paula_t Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='katarzyna09']... Są już wyniki moczu-wałeczków ni ma! Ale i tak co miesiąc trzeba będzie wykonać badanie,tak dla spokojnosci...;)[/QUOTE] Badanie, badaniem, najważniejsze, że wszystko w porządku!:multi: Tak trzymać Amiśku! Quote
katarzyna09 Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Na konto wpłynęły deklaracje stałe od Israela-20zł i Wiesia-40zł(za dwa miesiące) Bardzo dziękujemy! :-) Wieczorkiem rozliczę się z ajlii. Quote
katarzyna09 Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 No i nastał późny wieczór... Zamówiłam dla Sokołka karmę w Zooplusie-koszt 256,40.- Opłaciłam również badanie moczu-37zł. Jest już trzeci marca,a My nie mamy na hotelik.Pierwsza rata została wysłana,ale wisimy ajlii 200zł :roll: Miejmy nadzieję,ze kolejne bazarki podreperują choć troszkę budżet Sokołka. Quote
bea100 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 :) Paka spakowana. Jutro do Ciebie poleci. Opisy właśnie wysyłam. Quote
bea100 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='katarzyna09']Dzięki Bea :-)[/QUOTE] Udało się szybko, dobrzy ludzie pomogli zatargać pakę :multi:- poszła dzisiaj priorytetem. Postarałam się, bo to jak widać pilnie u Amisia grosz potrzebny a bazarek potrwa. Czekam teraz od Ciebie na info jak dojdzie ( i mam nadzieję, w całości...). Quote
katarzyna09 Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Bea,nie uwierzysz...Paka już u mnie! :lol: Oczywiście już ją rozpakowałam,jest tego trochę ;) Super,dzięki!Ja od siebie dorzucę jeszcze kilka fantów na bazarek(książki).Tylko tak jak wcześniej pisałam,nie dam rady szybciej go wystawić-najprędzej jakoś w połowie przyszłego tygodnia. Quote
katarzyna09 Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Wpłynęły pieniążki od malibo57 -25zł(stała) Bardzo dziękujemy :-) Quote
bea100 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Dzięki Kasiu za info- poczta się spisała tym razem :) Napisz mi tylko jeszcze, czy ceramika cało dotarła? Quote
paula_t Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Czyli szykują się dwa bazarki dla Amiśka na ten moment? Quote
katarzyna09 Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Zaszalejemy...będą trzy :Dajlii też wystawia ;) Quote
katarzyna09 Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Sokołek dostał 50zł od AlkiM! Wow,ale niespodzianka...:lol:Ogromnie dziękujemy:loveu: Quote
paula_t Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='katarzyna09']Zaszalejemy...będą trzy :Dajlii też wystawia ;)[/QUOTE] No to kamień z serca, bo u mnie czasowo faaaaaatalnie, nawet nie mam chwilli, żeby swoje popodrzucać, które już wystawiłam :( Quote
katarzyna09 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Wiem Paula...i tak Cię Kochana podziwiam :loveu: O nic się nie martw.Trzymaj tylko kciuki,żeby jak najwięcej pieniążków się uzbierało ;) Quote
ajlii Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Amiś był dzisiaj w lecznicy. Zrobiła się kolejna zmiana na tyłku, podejrzewaliśmy kaszaka. No i odnawia się co jakiś czas cysta na boku szyi. Zmiana na tyłku została usunięta. Dziwna sprawa, bo to w torebce kaszaka płynna treść jak przy cyście. Na szyi narazie nie ruszana, bo jest znów mała. Przy okazji Amiś obejrzany i osłuchany. Na dzień dzisiejszy jedyne co chłopakowi dokucza to... starość. Serce bije ładnie, ale już słychać że jest "zużyte". Tu weterynarz zaleca delikatne wsparcie, np. koenzymem q10. Znów łupież i tłustawa sierść - jak się ociepli, to wznawiamy kąpiele w hexodermie. Zmiany na skórze (kaszaki, cysty) to niestety kwestia złego odżywienia skóry, więc znów suplementujemy Amisia - dobrze na Niego wpływał dermatex więc znów zakupiony. Poza tym kontrola moczu co miesiąc i na chwilę obecną to tyle... Quote
katarzyna09 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Na starość nie ma lekarstwa...niestety. Dzisiejsze wydatki: - 46 zł - wizyta w lecznicy (wycięcie cysty + dermatex) - 15 zł - transport do lecznicy (dzielony z innym psem) Razem:61 zł Zaraz zrobię przelew ;) Quote
katarzyna09 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Israel....pięknie dziękujemy:loveu:-50 zł już na koncie Sokołka :lol: Jeszcze raz wielkie dzięki! Quote
bea100 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Tak, na starość się wszyscy sypiemy, i my i nasze psy, niestety...napiszę banał: byle do ciepełka i do wiosny :) A patrząc na pięknego Amisia wogóle nie widać, że starość mu doskwiera! Quote
katarzyna09 Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Sokołek dostał 50zł od mojego znajomego- Andrzeja. Andrzejku,jeszcze raz dziękuję :buzi: Quote
paula_t Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Odwiedzam Amiśka, bo nikogo jeszcze tu dzisiaj nie było :) Quote
bea100 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Cioteczki- zagubiłam ostatni Amisiowy bazarek ajlii- dajcie mi linka plizz bo doszły dzisiaj fanty dla mojej sąsiadki i chcę potwierdzić przesyłkę ;) Quote
katarzyna09 Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Link do bazarku- [h=1]Dla Amisia i Bostona - ROZLICZAMY[/h] Jeszcze raz serdeczne podziękowania dla Pani Uli :smile: Quote
Recommended Posts