israel Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Amiś znowu bazarkuje, trzymam kciuki za dobry wynik :) Czy Amiś potrzebuje jakichś preparatów, coś na stawy? Przepraszam Amisia za prywatę - czy znacie kogoś kto robi odpłatnie ogłoszenia dla psiaków? Quote
katarzyna09 Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 [quote name='rencia42']Czy moja wplata wpłynęła. Tak renciu,już jest.Dzięki! [quote name='bea100']Dzięki Katarzyna09 za dołączenia Niunia do Amisia w bazarkowaniu :loveu: No coś Ty,Bea-nie ma za co ;) [quote name='israel']Amiś znowu bazarkuje, trzymam kciuki za dobry wynik :) Czy Amiś potrzebuje jakichś preparatów, coś na stawy? Przepraszam Amisia za prywatę - czy znacie kogoś kto robi odpłatnie ogłoszenia dla psiaków? Tak prawdę mówiąc,Amiśkowi przydałoby się HMB w proszku( preparat ten jest zalecany dla starszych psów, ponieważ przeciwdziała zanikowi mięśni towarzyszącemu starości.)Nigdy nie kupowaliśmy Mu HMB,od samego początku psina korzysta z zapasów ajlii i malibo57.Niestety zapasy już się kończą... Jeżeli mógłbyś zakupić ten preparat,byłybyśmy naprawdę bardzo wdzięczne :) Co do ogłoszeń: Juldan wystawiła bazarek- [h=1]Ogłoszeniowy dla Majki i Kory- 30 ogłoszeń za 6zł- do 01.09 do 21:00[/h] Quote
bea100 Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 EOT Szukam pomocy!- kochane moje czy znacie kogoś odpowiedzialnego z Płocka/okolic kto mógły pomóc i zrobić wizytę PrzedA u ludzi chcących dać dom temu bidakowi? http://www.dogomania.pl/forum/threads/245802-HARRY-w-typie-ogara-Skrzywdzony-przez-człowieka-czeka-na-swoją-szansę?p=21240371#post21240371 Quote
katarzyna09 Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Odwiedziłam Harrego wątek,ale nie mam jak pomóc-nie znam osób, które mogłyby taką wizytę PA zrobić. Quote
bea100 Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Dziękuję, szkoda ale muszę pilnie pytać wszędzie ;) Quote
katarzyna09 Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 bea,zajrzyj do skrzynki-wysłałam wiadomość ;) Quote
israel Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 katarzyna09 napisał(a):Tak prawdę mówiąc,Amiśkowi przydałoby się HMB w proszku( preparat ten jest zalecany dla starszych psów, ponieważ przeciwdziała zanikowi mięśni towarzyszącemu starości.)Nigdy nie kupowaliśmy Mu HMB,od samego początku psina korzysta z zapasów ajlii i malibo57.Niestety zapasy już się kończą... Dzięki wielkie za link do bazarku. A gdzie można kupić HMB w proszku? Znalazłem tylko w kapsułkach, a w proszku tylko coś z dodatkiem HMB, np falvitol z HMB. Quote
paula_t Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='bea100']EOT Szukam pomocy!- kochane moje czy znacie kogoś odpowiedzialnego z Płocka/okolic kto mógły pomóc i zrobić wizytę PrzedA u ludzi chcących dać dom temu bidakowi? http://www.dogomania.pl/forum/threads/245802-HARRY-w-typie-ogara-Skrzywdzony-przez-człowieka-czeka-na-swoją-szansę?p=21240371#post21240371 Ja też kompletnie nikogo z tamtych okolic nie kojarzę:shake: Quote
bea100 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Dziękuję- już wizyta w Płocku została zrobiona :) Quote
katarzyna09 Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 israel napisał(a):Dzięki wielkie za link do bazarku. A gdzie można kupić HMB w proszku? Znalazłem tylko w kapsułkach, a w proszku tylko coś z dodatkiem HMB, np falvitol z HMB. israel,zdzwonię się z ajlii i dam znać ;) bea100 napisał(a):Dziękuję- już wizyta w Płocku została zrobiona :) Super! :lol: Quote
katarzyna09 Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Z hotelikiem jesteśmy na czysto :) israel,rozmawiałam z ajlii-może jeszcze dzisiaj poda mi link do strony z tym HMB ;) Quote
