bea100 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Katarzyna09: dzisiaj dałam kopertkę bąbelkową sąsiadce Uli do wysłania do Ciebie- na nowy bazarek dla Amisia (od jutra kładę się znowu do szpitala), prosiłabym o bazareczek dla psinki i proszę zarazem o dołączenie do bazarku fantów, które były na bazarku Karusia (za TM), tego wspólnego i także u paula_t i zrobienie jednego z tego- porozumiecie się kochane- taka moja prośba bo przeznaczam te fanty Karusiowe, które wysyłałam pocztą dla kochanego starowinki Amisia. A jak wrócę na dogo, mam nadzieję zastać Amisia w dobrym zdrowiu :) Głaski dla Niego ode mnie :loveu: Quote
katarzyna09 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Bea,nie wiem co powiedzieć...z całego serca dziękuję Ci za wszystko co robisz dla Sokołka.Ogromnie dziękuję !!!:loveu:Ależ się cieszę! A Tobie Kochana życzę szybkiego powrotu do zdrówka,bo to ono właśnie teraz jest najważniejsze...Trzymaj się i do zobaczyska :) Quote
katarzyna09 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 (edited) Na Sokołkowym koncie mam już wpłaty od: malibo57-25zł(stała) israel - 20zł(stała) Wielkie dzięki!:smile: Zaczął się kolejny miesiąc...Jak zwykle nie mamy całości za hotelik, za miesiąc maj.Na razie wysyłam ajlii 240zł. Stan konta:+0,31.- Edited June 3, 2013 by katarzyna09 Quote
bea100 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='katarzyna09']Bea,nie wiem co powiedzieć...z całego serca dziękuję Ci za wszystko co robisz dla Sokołka.Ogromnie dziękuję !!!:loveu:Ależ się cieszę! A Tobie Kochana życzę szybkiego powrotu do zdrówka,bo to ono właśnie teraz jest najważniejsze...Trzymaj się i do zobaczyska :)[/QUOTE] Dziękuję, wrócę i tutaj do Amisia jak najszybciej się da :) Quote
katarzyna09 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='bea100']Dziękuję, wrócę i tutaj do Amisia jak najszybciej się da :)[/QUOTE] Tulę mocno i jeszcze raz dziękuję! :loveu: Quote
paula_t Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Kasiu, wszystkie fanty, które dostałam od bea zostały wystawione na ostatnim bazarku, więc możesz sobie zgrać zdjęcia albo też mogę Ci je wysłać na maila jakbyś chciała dołożyć do bazarku, który trwa bądź jak będzie otwierać nowy:) Bea, trzymaj się kochana!:loveu: Quote
katarzyna09 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Paula,wkrótce odezwę się do Ciebie w tej sprawie,dobrze? Quote
paula_t Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='katarzyna09']Paula,wkrótce odezwę się do Ciebie w tej sprawie,dobrze?[/QUOTE] Jasne, fanty będą czekać :) Quote
katarzyna09 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Bea,to My bardzo dziękujemy za wszystko :smile: Quote
bea100 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='katarzyna09']Bea,to My bardzo dziękujemy za wszystko :smile:[/QUOTE] Ja tylko skromnie wspomagam Wasze kochane starania by Amiś nie utonął w długach, naprawdę moja rola tu wspomagająca tylko. Amiś to cudowny pies, wart każdej pomocy i tego, by był zaopiekowany we wszystko- i tak jest- walka o każdą złotówkę trwa- mój wielki szacunek dla pomagających :loveu: Quote
katarzyna09 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 (edited) Sokołek właśnie wraca z lecznicy.Dzisiaj ajlii zauważyła,że dziąsła Sokołka są zaczerwienione i lekko krwawią.Trzeba było szybko działać,bo każdy stan zapalny to dla Naszego staruszka zagrożenie.Całe szczęście ,nie było ropnia,ale ma zapalenie dziąseł.Weterynarz usunął sporą część kamienia. Psina dostała już zastrzyk przeciwzapalny i antybiotyk w żelu.Na chwilę obecną nie potrzebuje antybiotyku ogólnego. Koszt dzisiejszej wizyty to 98zł(usunięcie kamienia,zastrzyk,maść,transport) Wpłacę jutro 30zł dla Sokołka. Cioteczki,proszę pomóżcie...Sokołek ma pustki na koncie:roll: Edited June 5, 2013 by katarzyna09 Quote
ajlii Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Amiś ma niestety zęby w kiepskim stanie - bardzo starte i z dużą ilością kamienia. Próbowaliśmy pomóc Mu czyszczenie zębów i działaniem przeciwzapalnym na dziąsła, ale to za mało :( Na szczęście Amiś dał sobie usunąć w lecznicy sporo kamienia bez potrzeby kładzenia Go w narkozę. Rozliczyłam już bazarek kulinarny dla Amisia, choć nie mam wszystkich potwierdzeń wpłaty. Uzyskana kwota to 39 zł. Quote
paula_t Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Kasiu, postaram się Amisiowi wysłać jakiegoś grosika, jak ogarnę się z finansami:) Quote
katarzyna09 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='paula_t']Kasiu, postaram się Amisiowi wysłać jakiegoś grosika, jak ogarnę się z finansami:)[/QUOTE] Dziękuję! :loveu: Quote
katarzyna09 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 (edited) Wpłaciłam dla Sokołka 30zł(jednorazówka)Dopisuję również do rozliczenia głównego kwotę 39zł za bazarek kulinarny.Na razie wysyłam ajlii 30zł.Brakuje jeszcze (za wczorajszą wizytę Sokołka w lecznicy) 29zł i za hotelik(maj) 210zł. Edited June 6, 2013 by katarzyna09 Quote
paula_t Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Poleciał grosik dla Amisia. Przepraszam, że tak mało, ale już nie wyrabiam finansowo:oops: Quote
katarzyna09 Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='paula_t']Poleciał grosik dla Amisia. Przepraszam, że tak mało, ale już nie wyrabiam finansowo:oops:[/QUOTE] Paulinko...dziękuję!Tutaj każdy grosik się liczy :loveu: Quote
katarzyna09 Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='ania shirley']Zaglądam ......[/QUOTE] Witaj Aniu ;) Quote
katarzyna09 Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Na konto Sokołka wpłynęły pieniążki od Selengi-10zł(stała) Dzięki! :-) Quote
katarzyna09 Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Jest też i wpłata od Cioteczki pauli_t-30zł :lol: Dzięki Kochana! Quote
katarzyna09 Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Wysyłam ajlii brakującą kwotę - 29zł za wizytę Sokołka w lecznicy. Quote
paula_t Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='katarzyna09']Jest też i wpłata od Cioteczki pauli_t-30zł :lol: Dzięki Kochana![/QUOTE] Kasiu, nie ma za co, to i tak kropla w morzu potrzeb :( Quote
katarzyna09 Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Paulinko,każdy pieniążek się liczy-opłacona została już wizyta Sokołka w lecznicy!Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts