Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paula_t napisał(a):
Czyli z pieniążkami nie ma tzw. tragedii, trzymacie rękę na pulsie:) Najgorsze jest to, że w przypadku Amisia to nie jest kwestia tylko hoteliku, ale dochodzi jeszcze dosyć sporo opłat za leki czy badania, więc tak naprawdę nigdy nie wiadomo ile będzie potrzeba w danym miesiącu:shake:

Na razie nie ma tragedii,jakoś dajemy radę.Oby tylko Nam nie chorował...
Iljova napisał(a):
Cześć Sokołku kochany żeby pojawił się już w końcu ten dom dla Ciebie gdzie będziesz kochany

Witaj Iljova :loveu:

Posted

Dawno mnie nie było więc nie wiem czy są jakieś nowsze zdjęcia Sokołka ?
Może wstawiłabym na FB a w opisie zdjęcia wpisałabym dane do kontaktu i jakieś krótkie info

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Na Sokołkowe konto wpłynęły pieniążki od:
ania shirley-30zł(stała)
Charly-20zł(stała za V,VI)

Bardzo dziękujemy :loveu:

Masz pełną skrzynkę i nie mogę wysłać wiadomości
ale wszystko w porządku :-)

Posted

paula_t napisał(a):
Kasiu, czy Amisiek jest ogłaszany? Bo w razie czego oferuję pomoc ;)

Dzięki paula za chęć pomocy :loveu:,ale wykupiłam już pakiet u natie ;)
Zajrzę zaraz do Twojego Glucika :-)

Posted (edited)

katarzyna09 napisał(a):
Dzięki paula za chęć pomocy :loveu:,ale wykupiłam już pakiet u natie ;)
Zajrzę zaraz do Twojego Glucika :-)

Nie ma nawet co zaglądać, bo nic nowego u Glucika nie pisałam:shake:
No i po coś wydawało piniondze, jak ja zawsze gotowa do ogłaszania Amiśka?:mad::eviltong:

Edited by paula_t
Posted

katarzyna09 napisał(a):
Czytałam,że przełożyłaś egzamin.No ładnie...:roll:
Następnym razem poproszę Cię o pomoc,dobrze?
Dziękuję:loveu:

Już od dawna się ku temu skłaniałam, bo ostatni który pisałam był bardzo ważny i to na nim się skupiłam i przez to niestety zabrakło mi czasu na zrobienie materiału na ten egzamin, ale to się nic nie dzieje, jak to mówią- co się odwlecze to nie uciecze ;)

Jasne, będę czekać na znak :)

Posted

Amiś pozdrawia :)

Pamiętacie jak pisałam że Amiś zaczął się "gubić" w znanych miejscach? To już problem związany z wiekiem niestety.
Ale Amiś dostał suplement Brainactiv Balance i po dwóch tygodniach stosowania zauważył znaczną poprawę w Jego funkcjonowaniu.
Co więcej... Ami od miesięcy potrzebuje pomocy przy wstawaniu. To duży, ciężki pies a słabe już stawy i mięśnie. Rano trzeba podnieść Mu tył i rozmasować łapy, w ciągu dnia pomóc gdy próbuje sam wstać. Chodzi bez problemu, ale właśnie wstawanie sprawia Mu problem.
Jednak kilka dni temu o dziwo dał radę wstać sam.... Podniósł się z drybeta i przeniósł na podłogę. Wiążemy to suplementacją Brainactivem.

Posted

Amiś był łapany komórką, gdy zastanawiałam się w jaki sposób kong znalazł Mu się między łapami.

Ale mam dziś więcej niespodzianek... Ami dzisiaj miał Dzień Psa dosłownie :) Przyszły prezenty dla Niego - od Katarzyny09 wielki drybet dla psa i ode mnie zestaw do czyszczenia zębów. Nietrudno zgadnąć który prezent Mu się bardziej spodobał, co nie?
A poza tym Ami zaliczył dziś pierwszy letni prysznic i był wniebowzięty :D

A tu dokumentacja fotkowa z suszenia psa :)

Więcej zdjęć tutaj (choć monotematyczne): https://picasaweb.google.com/113526495090076506896/ZdjeciaAMIS?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPPm04CO4LHsiQE&feat=directlink