katarzyna09 Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 (edited) Sprawa z tym HMB wygląda następująco: ajlii ma w proszku-Dog Fital HMB Forte o zwiększonej zawartości HMB-5g na 20 kg.Preparat ten można zakupić także w mniejszych opakowaniach -150g,300g i 400g. israel,podałam ajlii nazwę tego Flawitolu,przeczyta opis i skład, i da Nam znać,czy to może będzie odpowiednie dla Amiśka. Przeglądałam różne strony internetowe i znalazłam również fajny preparat-Dolfos HMB,tyle,że w tabletkach-op.90 szt. Zobaczymy co na to powie ajlii ;) Edited September 1, 2013 by katarzyna09 Quote
israel Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Chyba znalazłem, czy takie coś może być? http://allegro.pl/dogvital-hmb-400g-forte-sila-miesni-i-kondycja-i3496231716.html Quote
katarzyna09 Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Tak israel,ale proszę wstrzymaj się jeszcze z zakupem- ajlii ma sprawdzić skład tych innych preparatów. Dog Vital można zakupić również tutaj: http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=2568 i też jest darmowa wysyłka ;) Książeczki dla Twojej Mamy wysłane :) Przepraszam,że tylko część,ale Mama moja jeszcze wszystkich nie przeczytała.Pójdą za jakiś czas... Quote
israel Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Jak Amisiowi służy Dog Vital to może lepiej zostać przy nim. Jeżeli z zooexpress jest sprawdzone już to zamówię tam. Adres do wysyłki taki sam jak ostatnio? Bardzo dziękujemy za książki :) Quote
katarzyna09 Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 israel napisał(a):Jak Amisiowi służy Dog Vital to może lepiej zostać przy nim. Jeżeli z zooexpress jest sprawdzone już to zamówię tam. Adres do wysyłki taki sam jak ostatnio? Tak,israel :)dzięki,dzięki,dzięki! :loveu: Na koncie pojawiła się już Twoja deklaracja-20zł Bardzo dziękujemy! Quote
israel Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ok, zamówione, załatwione ;) Kasia - masz przepełnioną skrzynkę chciałem Ci coś napisać na PW :P Quote
katarzyna09 Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 israel napisał(a):Ok, zamówione, załatwione ;) Kasia - masz przepełnioną skrzynkę chciałem Ci coś napisać na PW :P Oj,to fajnie,serdecznie dziękujemy :) Już wyczyszczona,czekam ;) Quote
israel Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Jus :) I trochę tekstu bo post musi mieć 10 znaków Quote
zuzlikowa Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Może się Amisiowi przyda ?... z pozdrowieniami :) Uploaded with ImageShack.us Quote
katarzyna09 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 zuzlikowa,jest naprawdę śliczny :lol: Dziękujemy! Quote
katarzyna09 Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 ajlii otrzymała już przesyłkę z Zooexpressu.Israel zamówił dla Amiśka aż dwa opakowania Dog Vital HMB! Dziękujemy z całego serca!!! :loveu::loveu::loveu: Te wszystkie suplementy,które otrzymuje,sprawiają,że psina naprawdę lepiej funkcjonuje.Ma dobry humorek,wszystko Go interesuje i zaczyna Nam już psocić ;)Amiś ostatnio zrobił sobie przechadzkę...po grządkach ajlii :p Bratki przetrwały wszystko-ulewy,wiatry,susze,Amisia łapusiek niestety nie...:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 ... a ktoś musi byc skuteczniejszy niż wichury i ulewy ;)... padło na Amisia :) Quote
paula_t Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 katarzyna09 napisał(a):ajlii otrzymała już przesyłkę z Zooexpressu.Israel zamówił dla Amiśka aż dwa opakowania Dog Vital HMB! Dziękujemy z całego serca!!! :loveu::loveu::loveu: Te wszystkie suplementy,które otrzymuje,sprawiają,że psina naprawdę lepiej funkcjonuje.Ma dobry humorek,wszystko Go interesuje i zaczyna Nam już psocić ;)Amiś ostatnio zrobił sobie przechadzkę...po grządkach ajlii :p Bratki przetrwały wszystko-ulewy,wiatry,susze,Amisia łapusiek niestety nie...:evil_lol: Ojjj tam, i tak już się zima powolutku zbliża, to nie ma co tak nad tym kwiatkami płakać:evil_lol:;) Quote
Recommended Posts