Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zakupione zostały dla Sokołka suplementy-Zurawit i koenzym Q10.Koszt:42,38zł
No i mamy problem...W tej chwili nie mamy całej sumy na hotelik,znowu musimy rozłożyć płatność na raty.
Wysyłam ajlii pieniążki za zakup suplementów i 200zł -I rata za hotelik.

A co z karmą?
ajlii zasponsorowała psinie pół worka karmy RC Urinary!:multi:
ajlii,jesteś Kochana,dzięki!:loveu:

Posted

Pewnie! Jeden się skończył ale wyszykujemy wkrótce nowy Amisiowo-Suzkowy bazarek :) Już mam nawet pewien pomysł na fanty i może się mi uda ;) Razem damy radę ze wszystkim!

Posted

[quote name='katarzyna09']Zakupione zostały dla Sokołka suplementy-Zurawit i koenzym Q10.Koszt:42,38zł
No i mamy problem...W tej chwili nie mamy całej sumy na hotelik,znowu musimy rozłożyć płatność na raty.
Wysyłam ajlii pieniążki za zakup suplementów i 200zł -I rata za hotelik.

A co z karmą?
ajlii zasponsorowała psinie pół worka karmy RC Urinary!:multi:
ajlii,jesteś Kochana,dzięki!:loveu:[/QUOTE]

To nie ja, tylko moja Iskier postanowiła podzielić się karmą z dwoma starszymi kolegami - Amisiem i Borysiem :P

Co do rozliczeń - do mnie na konto wpłynęło 200 zł od Cantadorry :) Dziękuję :) Zostawiam te fundusze na karmę lub potrzeby zdrowotne Amiśka.
Mogę już w końcu rozliczyć bazarek, więc będzie jeszcze parę złotych.

Posted

[quote name='paula_t']Kasiu, na szczęście jeszcze będzie jakaś kaska z bazarków, nie martw się kochana:roll:[/QUOTE]
Zobaczymy ile się uzbierało:lol:

[quote name='bea100']Pewnie! Jeden się skończył ale wyszykujemy wkrótce nowy Amisiowo-Suzkowy bazarek :) Już mam nawet pewien pomysł na fanty i może się mi uda ;) Razem damy radę ze wszystkim![/QUOTE]
Bea,mogę wystawić kolejny bazarek,ale dopiero w drugiej połowie kwietnia,ok.20-go,wcześniej nie dam rady...:roll:

[quote name='ajlii']To nie ja, tylko moja Iskier postanowiła podzielić się karmą z dwoma starszymi kolegami - Amisiem i Borysiem :P

Co do rozliczeń - do mnie na konto wpłynęło 200 zł od Cantadorry :) Dziękuję :) Zostawiam te fundusze na karmę lub potrzeby zdrowotne Amiśka.
Mogę już w końcu rozliczyć bazarek, więc będzie jeszcze parę złotych.[/QUOTE]
Wymiziaj mocno Iskier!:lol:

Cantadorra,jeszcze raz bardzo dziękujemy!:loveu:To ogromne wsparcie!

Posted

[quote name='katarzyna09']...Bea,mogę wystawić kolejny bazarek,ale dopiero w drugiej połowie kwietnia,ok.20-go,wcześniej nie dam rady...:roll:
...[/QUOTE]
Eeee...nawet nie wiem, czy do tego terminu uda mi się z fantami ;) Może nawet po tym terminie pójdzie paka (do uzupełnienia tego co się na tym bazarku nie sprzedało). To znowu musi być coś fajnego- postaram się bo inne (niż fajne i nowe) fanty zalegają na bazarkach ;)

Posted

[quote name='bea100']Eeee...nawet nie wiem, czy do tego terminu uda mi się z fantami ;) Może nawet po tym terminie pójdzie paka (do uzupełnienia tego co się na tym bazarku nie sprzedało). To znowu musi być coś fajnego- postaram się bo inne (niż fajne i nowe) fanty zalegają na bazarkach ;)[/QUOTE]
Bea,ja na pewno też jeszcze coś dorzucę.Dzięki serdeczne za bazarek:loveu:

Posted

[quote name='katarzyna09']Bea,ja na pewno też jeszcze coś dorzucę.Dzięki serdeczne za bazarek:loveu:[/QUOTE]
Ten bazarek jest przede wszystkim dzięki Tobie kochana !!!
:loveu:

A ja się cieszę, że tak się fajnie udał i będzie grosz dla psiaków i może uda się dołożyć do II raty za Amisia :)

Posted

Cześć Sokołku :-)
Witam po długiej nieobecności na dogo niestety rzadko teraz będę zaglądać :-(
Ale cały czas myślę o tych wszystkich zwierzakach i pamiętam o nich jak również o Was :smile: