Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='katarzyna09']No właśnie...i dlatego usunęli.Chciałam wyróżnić nowe ogłoszenie,nie stare.Ech...
Dzięki śliczne Paula:loveu:może z tą Tablicą pomyślimy,co?Tylko nie dzisiaj,nie mam do tego głowy...[/QUOTE]

Ja też dzisiaj w nie najlepszej formie, więc na spokojnie :)
Jakby był drugi czy trzeci tekst, to można by mu zrobić więcej niż jeden pakiet, żeby hulały w internecie.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszcie tak i już (plus najsłodsze ze 3 zdjęcia):

Cudowny, srebrzysty, stateczny owczar dla starszych ludzi. Wpatrzony w człowieka. Więcej informacji pod tel:....

Czasem trzeba wypróbować coś innego ;)

Posted

Bea,świetnie!
Zmieniłabym tylko-...dla ludzi w sile wieku.
Amisiowi rano trzeba pomóc wstać,rozruszać mięśnie,czasem przewrócić psiaka na bok.Starszym ludziom może być ciężko.
To niestety nie malizna,to 40 kg kawaler i jeszcze do wzięcia ;)
Jakie zdjęcia dajemy?Które się Wam podobają?

Posted

[quote name='bea100']Napiszcie tak i już (plus najsłodsze ze 3 zdjęcia):

Cudowny, srebrzysty, stateczny owczar dla starszych ludzi. Wpatrzony w człowieka. Więcej informacji pod tel:....

Czasem trzeba wypróbować coś innego ;)[/QUOTE]

Jestem za, takiego ogłoszenia jeszcze nie widziałam, będzie eksperyment ;)

Posted

[quote name='paula_t']Jestem za, takiego ogłoszenia jeszcze nie widziałam, będzie eksperyment ;)[/QUOTE]
Ja też nie :lol: ale w takim razie może i warto spróbować ;)

Posted

Dopisuję do rozliczenia kwotę 226,95 zł z bazarku :[h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239217-Koniec-Rozliczam-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Soko%C5%82ka-i-Ogonk%C3%B3w-%29do-05-02-do-godz-21-00"]Koniec.Rozliczam-Różności dla Sokołka i Ogonków:)do 05.02 do godz.21.00[/URL][/h]
Israel,Sokołek jeszcze raz pięknie dziękuje za bonusik :loveu:

Posted

Niestety,ale minusik się pojawi...:roll:
Czeka Nas zakup karmy,suplementów,trzeba zapłacić za te badania moczu(na razie nie mam pojęcia ile-oby tylko wyniki były dobre!),no i za hotelik, za miesiąc luty...

Posted

Kochane spokojnie, jak dobrze pójdzie nie będzie minusa dzięki niezwodnemu panu Bogdanowi z hurtowni, to ten pan co wspierał Bochnara ;).
Mam super wg mnie fanty na bazarek Amiś/Suzanka (po połowie). Same nówki !
Czy ktoś w W-wie może ode mnie odebrać? To za ciężkie i sporo- by słać paczką...są zabawki dla psiaków i nie tylko dla psiaków oraz inne świetne gadżety...pomyślcie cioteńki i niech się ktoś miły do mnie zgłosi po to- stawiam pyszną kawkę a fanty już u mnie czekają :)

Posted

Aniu Kochana,pięknie dziękujemy! :loveu:
Sprawdziłam,pieniążki są już na koncie.

Bea,dzięki serdeczne,ze pomyślałaś o bazarku :lol: Ja niestety za daleko mieszkam,by odebrać od Ciebie fanty.Napisz proszę ile mniej więcej kg te rzeczy by ważyły.

Są już wyniki moczu-wałeczków ni ma!
Ale i tak co miesiąc trzeba będzie wykonać badanie,tak dla spokojnosci...;)

Posted

Nie wiem ile to waży wszystko. Nie mobilna jestem i nie jestem w stanie zatargać na pocztę by zważyć. No nic. Pomyślę co by tu wymyślić ;). A w razie czego zrobiłabyś bazar katarzyna09?

Posted

Mogłabym wystawić bazarek ;)
Tylko bea,czy mogłabyś chociaż zrobić opisy?Ja obfociłabym te fanty.
Na poczcie można zakupić kartonik za 20zł do 20 kg-wliczona jest w to już wysyłka.Tak wysyłałam fanty do Pauli.

Posted

[quote name='katarzyna09']Ok ,już wysyłam.[/QUOTE]
Syn mi dzisiaj kupił ten karton z wysyłką za dwie dychy- to bardzo fajna sprawa okazuje się. Dzięki za podpowiedź, nie wiedziałam, że jest taka możliwość wysyłki.
Zanim poopisuję- potrwa (bo tego sporo).
Dzięki katarzyna09 :loveu: