bea100 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Tak się cieszę, żę wyniki są dobre :multi: To najważniejsze!!! PS Ja ostatnio się skoncentrowałam by zniwelować m.in. bazarkowo duży dług za leczenie Konara/Niunia (kolegi Amisia u ajlii) bo ten psiak nie ma wogóle wsparcia. A tu czytam, że kochany Amiś zaraz wpadnie w dołek finansowy i zasmuciłam się...ech :shake: Quote
katarzyna09 Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 (edited) [quote name='bea100'] A tu czytam, że kochany Amiś zaraz wpadnie w dołek finansowy i zasmuciłam się...ech :shake:[/QUOTE] Nie możemy do tego dopuścić.Zapytałam pewną osobę ,czy zorganizowałaby bazarek,ale jeszcze mi nie odpisała.Ja,niestety ,w tej chwili się tego nie podejmę,jestem teraz rzadziej na dogo,po prostu czasowo nie dam rady.Pomyślę intensywniej nad tym wszystkim w sobotę. Edited October 10, 2013 by katarzyna09 Quote
BUDRYSEK Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Kasia napisz proszę ile zalegam kasiory? Quote
katarzyna09 Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='BUDRYSEK']Kasia napisz proszę ile zalegam kasiory?[/QUOTE] BUDRYSEK,tylko za wrzesień. Quote
paula_t Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Bardzo się cieszę, że wyniki wyszły dobrze ! Hura!:multi: Kasiu, ja bym pomogła, ale we wtorek wyjeżdżam i wracam dopiero za miesiąc :( Potem jestem do dyspozycji;) Quote
katarzyna09 Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Paulinko,wiem,że wyjeżdżasz,dlatego nie poruszałam z Tobą tego tematu.Wielkie dzięki za chęć pomocy :smile: Quote
katarzyna09 Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Na koncie są już pieniążki od BUDRYSEK-40zł(stała za dwa miesiące) Dzięki!:smile: Quote
katarzyna09 Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='rencia42']Poszło 30zl dla Sokola.[/QUOTE] renciu,Twoja wpłata jest już na koncie. Dzięki! :smile: Quote
katarzyna09 Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 (edited) Są też już pieniązki od: Selengi-10zł(stała) malibo57-25zł(stała) Bardzo dziękujemy za wpłaty :smile: Jest jeszcze jedna wpłata-niespodzianka, w kwocie 400zł od israela i Jego Mamy. To ogromne wsparcie za które jeszcze raz serdecznie dziękujemy!:loveu: Edited October 15, 2013 by katarzyna09 Quote
bea100 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Łoł :multi:Wielki mój szacunek za takie wielkie wsparcie dla kochanego Amisia ! Quote
katarzyna09 Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 I mam jeszcze jedną dobrą wiadomość.Pliszka zaoferowała pomoc w wystawieniu bazarku :lol: Jak tylko ajlii upora się ze zdjęciami i opisami fantów,ruszymy z bazarkiem ;) Quote
katarzyna09 Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Bea,popędzimy,prawda?Liczę na Ciebie ;) Quote
bea100 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='katarzyna09']Bea,popędzimy,prawda?Liczę na Ciebie ;)[/QUOTE] Jasne i oczywiste ;) Quote
israel Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='katarzyna09']Jest jeszcze jedna wpłata-niespodzianka, w kwocie 400zł od israela i Jego Mamy. To ogromne wsparcie za które jeszcze raz serdecznie dziękujemy!:loveu:[/QUOTE] Proszę nie dziękować :oops: Najważniejsze, że Amiś jest zdrowy i w dobrych rekach! Quote
katarzyna09 Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 israel napisał(a):Proszę nie dziękować :oops: Najważniejsze, że Amiś jest zdrowy i w dobrych rekach! Tak,to bardzo cieszy i naprawdę israel, jest za co dziękować :loveu: Quote
katarzyna09 Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Rozliczyłam się już z ajlii za badania Sokołka-wyszło 126zł +transport 15zł.Razem: 141zł. Quote
paula_t Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Kasiu, dostałaś może moje pw odnośnie kasy za przesyłki i nr telefonu?:roll: Quote
katarzyna09 Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 paula_t napisał(a):Kasiu, dostałaś może moje pw odnośnie kasy za przesyłki i nr telefonu?:roll: Dostałam,ale jeszcze nie odpowiedziałam,przepraszam...:oops: Paulinko,napiszę sms ;) Quote
katarzyna09 Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Na konto wpłynęły pieniążki od ani shirley-120zł(stała za 4 miesiące) Aniu Kochana,serdecznie dziękujemy :loveu: Dostałam też pieniążki od Wiesia 20zł (stała),jeszcze raz dzięki!;) Quote
ajlii Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Wpadam na chwilę, z pozdrowieniami od Amisia :) Moich problemów netowych niestety ciąg dalszy. Po zmianie nadajników mieszkam w czarnej dziurze netowej. Mam transfer, który umożliwia wejście m.in. na dogo... na środku ulicy przed domem - stąd moja nieobecność na forum. Sam Ami... jak to Ami :) Wszystko ok. Trochę zszedł z wagi na stare lata (wyniki krwi bardzo dobre), co tylko na dobre wyszło pod względem sprawności. Trzeba Mu pomagać wstawać, ale potem potrafi spacerować nawet pół godziny bez przerwy! Amiś był na przeglądzie w lecznicy, został osłuchany przez kardiologa (gdy przyszedł do mnie miał robione echo z powodu niepokojących szmerów - obecnie ok). To całkiem zdrowy, starszy pies :) Obecnie ma delikatnie wspieraną tarczycę, która szwankuje u prawie wszystkich starszych psiaków oraz ukrwienie skóry. Amiś otrzymuje też aminokwasy i hmb, które pozytywnie wpływają na tkankę mięśniową u seniorów oraz suplementy stawowe. Kontrolujemy też kwestię pęcherza i okresowo trochę wspomagamy układ moczowy żurawitem i/lub urioseptem - obecnie też wszystko ok. Quote
bea100 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Bardzo mnie cieszą takie doskonałe ( i to w dodatku jesienne) Amisiowe wieści :multi: Quote
Luzia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 ajlii napisał(a):Trochę zszedł z wagi na stare lata (wyniki krwi bardzo dobre), co tylko na dobre wyszło pod względem sprawności. nie no padłam i chyba nie wstanę... Teraz dobrze że schodzi z wagi a na początku było wielkie biadolenie, że taki chudy :shake: Tak zaraz zostanę zjedzona że się odzywam a piesku nie pomagam, ale hotel który wali faktury 450 zł i do tego wymaga karmy i wszystkiego innego nie jest dla mnie miejscem które kocha psy, a takim która chce się na tym dorobić, a tylko udaje wielkich samarytan :diabloti: Quote
Recommended Posts