mdk8 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 postaram się częściej chociaż nie obiecuję,że co miesiąc:lol: Quote
katarzyna09 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='mdk8']postaram się częściej chociaż nie obiecuję,że co miesiąc:lol:[/QUOTE] Masz dobre serduszko mdk8... :iloveyou:ogromne dzięki! Quote
katarzyna09 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Zakupione zostały dla Sokołka suplementy-Zurawit i koenzym Q10.Koszt:42,38zł No i mamy problem...W tej chwili nie mamy całej sumy na hotelik,znowu musimy rozłożyć płatność na raty. Wysyłam ajlii pieniążki za zakup suplementów i 200zł -I rata za hotelik. A co z karmą? ajlii zasponsorowała psinie pół worka karmy RC Urinary!:multi: ajlii,jesteś Kochana,dzięki!:loveu: Quote
paula_t Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Kasiu, na szczęście jeszcze będzie jakaś kaska z bazarków, nie martw się kochana:roll: Quote
bea100 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Pewnie! Jeden się skończył ale wyszykujemy wkrótce nowy Amisiowo-Suzkowy bazarek :) Już mam nawet pewien pomysł na fanty i może się mi uda ;) Razem damy radę ze wszystkim! Quote
ajlii Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='katarzyna09']Zakupione zostały dla Sokołka suplementy-Zurawit i koenzym Q10.Koszt:42,38zł No i mamy problem...W tej chwili nie mamy całej sumy na hotelik,znowu musimy rozłożyć płatność na raty. Wysyłam ajlii pieniążki za zakup suplementów i 200zł -I rata za hotelik. A co z karmą? ajlii zasponsorowała psinie pół worka karmy RC Urinary!:multi: ajlii,jesteś Kochana,dzięki!:loveu:[/QUOTE] To nie ja, tylko moja Iskier postanowiła podzielić się karmą z dwoma starszymi kolegami - Amisiem i Borysiem :P Co do rozliczeń - do mnie na konto wpłynęło 200 zł od Cantadorry :) Dziękuję :) Zostawiam te fundusze na karmę lub potrzeby zdrowotne Amiśka. Mogę już w końcu rozliczyć bazarek, więc będzie jeszcze parę złotych. Quote
katarzyna09 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='paula_t']Kasiu, na szczęście jeszcze będzie jakaś kaska z bazarków, nie martw się kochana:roll:[/QUOTE] Zobaczymy ile się uzbierało:lol: [quote name='bea100']Pewnie! Jeden się skończył ale wyszykujemy wkrótce nowy Amisiowo-Suzkowy bazarek :) Już mam nawet pewien pomysł na fanty i może się mi uda ;) Razem damy radę ze wszystkim![/QUOTE] Bea,mogę wystawić kolejny bazarek,ale dopiero w drugiej połowie kwietnia,ok.20-go,wcześniej nie dam rady...:roll: [quote name='ajlii']To nie ja, tylko moja Iskier postanowiła podzielić się karmą z dwoma starszymi kolegami - Amisiem i Borysiem :P Co do rozliczeń - do mnie na konto wpłynęło 200 zł od Cantadorry :) Dziękuję :) Zostawiam te fundusze na karmę lub potrzeby zdrowotne Amiśka. Mogę już w końcu rozliczyć bazarek, więc będzie jeszcze parę złotych.[/QUOTE] Wymiziaj mocno Iskier!:lol: Cantadorra,jeszcze raz bardzo dziękujemy!:loveu:To ogromne wsparcie! Quote
bea100 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='katarzyna09']...Bea,mogę wystawić kolejny bazarek,ale dopiero w drugiej połowie kwietnia,ok.20-go,wcześniej nie dam rady...:roll: ...[/QUOTE] Eeee...nawet nie wiem, czy do tego terminu uda mi się z fantami ;) Może nawet po tym terminie pójdzie paka (do uzupełnienia tego co się na tym bazarku nie sprzedało). To znowu musi być coś fajnego- postaram się bo inne (niż fajne i nowe) fanty zalegają na bazarkach ;) Quote
katarzyna09 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Paula...:loveu: Sokołek dostał od Cioteczki 40zł! Dzięki!!! Quote
katarzyna09 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='bea100']Eeee...nawet nie wiem, czy do tego terminu uda mi się z fantami ;) Może nawet po tym terminie pójdzie paka (do uzupełnienia tego co się na tym bazarku nie sprzedało). To znowu musi być coś fajnego- postaram się bo inne (niż fajne i nowe) fanty zalegają na bazarkach ;)[/QUOTE] Bea,ja na pewno też jeszcze coś dorzucę.Dzięki serdeczne za bazarek:loveu: Quote
bea100 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='katarzyna09']Bea,ja na pewno też jeszcze coś dorzucę.Dzięki serdeczne za bazarek:loveu:[/QUOTE] Ten bazarek jest przede wszystkim dzięki Tobie kochana !!! :loveu: A ja się cieszę, że tak się fajnie udał i będzie grosz dla psiaków i może uda się dołożyć do II raty za Amisia :) Quote
paula_t Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Nie ma za co, przynajmniej jakimś grosikiem podreperuję leciutko budżet Amiśka:loveu: Wspaniale!:multi: Quote
katarzyna09 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='paula_t']Nie ma za co, przynajmniej jakimś grosikiem podreperuję leciutko budżet Amiśka:loveu: Wspaniale!:multi:[/QUOTE] :buzi: Lecę na pocztę ;) Miłego dnia! Quote
bea100 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='katarzyna09']I mamy na karmę!:multi:[/QUOTE] Fantastycznie :) Quote
ajlii Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Zajrzyjcie proszę na bazarek dla Karo i leczenie szczurki Sisi... http://www.dogomania.pl/forum/threads/241786-Dla-Karo-i-Sisi-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci!-ciuchy-kosmetyki-domowe-przydasie-do-19-04-godz-22?p=20683049#post20683049 Quote
Iljova Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Cześć Sokołku :-) Witam po długiej nieobecności na dogo niestety rzadko teraz będę zaglądać :-( Ale cały czas myślę o tych wszystkich zwierzakach i pamiętam o nich jak również o Was :smile: Quote
katarzyna09 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Witaj Iljova :) To miłe,że pamiętasz o Sokołku:lol: Quote
Iljova Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 O każdym psiaku na ktorego wątek weszłam pamiętam bo nie sposób o nich zapomnieć tak bardzo zapadają w serce :-) Quote
paula_t Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Kasiu, chciałam tylko napisać, że bananek dotarł :) Niestety został już zaśliniony i nie piszczy:evil_lol: Quote
bea100 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='paula_t']....bananek dotarł :) Niestety został już zaśliniony i nie piszczy:evil_lol:[/QUOTE] hahahahaha :roflt: Quote
paula_t Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='katarzyna09']No to już po zabawie :-D[/QUOTE] No nie da się ukryć, ale radość z nowej zabawki bezcenna ;) Quote
Recommended Posts