Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak się cieszę, żę wyniki są dobre :multi:
To najważniejsze!!!

PS
Ja ostatnio się skoncentrowałam by zniwelować m.in. bazarkowo duży dług za leczenie Konara/Niunia (kolegi Amisia u ajlii) bo ten psiak nie ma wogóle wsparcia. A tu czytam, że kochany Amiś zaraz wpadnie w dołek finansowy i zasmuciłam się...ech :shake:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='bea100']
A tu czytam, że kochany Amiś zaraz wpadnie w dołek finansowy i zasmuciłam się...ech :shake:[/QUOTE]
Nie możemy do tego dopuścić.Zapytałam pewną osobę ,czy zorganizowałaby bazarek,ale jeszcze mi nie odpisała.Ja,niestety ,w tej chwili się tego nie podejmę,jestem teraz rzadziej na dogo,po prostu czasowo nie dam rady.Pomyślę intensywniej nad tym wszystkim w sobotę.

Edited by katarzyna09
Posted (edited)

Są też już pieniązki od:
Selengi-10zł(stała)
malibo57-25zł(stała)
Bardzo dziękujemy za wpłaty :smile:

Jest jeszcze jedna wpłata-niespodzianka, w kwocie 400zł od israela i Jego Mamy.
To ogromne wsparcie za które jeszcze raz serdecznie dziękujemy!:loveu:

Edited by katarzyna09
Posted

[quote name='katarzyna09']Jest jeszcze jedna wpłata-niespodzianka, w kwocie 400zł od israela i Jego Mamy.
To ogromne wsparcie za które jeszcze raz serdecznie dziękujemy!:loveu:[/QUOTE]

Proszę nie dziękować :oops:
Najważniejsze, że Amiś jest zdrowy i w dobrych rekach!

• 2 weeks later...
Posted

Wpadam na chwilę, z pozdrowieniami od Amisia :)

Moich problemów netowych niestety ciąg dalszy. Po zmianie nadajników mieszkam w czarnej dziurze netowej. Mam transfer, który umożliwia wejście m.in. na dogo... na środku ulicy przed domem - stąd moja nieobecność na forum.

Sam Ami... jak to Ami :) Wszystko ok. Trochę zszedł z wagi na stare lata (wyniki krwi bardzo dobre), co tylko na dobre wyszło pod względem sprawności. Trzeba Mu pomagać wstawać, ale potem potrafi spacerować nawet pół godziny bez przerwy!
Amiś był na przeglądzie w lecznicy, został osłuchany przez kardiologa (gdy przyszedł do mnie miał robione echo z powodu niepokojących szmerów - obecnie ok). To całkiem zdrowy, starszy pies :) Obecnie ma delikatnie wspieraną tarczycę, która szwankuje u prawie wszystkich starszych psiaków oraz ukrwienie skóry. Amiś otrzymuje też aminokwasy i hmb, które pozytywnie wpływają na tkankę mięśniową u seniorów oraz suplementy stawowe. Kontrolujemy też kwestię pęcherza i okresowo trochę wspomagamy układ moczowy żurawitem i/lub urioseptem - obecnie też wszystko ok.

Posted

ajlii napisał(a):
Trochę zszedł z wagi na stare lata (wyniki krwi bardzo dobre), co tylko na dobre wyszło pod względem sprawności.

nie no padłam i chyba nie wstanę... Teraz dobrze że schodzi z wagi a na początku było wielkie biadolenie, że taki chudy :shake:
Tak zaraz zostanę zjedzona że się odzywam a piesku nie pomagam, ale hotel który wali faktury 450 zł i do tego wymaga karmy i wszystkiego innego nie jest dla mnie miejscem które kocha psy, a takim która chce się na tym dorobić, a tylko udaje wielkich samarytan :diabloti: