katarzyna09 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Tak bardzo się cieszę,ze Nasz dziadunio jest zdrowy...cudownie! Quote
Czarodziejka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Zdrowy, żwawy, rączy, śmigły i ze smoczym apetytem. To jest bardzo porządne psisko. Po posiłkach idzie w tango i szoruje WSZYSTKIE miski i gary. Każda odrobinka zapomniana, pominięta, odrzucona jest zauważona przez Sokole oko i natychmiast wciągnięta do brzucha ;) Quote
Luzia Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Czarodziejka napisał(a):Zdrowy, żwawy, rączy, śmigły i ze smoczym apetytem. To jest bardzo porządne psisko. Po posiłkach idzie w tango i szoruje WSZYSTKIE miski i gary. Każda odrobinka zapomniana, pominięta, odrzucona jest zauważona przez Sokole oko i natychmiast wciągnięta do brzucha ;) To z Sokołem można na wodzie zaoszczędzić :) darmowa zmywarka do psich misek :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Sokołek zaczął galopować i brykać. Biega z młodymi na ogoło domu na tyle, na ile wzrok mu pozwala. Quote
katarzyna09 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Ciekawa jestem ile takich rundek zaliczył...:smile: i jak się czuje po tym swoim galopie. Quote
Czarodziejka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Czuje się chyba dobrze, bo wciąż wszędzie truchta i podbiega, a na początku człapał i chodził ;) Dziś otrzymałam znów bonus w postaci wora kości, tak więc w księżycową jasną noc psy mają zajęcie ;) Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Przepraszam za offa ale sprawa bardzo pilna. Udało się w końcu złapać sunię z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/204237-Cudowna-maleńka-sunia-na-ulicy-!!-Pilnie-DT-prosimy-o-pomoc-!-( I nie ma co z nią zrobić w miejscu w którym jest teraz zostać nie może bo jest w nim kot który nie lubi towarzystwa. Mamy możliwość DT ale na łańcuch, a suńka maleńka z 7 kg max :( DT pilnie potrzebne. Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [SIZE="3"] Pragnę serdecznie zaprosić wszystkich na bazarek, którego celem jest wybór imienia tej pięknej suczce: Z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/204237-Cudowna-maleńka-sunia-na-ulicy-!!-Pilnie-DT-prosimy-o-pomoc-!-( LINK DO BAZARKU! Sunia jest w bardzo kiepskiej sytuacji bo nie mamy dla niej żadnego miejsca :placz: Quote
katarzyna09 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Psinko,ja nie zapomniałam,ja też czekam na te ogłoszenia;) Quote
Czarodziejka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 W piątek piękna Paris pojechała do nowego domku, a dziś przyjechał piękny starowina Szarik. Sokół na wszelki wypadek tkwił pod budą, żeby nowemu przez myśl nie przebiegło, że wolna i do wzięcia 8) Szarkik spogląda na budę, na pierwszym planie Carmen. Quote
Czarodziejka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Wyglądają jak powiększenie tego samego osobnika ;) Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Piękny jest! A jego historia... szkoda słów.. Dobrze że teraz już bezpieczny u Ciebie :loveu: Quote
Czarodziejka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Sokołek też jest piękny. Właśnie domył gary po kolacji i przyszedł na czuja się wymiziać przed snem. Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Czarodziejka napisał(a):Sokołek też jest piękny. Właśnie domył gary po kolacji i przyszedł na czuja się wymiziać przed snem. Najpierw obowiązki a dopiero potem przyjemności. Odpowiedzialny chłopak nie ma co :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 I ma świetny kontakt z nowym Szarikiem. Sokół jest samotnikiem, a tu proszę...chodzi obok Szarika, leży nawet z nim na werandzie pod drzwiami, czego raczej nigdy przedtem nie robił. A po pracy na zmywaku tłuste się Sokolino zrobiło. Wcześniej taki był rączy, a wczoraj, jak go z lotu ptaka pod nogami ujrzałam, to wcięcie w talii zniknęło i jakiś taki równy - parówkowaty ;) Quote
Cantadorra Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 O kurde, a to nie jest ten Szarik, który kiedyś był w przytulisku, cały chudy i w strupach? Potem u kogoś na DT, potem w hoteliku, a teraz tu??? Tak mi się wydaje, ale mogę się mylić. ????????????? Quote
Cantadorra Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Tak, to jednak ten Szarik. Wpadłam na jego wątek. A czemu przyjechał do Czarodziejki? Myślałam, że tamto miejsce jest już docelowym hotelikiem, bo mało wierzyłam w DS. Quote
bela51 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Przyjechał do psiego raju spragniony psiego towarzystwa i bliskosci człowieka. Tam tego nie miał. Kojec i miska. I na dodatek drozej. Quote
Czarodziejka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Buda zajęta na amen ;) Dziś pierwszy dzień wiosny i biwak się trafił. Sokół przy garze aspiruje ;) Quote
Luzia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Super Twoja córa wygląda w stadzie wielkich wilków :) A z tego co widzę Sokół zalicza się do jednych z większych Quote
Recommended Posts