaj prawka :D I jak głupek się z tego cieszę :D Mam nowe zdjęcia, tylko kabel muszę jeszcze znaleźć. Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ale fajny masz temat tej pracy, masakra! Ciekawy strasznie :) Ja już za miesiąc zdaje swojego inżyniera i też będę się zabierać za magistra. Robisz jakieś badania ?? Quote
puchu Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Tak, ankietki puszczę w świat i będzie trochę analizy mang i anime. Tylko za nic nie mogę się za to zabrać... Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Jakieś konkretne anime będziesz brała? Ja z chęcią wypełnie taką jak Ci będzie potrzebna :) Quote
puchu Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Na pewno mojego ukochanego Miyazakiego :loveu: A co dalej muszę się zastanowić. Na dniach skończę ankietę to wyślę :) Będę wdzięczna za przesłanie do znajomych :) Kilka zdjęć z komórki siostry Quote
Paulina_mickey Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Miyazaki ma bardzo fajne to anime, też je lubie. A będziesz szukać filmów anime czy takie serialowe też? Quote
Obama Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Sądząc po zdjęciach sucz nie jest wielbicielką zimy :) Quote
puchu Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 To raczej oznaka mojego lenistwa - nie chce mi się brać aparatu na spacery ;) Jak zrobi się trochę cieplej, to może coś nowego pstryknę. Chociażby nowego podopiecznego, weimara Angusa. Im więcej wyżłów poznaję tym bardziej mi się podobają ;) Quote
puchu Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Dowód, ze zima wcale nam nie straszna (a przynajmniej nie zawsze ;)) Quote
Fides79 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/12%20stycznia%202012/100_7350.jpg troszkę się komuś zarosło ;) http://i178.photobucket.com/albums/w249/pusia84/Aria/12%20stycznia%202012/100_7355.jpg nieźle się Aria kamufluje :lol: Quote
puchu Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Dziękować :) Może spacer w sobotę? Quote
GrubbaRybba Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 puchu napisał(a):Dziękować :) Może spacer w sobotę? Najprawdopodobniej wyjeżdżam na weekend, ale dzięki. :) Kurczę, mam nadzieję, że jak już się zrobi nieco cieplej i mój Ślimaczek przestanie po 15 minutach spacerowania trząść się jak galareta, a ja przestanę notorycznie wyjeżdżać, to uda nam się wreszcie gdzieś wspólnie ugadać. Quote
Recommended Posts