Zuzka2 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Ania102']Te od mrs.ka są u Agnieszki więc Zuzka jak robisz ogłoszenia podawaj nr do Agnieszki bo taki łancuch sie później robi. Aga ma 10 szczeniaków. Założyłam im osobny wątek zajrzyj na niego:)[/QUOTE] O.K.Tylko podaj link tego wątku. Quote
mrs.ka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [B]Ania102 proszę Cię nie mieszaj !!![/B] może być telefon do mnie ,dzieki temu podpisałam już wstępną umowę adopcyjną na szczeniaka od [B]AGI[/B] :) Quote
Ania102 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 To jak chcesz, ja uważam że do Agi, bo trzeba odsyłać i chciałam ułatwić. A na którego? Nie mogę skopiować linka do wątku który im założyłam ale znajdzcie po moich wątkach. Trzeba Adze pomóc poszczepić te psiaki. Quote
ewelinka_m Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Byłam dziś na wizycie przedadopcyjnej razem z Linssi w nowym domku Velvet ;) Wrażenie jak najbardziej pozytywne domek psiolubny, doświadczony. Za sterylką jak najbardziej jest...także powodzenia jutro :lol: Quote
Ania102 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Dzięki ewelinka:loveu: Agnieszka zna juz opinie i jest spokojna. Z Velvet miała juz jedną niemiła przygodę i dlatego domek musi być bez zastrzeżeń:) Prawdopodobnie Pan jutro przyjedzie po swoją Velvet- powodzenia mała:) Quote
mrs.ka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [B]Velvet[/B] już zaszczepiona ,a [B]Gabi[/B] jutro ma sterylke ( sponsor-fundacja ze Szwajcarii ,którą poprosiłam o pomoc) Quote
Guest ambird Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 To Velvet jest już w nowym domku? Super, że Gabi zostanie wysterylizowana :) Quote
mrs.ka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 tak, [B]Velvet [/B]dzisiaj już pojechała do nowego domku :) [B]Gabi[/B] też prawdopodobnie ma potencjalny DS :) Quote
Guest ambird Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Wspaniałe wieści :multi: Wychodzi na to, że na święta mama też już będzie pod choinką prezent od własnych ludziów miała :multi::loveu: Quote
mrs.ka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 tak ,to już potwierdzone ,16 grudnia [B]GABI [/B]pojedzie do Opola do DS:multi::multi::multi: Quote
Ania102 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Gabi jest już w swoim domku:) Wczoraj została do niego dostarczona, domek i właściecielka świetny:) Quote
aga38 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 I cała trójeczka juz dawno w nowych kochających domkach:) Quote
Recommended Posts