Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Velvet i Gabi ogłoszone na razie na szerlok na 4 województwa każda(Warszawa,Kielce,Katowice,Lublin).Gabi na gumtree Kraków,a zaraz dorzucę Velvet.
http://szerlok.pl/szukaj/?search[creator]=6457464f52415a514d673d3d (reszta to już zupełnie inny zwierzyniec,głównie z Buska,ze Starachowic i kieleckiego TOZ)
Na Gabi podałam namiary z linku animalsów z Ostrowca(nr tel.tylko),więc jakby były wieści,że znalazła domek,to dajcie znać najlepiej na pw.

Posted

Pisałam już dawno na wątku starachowickim,że jak macie pilne psiaki do ogłaszania,to piszcie na pw.Jak jest sprawa pilna to ja na gorąco siadam i robię hurtem na kilka woj.Godzina i na paru portalach psiaki widać.W sprawach niepilnych jest już trochę gorzej:-P no ale staram się odświeżać i w miarę możliwości kopiować na inne woj.:-)
Psy ze Starachowic wrzucam zawsze gdzie blisko:Kielce,Warszawa,Kraków,Lublin.Jak nie ma odzewu,to dajcie znać na pw,to powrzucam ew.dalej (Wrocław,Opole,Katowice-z tych woj.spory odzew jest),ew.podkarpackie.

Posted

Witam !
Tekst na bloxie pochodzi z poczty od Pani Agnieszki - jest w oryginale (wg. uzgodnień zawartych między nami).
Na dzień dzisiejszy ( oby się coś zmieniło na mniej ) jest do wydania Sunia - mama i jedna córka Labradorka .

Pozdrawiam !

Posted

Velvet ogłaszać jako labrador czy labrador mix?Na razie ogłosiłam jako mix na wszelki wypadek skoro ojciec nieznany.
Oglądalność ogromna.Łącznie w ciągu kilkunastu godzin ponad 400wyświetleń Velvet i ok.150 Gabi tylko na szerloku.Na gumtree łącznie 120 wizyt.Kilkanaście osób spisało sobie nr tel.
Mogę Velvet dorzucić do mojego masowego allegro szczeniaków,ale poczekam,bo to trochę roboty,a może suńka już zarezerwowana:-)
Pozostałe pieski z linku animals są już na gumtree Kraków,szerlok Kielce,Lublin,Warszawa.Labradorki tak samo+dodatkowo na Katowice.

Posted

Aha!o.k.to pozmieniam.
W sumie jak ktoś jest znawcą rasy to sam wywnioskuje ze zdjęć,bo widać Velvet dokładnie;-)A póki co "mix" może odstraszy zmanierowanych fanów tylko rasowych piesków (sama znam ludzi,którzy kupli niby goldena,a jak się dowiedzieli,że to mieszaniec po paru miesiącach,to pies przepadł-niby uśpiony z powodu wady serca;wkrótce już mieli oryginalnego goldena).
W sumie dziwne,że Gabi-oryginał labradora i psi ideał,a jeszcze bez domu.

Posted

Nowe zdjęcia Velvet- w dniu odebrania z nieudanej adopcji
[URL="http://img528.imageshack.us/my.php?image=sta40484.jpg"][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/4383/sta40484.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://img109.imageshack.us/my.php?image=sta40486.jpg"][IMG]http://img109.imageshack.us/img109/4407/sta40486.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Agnieszka ma w sumie teraz w domu 10 szczeniaków, żaden z nich nie jest zaszczepiony gdyż sa to zbyt duże koszty jak dla jednej osoby.
Mam nadzieję, że poprzez dogo uda nam się pomóc jej i odrobinę ją odciązyć.

Posted

Dzwonił do mnie Artur (nieistotne) że miał telefon z szerloka od gościa z Krakowa w sprawie adopcji. I że facet zrezygnował jak dowiedział się gdzie psy są.[U] Proszę zatem uzupełnić w ogłoszeniach informacje gdzie przebywają psy.[/U]

Posted

Wiele osób rezygnuje,ale wiele też nie.My wydajemy mnóstwo psów,nie podając wstępnie gdzie psiak przebywa.Jeśli komuś zależy,to przyjeżdża po psa lub korzysta z naszej opcji transportu.Oczywiście mogę pozmieniać te informacje.Czy te psiaki od Agi mają jakąkolwiek szansę na dowóz do innych miast czy pisać,że odbiór wyłącznie osobisty?

Posted

Ja wiem jak się ogłasza zwierzaki - sama wydałam "zwykłe dachowce" np do Warszawy i to jeszcze ludzie po nie przyjeżdżali.
Ale prośba jest o to by w ogłoszeniu było napisane gdzie zwierzęta są - z transportem w przypadku sensownych domków będzie się kombinowało.

Posted

przepraszam ale akurat się troszkę nie zgadzam z [B]VIRIS[/B] bo zazwyczaj ludzie dzwonią i nie wiedzą gdzie są psiaki ,bo tak to by wogóle nie zadzwonili jakby przeczytali ,że w Wąchocku:shake:. Ale jak od razu zapewniam ,ze transport do Krakowa jest zapewniony (bo akurat mam stałe łącze :eviltong:)to nie ma problemu. W ten sposób już dużo piesków pojechało ,Kraków i Warszawa to dla nas najlepsze kierunki. Już nawet [B]Zuzka2[/B] z tych Twoich ogłoszeń ostatnich na [B]Szerloku[/B] w sobote jedzie sunia ,jedna z trzech ,które dopiero co ogłosiłaś. I też na początku było : a gdzie można przyjechać ? Także ja bym nic nie zmieniała :lol:.

Posted

mrs.ka - ale to nie jest moje zdanie tylko Artura - on odbiera telefony w tej sprawie i to Jego prośbę wkleiłam.

Ja akurat jak sama ogłaszam często nie podaję tez informacji o miejscu przechowywania psiaków, bo jak ktoś kocha to odległości nie mają znaczenia.

Posted

O super!:-)
To ja zrobiłam tak-te od Agi pozmieniałam,a te od mrs.ka-nie,bo i tak mi się szerlok zawieszał za każdym razem akurat:-P
Mnie to jest obojętne co napiszę w ogłoszeniu-wedle życzenia;-)Fajnie z rana czytać takie wieści,że te ogłoszenia w ogóle coś dają:-)

Posted

Te od mrs.ka są u Agnieszki więc Zuzka jak robisz ogłoszenia podawaj nr do Agnieszki bo taki łancuch sie później robi. Aga ma 10 szczeniaków. Założyłam im osobny wątek zajrzyj na niego:)

Posted

To ja ściskam:) Dom dla Velvet ma być kochający i na zawsze i trzeba ją ciachnąć- takie wymogi jak zwykle:)
Ewelina dziękuję, że tak chętnie pomagasz, buźka