mdk8 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 ciotki może w tytule wątku wpiszcie imię psiaka- łatwiej szukać.... Quote
katarzyna09 Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Próbuję,próbuję i nie mogę zmienić tytułu.Coś jest nie tak. Quote
paula_t Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 katarzyna09 napisał(a):Próbuję,próbuję i nie mogę zmienić tytułu.Coś jest nie tak. Musisz Kasiu napisać do moda z prośbą o zmianę tytułu, bo ostatnio nikt nie może zmienić tytułu, próbowaliśmy na wątku Mariana, Liderka, Paury:/ Quote
katarzyna09 Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 I mamy już Sokołka... Maupa4,bardzo dziękuję! :smile: Quote
paula_t Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Ajlii, jak tam Amisiek się miewa? Co porabia w ciągu dnia? ;) Quote
katarzyna09 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Rozmawiałam dzisiaj z ajlii.Sokołek miewa się dobrze...tak dobrze,ze zaczął pokazywać zęby na inne psiaki.Kurde-"agresorek"! Wkurza się jak zaczepiają Go do zabawy,a On nie ma na to najmniejszej ochoty. Niech lepiej trzyma nerwy na wodzy,bo nie wiem gdzie My lepsze miejsce znajdziemy dla Niego :D A tak poza tym to wszystko ok.Chłopisko Nam się trzyma! ;) Dostałam dzisiaj od mojego znajomego 50zł dla Sokołka. Andrzejku,jeszcze raz bardzo Ci dziękuję!:loveu: Quote
paula_t Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ojjjj, Amiśku, nie ładnie tak w stosunku do kumpli się zachowywać:mad: A może Amisiek po prostu coś się gorzej czuje, coś go boli, że włącza mu się agresor, jak go inne psiaki zaczepiają, zachęcają do zabawy....?:roll: Quote
ajlii Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Oj, to nie jest tak że Ami kłapie zębami na inne psy. Amiś to bardzo spokojny pies, ale ma swoje zdanie. Ostatnio rozbawiona młoda suka próbowała Go szturchać nosem, to na Nią naburczał. Nie życzy sobie starszy pan takich zuchwałości ;) Quote
paula_t Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Już się troszkę wystraszyłam, że to poważniej wygląda, ale mnie uspokoiłaś :) No cóż, każdy ma lepszy i gorszy dzień, swoje humorki;) Quote
katarzyna09 Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Na konto Sokołka wpłynęła deklaracja stała od Ewy i flatki-za dwa miesiące-30zł Bardzo dziękujemy! :) Quote
bea100 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Wszystkim Cioteńkom na tym wątku życzę Cudownych i Zdrowych Świąt a Amisiowi z wiosną- zdrowia i jeszcze raz zdrowia i wreszcie wymarzonego DS ! [IMG]http://www.animaatjes.nl/mini-plaatjes/mini-plaatjes/honden/a551.gif[/IMG] Quote
katarzyna09 Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [SIZE=4][B]Niech Wielkanoc napełni Nasze serca radością... [/B][/SIZE][IMG]http://images44.fotosik.pl/648/b747ebb00e81f6b3.jpg[/IMG] Quote
paula_t Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='bea100']Wszystkim Cioteńkom na tym wątku życzę Cudownych i Zdrowych Świąt a Amisiowi z wiosną- zdrowia i jeszcze raz zdrowia i wreszcie wymarzonego DS ! I ja się do tych życzeń przyłączam! Ciotki, zdrowym, wesołych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy!:loveu: Quote
katarzyna09 Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Wpłacilam 100zł dla Sokołka. Uzgodniłam z ajlii,że rozliczenie zrobimy po Świętach. Quote
paula_t Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Ciekawe jak tam Amisiowi mijają święta i czy skapnęło mu coś ze świątecznego stołu ;) Quote
katarzyna09 Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Oj,na pewno :smile: To Sokołka trzecie święta u ajlii.Jak ten czas leci... Quote
paula_t Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='katarzyna09']Oj,na pewno :smile: To Sokołka trzecie święta u ajlii.Jak ten czas leci...[/QUOTE] Już naprawdę długi czas Amiś jest u ajlii. Nawet jakby znalazł wreszcie domek, to ciekawa jestem jakby to przyjął...On już ajlii traktuje jako swoją właścicielkę, a hotelik jak dom:roll: Quote
bea100 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 A bo Amisiowi tam dooobrze, byłam, widziałam :) Quote
katarzyna09 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Zero jakichkolwiek telefonów.Sokołek chyba do końca swoich dni zostanie u ajlii... Quote
bea100 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Nie wolno tracić nadziei! Amiś to wyjątkowy i cudowny pies! TEN telefon kiedyś zadzwoni! Musi!!! Quote
ajlii Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='paula_t']Ciekawe jak tam Amisiowi mijają święta i czy skapnęło mu coś ze świątecznego stołu ;)[/QUOTE] Oj, tak! W niedzielę Amiś wszedł rano do kuchni. Jak zwykle - drepcząc drobnymi kroczkami, z nosem w górze. I niucha. I tupie. No, gdzie ta zupa??? Dać psu Zapachniał Amisiowi barszcz biały :) [quote name='katarzyna09']Oj,na pewno :smile: To Sokołka trzecie święta u ajlii.Jak ten czas leci...[/QUOTE] Tak, to już druga Wielkanoc Amisia u nas... A poza tym... znów walczymy z futrem Amiśka. Straszną ma tą sierść. Tak gęstą, że nawet jak się luzuje to zaraz filcuje z pozostałymi włosami. Narazie wyczesuje z Niego olbrzymie ilości, a wygląda nadal jak niedźwiadek. Quote
katarzyna09 Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Na konto Sokołka wpłynęła deklaracja stała o malibo57-25zł i od israela 20zł :lol: Sokołek dostał też dyszkę(jednorazowa) od mdk8 :lol: Bardzo dziękujemy! Jak tylko się dowiem ile wyniósł zakup suplementów-rozliczę się z ajlii. Quote
Recommended Posts