Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Katarzyna09: dzisiaj dałam kopertkę bąbelkową sąsiadce Uli do wysłania do Ciebie- na nowy bazarek dla Amisia (od jutra kładę się znowu do szpitala), prosiłabym o bazareczek dla psinki i proszę zarazem o dołączenie do bazarku fantów, które były na bazarku Karusia (za TM), tego wspólnego i także u paula_t i zrobienie jednego z tego- porozumiecie się kochane- taka moja prośba bo przeznaczam te fanty Karusiowe, które wysyłałam pocztą dla kochanego starowinki Amisia.
A jak wrócę na dogo, mam nadzieję zastać Amisia w dobrym zdrowiu :) Głaski dla Niego ode mnie :loveu:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bea,nie wiem co powiedzieć...z całego serca dziękuję Ci za wszystko co robisz dla Sokołka.Ogromnie dziękuję !!!:loveu:Ależ się cieszę!
A Tobie Kochana życzę szybkiego powrotu do zdrówka,bo to ono właśnie teraz jest najważniejsze...Trzymaj się i do zobaczyska :)

Posted (edited)

Na Sokołkowym koncie mam już wpłaty od:
malibo57-25zł(stała)
israel - 20zł(stała)
Wielkie dzięki!:smile:

Zaczął się kolejny miesiąc...Jak zwykle nie mamy całości za hotelik, za miesiąc maj.Na razie wysyłam ajlii 240zł.
Stan konta:+0,31.-

Edited by katarzyna09
Posted

[quote name='katarzyna09']Bea,nie wiem co powiedzieć...z całego serca dziękuję Ci za wszystko co robisz dla Sokołka.Ogromnie dziękuję !!!:loveu:Ależ się cieszę!
A Tobie Kochana życzę szybkiego powrotu do zdrówka,bo to ono właśnie teraz jest najważniejsze...Trzymaj się i do zobaczyska :)[/QUOTE]

Dziękuję, wrócę i tutaj do Amisia jak najszybciej się da :)

Posted

Kasiu, wszystkie fanty, które dostałam od bea zostały wystawione na ostatnim bazarku, więc możesz sobie zgrać zdjęcia albo też mogę Ci je wysłać na maila jakbyś chciała dołożyć do bazarku, który trwa bądź jak będzie otwierać nowy:)

Bea, trzymaj się kochana!:loveu:

Posted

[quote name='katarzyna09']Bea,to My bardzo dziękujemy za wszystko :smile:[/QUOTE]
Ja tylko skromnie wspomagam Wasze kochane starania by Amiś nie utonął w długach, naprawdę moja rola tu wspomagająca tylko.
Amiś to cudowny pies, wart każdej pomocy i tego, by był zaopiekowany we wszystko- i tak jest- walka o każdą złotówkę trwa- mój wielki szacunek dla pomagających :loveu:

Posted (edited)

Sokołek właśnie wraca z lecznicy.Dzisiaj ajlii zauważyła,że dziąsła Sokołka są zaczerwienione i lekko krwawią.Trzeba było szybko działać,bo każdy stan zapalny to dla Naszego staruszka zagrożenie.Całe szczęście ,nie było ropnia,ale ma zapalenie dziąseł.Weterynarz usunął sporą część kamienia. Psina dostała już zastrzyk przeciwzapalny i antybiotyk w żelu.Na chwilę obecną nie potrzebuje antybiotyku ogólnego.
Koszt dzisiejszej wizyty to 98zł(usunięcie kamienia,zastrzyk,maść,transport)

Wpłacę jutro 30zł dla Sokołka.
Cioteczki,proszę pomóżcie...Sokołek ma pustki na koncie:roll:

Edited by katarzyna09
Posted

Amiś ma niestety zęby w kiepskim stanie - bardzo starte i z dużą ilością kamienia. Próbowaliśmy pomóc Mu czyszczenie zębów i działaniem przeciwzapalnym na dziąsła, ale to za mało :( Na szczęście Amiś dał sobie usunąć w lecznicy sporo kamienia bez potrzeby kładzenia Go w narkozę.

Rozliczyłam już bazarek kulinarny dla Amisia, choć nie mam wszystkich potwierdzeń wpłaty. Uzyskana kwota to 39 zł.

Posted (edited)

Wpłaciłam dla Sokołka 30zł(jednorazówka)Dopisuję również do rozliczenia głównego kwotę 39zł za bazarek kulinarny.Na razie wysyłam ajlii 30zł.Brakuje jeszcze (za wczorajszą wizytę Sokołka w lecznicy) 29zł i za hotelik(maj) 210zł.

Edited by katarzyna09