Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Po ostatniej wizycie w Czułym Barbarzyńcy, przekonałam się, że po kawie też jest mocna nakręcona.

Już w waszej galerii napisałam - świetne zdjęcia!

• 3 months later...
Posted

A witamy :) Na spacer bardzo chętnie, tylko pogoda przydałaby się mniej wilgotna. Na charcim odezwała się do mnie właścicielka Munia (whippet z Woli), to można by się razem wybrać

Posted

A dobrze, tylko mam lenia i nie chce mi się do własnej galerii zaglądać ;) Z nowości w końcu mamy 3 łapkę do A2! Może już w nowym sezonie będziemy w tych dwójkach śmigać. Po za tym nowy TZ mi się przyplątał ;) I przez niego poznałam psa idealnego, którego nie mogą zabrać do Warszawy. Psiak mieszka na mazurskiej wsi. Warunki to ma mocno średnie, ale charakter idealny. Bardzo energiczny (świetnie by sobie w sportach radził), towarzyski, nieagresywny, ciekawski, nie wiele większy od Szczura i Szczurzątko go nawet lubi. A na uczelni próbuję się zmobilizować do pisania magisterki...

Posted

"Manga i anime jako wrota do japońskiej przestrzeni społeczno-kulturowej"

Z nowości nie zdałam dzisiaj prawka :D I jak głupek się z tego cieszę :D

Mam nowe zdjęcia, tylko kabel muszę jeszcze znaleźć.

Posted

Na pewno mojego ukochanego Miyazakiego :loveu: A co dalej muszę się zastanowić.

Na dniach skończę ankietę to wyślę :) Będę wdzięczna za przesłanie do znajomych :)

Kilka zdjęć z komórki siostry

• 4 weeks later...
Posted

To raczej oznaka mojego lenistwa - nie chce mi się brać aparatu na spacery ;) Jak zrobi się trochę cieplej, to może coś nowego pstryknę. Chociażby nowego podopiecznego, weimara Angusa. Im więcej wyżłów poznaję tym bardziej mi się podobają ;)

• 2 weeks later...
Posted

puchu napisał(a):
Dziękować :) Może spacer w sobotę?

Najprawdopodobniej wyjeżdżam na weekend, ale dzięki. :)
Kurczę, mam nadzieję, że jak już się zrobi nieco cieplej i mój Ślimaczek przestanie po 15 minutach spacerowania trząść się jak galareta, a ja przestanę notorycznie wyjeżdżać, to uda nam się wreszcie gdzieś wspólnie ugadać.