Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdrowy, żwawy, rączy, śmigły i ze smoczym apetytem. To jest bardzo porządne psisko.
Po posiłkach idzie w tango i szoruje WSZYSTKIE miski i gary. Każda odrobinka zapomniana, pominięta, odrzucona jest zauważona przez Sokole oko i natychmiast wciągnięta do brzucha ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Zdrowy, żwawy, rączy, śmigły i ze smoczym apetytem. To jest bardzo porządne psisko.
Po posiłkach idzie w tango i szoruje WSZYSTKIE miski i gary. Każda odrobinka zapomniana, pominięta, odrzucona jest zauważona przez Sokole oko i natychmiast wciągnięta do brzucha ;)

To z Sokołem można na wodzie zaoszczędzić :) darmowa zmywarka do psich misek :evil_lol:

Posted

Czuje się chyba dobrze, bo wciąż wszędzie truchta i podbiega, a na początku człapał i chodził ;) Dziś otrzymałam znów bonus w postaci wora kości, tak więc w księżycową jasną noc psy mają zajęcie ;)

Posted

W piątek piękna Paris pojechała do nowego domku, a dziś przyjechał piękny starowina Szarik. Sokół na wszelki wypadek tkwił pod budą, żeby nowemu przez myśl nie przebiegło, że wolna i do wzięcia 8) Szarkik spogląda na budę, na pierwszym planie Carmen.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Sokołek też jest piękny. Właśnie domył gary po kolacji i przyszedł na czuja się wymiziać przed snem.

Najpierw obowiązki a dopiero potem przyjemności. Odpowiedzialny chłopak nie ma co :evil_lol:

Posted

I ma świetny kontakt z nowym Szarikiem. Sokół jest samotnikiem, a tu proszę...chodzi obok Szarika, leży nawet z nim na werandzie pod drzwiami, czego raczej nigdy przedtem nie robił.
A po pracy na zmywaku tłuste się Sokolino zrobiło. Wcześniej taki był rączy, a wczoraj, jak go z lotu ptaka pod nogami ujrzałam, to wcięcie w talii zniknęło i jakiś taki równy - parówkowaty ;)

Posted

O kurde, a to nie jest ten Szarik, który kiedyś był w przytulisku, cały chudy i w strupach? Potem u kogoś na DT, potem w hoteliku, a teraz tu??? Tak mi się wydaje, ale mogę się mylić. ?????????????