Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Próbuję,próbuję i nie mogę zmienić tytułu.Coś jest nie tak.

Musisz Kasiu napisać do moda z prośbą o zmianę tytułu, bo ostatnio nikt nie może zmienić tytułu, próbowaliśmy na wątku Mariana, Liderka, Paury:/

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z ajlii.Sokołek miewa się dobrze...tak dobrze,ze zaczął pokazywać zęby na inne psiaki.Kurde-"agresorek"! Wkurza się jak zaczepiają Go do zabawy,a On nie ma na to najmniejszej ochoty.
Niech lepiej trzyma nerwy na wodzy,bo nie wiem gdzie My lepsze miejsce znajdziemy dla Niego :D
A tak poza tym to wszystko ok.Chłopisko Nam się trzyma! ;)

Dostałam dzisiaj od mojego znajomego 50zł dla Sokołka.
Andrzejku,jeszcze raz bardzo Ci dziękuję!:loveu:

Posted

Ojjjj, Amiśku, nie ładnie tak w stosunku do kumpli się zachowywać:mad:
A może Amisiek po prostu coś się gorzej czuje, coś go boli, że włącza mu się agresor, jak go inne psiaki zaczepiają, zachęcają do zabawy....?:roll:

Posted

Oj, to nie jest tak że Ami kłapie zębami na inne psy. Amiś to bardzo spokojny pies, ale ma swoje zdanie.
Ostatnio rozbawiona młoda suka próbowała Go szturchać nosem, to na Nią naburczał. Nie życzy sobie starszy pan takich zuchwałości ;)

Posted

Wszystkim Cioteńkom na tym wątku życzę Cudownych i Zdrowych Świąt
a Amisiowi z wiosną- zdrowia i jeszcze raz zdrowia i wreszcie wymarzonego DS !

[IMG]http://www.animaatjes.nl/mini-plaatjes/mini-plaatjes/honden/a551.gif[/IMG]

Posted

[quote name='bea100']Wszystkim Cioteńkom na tym wątku życzę Cudownych i Zdrowych Świąt
a Amisiowi z wiosną- zdrowia i jeszcze raz zdrowia i wreszcie wymarzonego DS !

I ja się do tych życzeń przyłączam! Ciotki, zdrowym, wesołych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy!:loveu:

Posted

[quote name='katarzyna09']Oj,na pewno :smile:
To Sokołka trzecie święta u ajlii.Jak ten czas leci...[/QUOTE]

Już naprawdę długi czas Amiś jest u ajlii. Nawet jakby znalazł wreszcie domek, to ciekawa jestem jakby to przyjął...On już ajlii traktuje jako swoją właścicielkę, a hotelik jak dom:roll:

Posted

[quote name='paula_t']Ciekawe jak tam Amisiowi mijają święta i czy skapnęło mu coś ze świątecznego stołu ;)[/QUOTE]

Oj, tak! W niedzielę Amiś wszedł rano do kuchni. Jak zwykle - drepcząc drobnymi kroczkami, z nosem w górze. I niucha. I tupie. No, gdzie ta zupa??? Dać psu Zapachniał Amisiowi barszcz biały :)

[quote name='katarzyna09']Oj,na pewno :smile:
To Sokołka trzecie święta u ajlii.Jak ten czas leci...[/QUOTE]

Tak, to już druga Wielkanoc Amisia u nas...

A poza tym... znów walczymy z futrem Amiśka. Straszną ma tą sierść. Tak gęstą, że nawet jak się luzuje to zaraz filcuje z pozostałymi włosami. Narazie wyczesuje z Niego olbrzymie ilości, a wygląda nadal jak niedźwiadek.

Posted

Na konto Sokołka wpłynęła deklaracja stała o malibo57-25zł i od israela 20zł :lol:
Sokołek dostał też dyszkę(jednorazowa) od mdk8 :lol:

Bardzo dziękujemy!

Jak tylko się dowiem ile wyniósł zakup suplementów-rozliczę się z ajlii.