Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bea100 napisał(a):
No jestem, jestem nareszcie u kochanego Amisia i na razie mam nadzieję pobyć parę dni ;)
A teraz sobie popędzę na bazareczek :razz:

Witaj Bea!Cieszę się,że już dzisiaj jesteś tu z Nami :smile:

Posted (edited)

Israel,rozczulasz mnie...Nie wiem już jak mam Ci dziękować!Zajrzałam na konto psinki ,a tu niespodzianuszek-150zł!:multi:
To bardzo duża kwota!W imieniu swoim i Sokołka serdecznie Ci dziękuję!:loveu:

Edited by katarzyna09
Posted

katarzyna09 napisał(a):
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich od Sokołka :iloveyou:

Spójrzcie na łapkę :-D

Słodziaczek <3

kasiorke dopiero dzisiaj przelałam...przepraszam za opznienia :(

Posted

Przpraszam bardzo za zawracanie głowy ale ...

Cioteczki, bardzo proszę zajrzyjcie na wątek Lety, strasznie biednej suni, która żyła w całkowitej ciemności, w drewutni... Wreszcie znalazła domek ale bardzo porzebujemy pomocy w opłaceniu transportu... Niby 270 zł. to nie dużo ale czasem tak bardzo dużo... Błagam chociaż o podnoszenie wątku...
http://www.dogomania.pl/forum/threads/217548-Zapomniana-LETA-to-świetny-pies-rodzinny-kto-ją-pokocha-i-zauważy-)

Przpraszam ale tu tyle dobrych człowieków jest, może ktoś pomoże?

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Sokołek w tej chwili nie ma aktualnych ogłoszeń.Zawsze zamawiałam u natie,ale tym razem zaczekam na paulę_t,aż wróci z urlopu i chyba uśmiechnę się do Niej ;)

Paula już jest i uśmiechać się nie trzeba, bo zrobi z przyjemnością-sama zaproponowała ;)
Kasiu, wrzuć mi tylko proszę tekst i wybrane zdjęcia do jednego posta i się biorę (może dam radę jeszcze dzisiaj, choć wróciłam o 7 rano i nic mi się nie chce ;))