Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amiś znowu bazarkuje, trzymam kciuki za dobry wynik :)

Czy Amiś potrzebuje jakichś preparatów, coś na stawy?

Przepraszam Amisia za prywatę - czy znacie kogoś kto robi odpłatnie ogłoszenia dla psiaków?

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rencia42']Czy moja wplata wpłynęła.
Tak renciu,już jest.Dzięki!

[quote name='bea100']Dzięki Katarzyna09 za dołączenia Niunia do Amisia w bazarkowaniu :loveu:
No coś Ty,Bea-nie ma za co ;)

[quote name='israel']Amiś znowu bazarkuje, trzymam kciuki za dobry wynik :)

Czy Amiś potrzebuje jakichś preparatów, coś na stawy?

Przepraszam Amisia za prywatę - czy znacie kogoś kto robi odpłatnie ogłoszenia dla psiaków?

Tak prawdę mówiąc,Amiśkowi przydałoby się HMB w proszku( preparat ten jest zalecany dla starszych psów, ponieważ przeciwdziała zanikowi mięśni towarzyszącemu starości.)Nigdy nie kupowaliśmy Mu HMB,od samego początku psina korzysta z zapasów ajlii i malibo57.Niestety zapasy już się kończą...
Jeżeli mógłbyś zakupić ten preparat,byłybyśmy naprawdę bardzo wdzięczne :)
Co do ogłoszeń:
Juldan wystawiła bazarek-
[h=1]Ogłoszeniowy dla Majki i Kory- 30 ogłoszeń za 6zł- do 01.09 do 21:00[/h]

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Tak prawdę mówiąc,Amiśkowi przydałoby się HMB w proszku( preparat ten jest zalecany dla starszych psów, ponieważ przeciwdziała zanikowi mięśni towarzyszącemu starości.)Nigdy nie kupowaliśmy Mu HMB,od samego początku psina korzysta z zapasów ajlii i malibo57.Niestety zapasy już się kończą...

Dzięki wielkie za link do bazarku.

A gdzie można kupić HMB w proszku? Znalazłem tylko w kapsułkach, a w proszku tylko coś z dodatkiem HMB, np falvitol z HMB.

Posted

israel napisał(a):
Dzięki wielkie za link do bazarku.

A gdzie można kupić HMB w proszku? Znalazłem tylko w kapsułkach, a w proszku tylko coś z dodatkiem HMB, np falvitol z HMB.

israel,zdzwonię się z ajlii i dam znać ;)

bea100 napisał(a):
Dziękuję- już wizyta w Płocku została zrobiona :)

Super! :lol:

Posted (edited)

Sprawa z tym HMB wygląda następująco:
ajlii ma w proszku-Dog Fital HMB Forte o zwiększonej zawartości HMB-5g na 20 kg.Preparat ten można zakupić także w mniejszych opakowaniach
-150g,300g i 400g.
israel,podałam ajlii nazwę tego Flawitolu,przeczyta opis i skład, i da Nam znać,czy to może będzie odpowiednie dla Amiśka.
Przeglądałam różne strony internetowe i znalazłam również fajny preparat-Dolfos HMB,tyle,że w tabletkach-op.90 szt.
Zobaczymy co na to powie ajlii ;)

Edited by katarzyna09
Posted

Jak Amisiowi służy Dog Vital to może lepiej zostać przy nim. Jeżeli z zooexpress jest sprawdzone już to zamówię tam.
Adres do wysyłki taki sam jak ostatnio?

Bardzo dziękujemy za książki :)

Posted

israel napisał(a):
Jak Amisiowi służy Dog Vital to może lepiej zostać przy nim. Jeżeli z zooexpress jest sprawdzone już to zamówię tam.
Adres do wysyłki taki sam jak ostatnio?

Tak,israel :)dzięki,dzięki,dzięki! :loveu:
Na koncie pojawiła się już Twoja deklaracja-20zł
Bardzo dziękujemy!

Posted

ajlii otrzymała już przesyłkę z Zooexpressu.Israel zamówił dla Amiśka aż dwa opakowania Dog Vital HMB!
Dziękujemy z całego serca!!! :loveu::loveu::loveu:

Te wszystkie suplementy,które otrzymuje,sprawiają,że psina naprawdę lepiej funkcjonuje.Ma dobry humorek,wszystko Go interesuje i zaczyna Nam już psocić ;)Amiś ostatnio zrobił sobie przechadzkę...po grządkach ajlii :p Bratki przetrwały wszystko-ulewy,wiatry,susze,Amisia łapusiek niestety nie...:evil_lol:

Posted

katarzyna09 napisał(a):
ajlii otrzymała już przesyłkę z Zooexpressu.Israel zamówił dla Amiśka aż dwa opakowania Dog Vital HMB!
Dziękujemy z całego serca!!! :loveu::loveu::loveu:

Te wszystkie suplementy,które otrzymuje,sprawiają,że psina naprawdę lepiej funkcjonuje.Ma dobry humorek,wszystko Go interesuje i zaczyna Nam już psocić ;)Amiś ostatnio zrobił sobie przechadzkę...po grządkach ajlii :p Bratki przetrwały wszystko-ulewy,wiatry,susze,Amisia łapusiek niestety nie...:evil_lol:

Ojjj tam, i tak już się zima powolutku zbliża, to nie ma co tak nad tym kwiatkami płakać:evil_lol:;)