puchu Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Nowa porcja zdjęć :) Kłębuszek wełny to najlepszy przyjaciel psa ;) mój faworyt :razz: udało nam się utrzymać ją chwilę w mejscu :diabloti: Aria w całej okazałości :Dog_run: słodka, grzeczna i niewinna :angel: a teraz wsadze nos w obiektyw... na zakończenie słodki pysio :loveu: Quote
Juszes Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 piękniusie fotusie!!! :loveu::loveu: Quote
puchu Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Juszes napisał(a):piękniusie fotusie!!! :loveu::loveu: chyba coraz lepiej mi idzie :p Quote
puchu Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 wczoraj wieczorem było bliskie spotkanie z jeżem :-? znalazła go na ulicy:-? Quote
puchu Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 naszczęście zdąrzyłam zabrać sprzed nosa. i jeż cały się ostał i nos Arii też :mdrmed: jutro na polach mokotowski będzie można zobaczyć urwisa na żywo :cool: Quote
puchu Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 trochę nie wyraźne, bo z telefonu Quote
Juszes Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='puchu']trochę nie wyraźne, bo z telefonu Ale śmiesznie jej się ułożyło uszko :loveu: Quote
nomu Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Jakie szczęście miała znaleźć taki domek :) i ile juz zdjec ma , bedzie z niej modelka:cool3: Quote
puchu Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 nomu napisał(a):Jakie szczęście miała znaleźć taki domek :) i ile juz zdjec ma , bedzie z niej modelka:cool3: Oj, tak. Bardzo źle jej się wiedzie ;) Domek czekał na nią przez rok. Zawojowała wszystkich, włącnie z dziadkami, którzy podchodzili do tego pomysłu bardzo sceptycznie... Zgadnijcie kto ją teraz najbardziej rozpieszcza :evil_lol: Modelka średnia - za aparatem nie przepada, i w miejscu trudno ją utrzymać dłużej niż kilka sekund :shake: Ale i tak kocham tego stwora :loveu::loveu::loveu: Quote
Korenia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 puchu napisał(a): Modelka średnia - za aparatem nie przepada, i w miejscu trudno ją utrzymać dłużej niż kilka sekund :shake: Ale i tak kocham tego stwora :loveu::loveu::loveu: Moje tak samo... same doopki albo nic na fotach :P Quote
puchu Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 i jeszcze troche smug :evil_lol: Quote
puchu Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 dostawa :) troche mi sierści przybyło :loveu: janiołek :lilangel: zamyślona w samochodzie widoki za onknem reszta jak wróce ze spacerku :painting: Quote
puchu Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 widoczki cd :) i czego te zdjęcia pstrykasz? :mad: Quote
puchu Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 świerzo zgrane :cool3: Przedstawiam Filipa :loveu: Ma ok.5 miesięcy. Jakieś dwa tygodnie temu został wzięty z Palucha. Oddał go tam poprzedni "właściciel", bo miał złamaną łape :angryy: O ile dobrze zrozumiałam, miał wtedy jakieś 2 miesiące :angryy: A tak na marginesie, prawda, ze ma piękne uchole?:loveu::loveu::loveu: A oto i on Mam Cię! Buu! Whats up!? latające uszy :lol: patyczka? :razz: czyżby przerwa? Quote
Juszes Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='puchu']świerzo zgrane :cool3: Przedstawiam Filipa :loveu: Ma ok.5 miesięcy. Jakieś dwa tygodnie temu został wzięty z Palucha. Oddał go tam poprzedni "właściciel", bo miał złamaną łape :angryy: O ile dobrze zrozumiałam, miał wtedy jakieś 2 miesiące :angryy: A tak na marginesie, prawda, ze ma piękne uchole?:loveu::loveu::loveu: A oto i on Mam Cię! Buu! What up!? latające uszy :lol: patyczka? :razz: czyżby przerwa? cudenko, a uszy ma swietne :loveu: Quote
nuuska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Faktycznie podobna wersja ;) Moje nudlowate stworzenie też tak wyleguje się na mojej własnej pościeli! Diabeł jeden! :diabloti: :cool3: Quote
nuuska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Popieram, więcej więcej! ;) Nie moge się napatrzeć na tę ślicznotkę :loveu: Quote
puchu Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 jutro coś pstrykne i wrzuce :) nuuska a kiedy u Ciebie nowe zdjęcia?:mad: Quote
nuuska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Hehe u mnie to nie wiem ,bo narazie smaruję psie portreciki bo obiecałam na schronisko w Węgrowie i nie mam kiedy lecieć do siostry po aparat. Ale przez weekend jadę na skałki z moją psiną to może jakieś w plenerze będą :) Quote
Recommended Posts