Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='katarzyna09']...:smile:

W przyszłym tygodniu odda się mocz Amiśka do badania.Jeżeli wyniki będą prawidłowe,zamawiamy nową karmę.
Mamy już upatrzoną-Canidae Platinum.W tej chwili jest promocja,prawie 28kg za 189zł.[/QUOTE]

Mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobrze...
Kasiu,a jaką karmę Amiś je, że aż 28kg za 189zł?:crazyeye: Chyba, że wkradł się błąd:roll:

[quote name='katarzyna09']Na pewno będzie lekkie opóźnienie jeżeli chodzi o opłatę za hotelik...
Myślimy już z ajlii nad kolejnym bazarkiem m.in. dla Amiśka.[/QUOTE]

Macie zdrowie dziewczyny, podziwiam:razz:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

U Amisia bez zmian.To stareńki piesek i większość dnia już przesypia,wieczorem wychodzi do ogródka na spacerek
i looka ,czy wszystko jest na swoim miejscu.
Karma,którą chcemy z ajlii zakupić jest naprawdę dobra jakościowo,no i w super cenie.Normalnie(bez promocji)Canidae kosztuje 189zł za 13,61kg ,ale to i tak niewygórowana cena za taką karmę.Miejmy nadzieję,że Amiśkowi będzie służyć ;)
Na razie siuśków nie udało się złapać-do badania pójdą w przyszłym tygodniu.

Dostałam MMS od ajlii:lol:

Popołudniowa drzemka na materacu z przepływem powietrza.Amiś lubi jak Mu pod tyłkiem faluje :-)

Edited by katarzyna09
Posted

Zupełnym przypadkiem, znowu przypomniał mi się widok Amisia "w raju" i warunki w jakich żył :( ... i widok słodko, i spokojnie śpiącego tego psiurki... śpiącego w domu, wtulonego w mięciutki materacyk , rozczula i cieszy :).

Posted (edited)

Kilka dni temu,BUDRYSEK i zuzlikowa odwiedziły swoje psiaki,które
przebywają w hoteliku u ajlii.Cyknęły również parę fotek Naszemu Amiśkowi :lol:
Wielkie dzięki!

Na niektórych zdjęciach widać na grzbiecie taki niewielki opatrunek-Amisiek miał kaszaka,ale nie wymagał interwencji weterynarza ,został już ładnie zasuszony.

Edited by katarzyna09
Posted

israel napisał(a):
Piękne zdjęcia!

Amiś korzysta z wygód i uroków życia :)

Kasiu podziękuj, proszę, ajlii!

Podziękowalam ;)

BUDRYSEK napisał(a):
i ma swoją żabcię ;)

No właśnie...skąd ta żabcia...?

bea100 napisał(a):
Kochany Amiś!

Jestem już (powakacyjnie) i zostanę już teraz :) Miziam Amisia za uszkami :)

Cieszymy się bardzo! :loveu:
paula_t napisał(a):
Ślicznie Amisiek wygląda! I jeszcze ta zabawka-żabka koło niego! Rozczulające!:loveu: To Amisiowa zabawka?;)

Wygląda na to,że tak :lol:

W sobotę postaram się wystawić bazarek.Wysyłką fantów zajmie się ajlii.
Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc rozesłać zaproszenia?

Posted

Kasiu, ja powinnam znaleźć trochę czasu, żeby Ci pomóc. Nie dam rady zbyt dużo, bo pozostały mi już tylko 2 tygodnie do egzaminu, ale w przerwach od siedzenia nad książkami dam radę ;)

Posted

paula_t napisał(a):
Kasiu, ja powinnam znaleźć trochę czasu, żeby Ci pomóc. Nie dam rady zbyt dużo, bo pozostały mi już tylko 2 tygodnie do egzaminu, ale w przerwach od siedzenia nad książkami dam radę ;)

Paulinko,dziękuję:loveu: