katarzyna09 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Około jedenastu.To cudowny psiak :loveu: Quote
pikola Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='ajlii']Na Amisia muszę się poskarżyć - dobrał mi się do pizzy i próbował wyjeść różne dobre rzeczy na cieście... Ale mimo to zapraszam na bazarek! Dla Amisia i drugiego psiaka - Bostona. Wiem że są u Amisia osoby, które zaglądały na wątek Bostonka. Chciałam tylko napisać - że ja chcę tylko wspierać psa, bez zagłębiania się w szczegóły i racje każdej ze stron. http://www.dogomania.pl/forum/threads/238741-Dla-Amisia-i-Bostona-biżuteria-i-zegarki-do-31-01?p=20285486#post20285486 Amisiu ty urwiscie,jaki z Ciebie lakomczuch:loveu: Quote
tymuś Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='katarzyna09']Około jedenastu.To cudowny psiak :loveu:[/QUOTE] to akurat taki wiek w którym psiaki u mnie mają szansę!! ja biorę tylko powyżej 10latek i najlepiej z długim stażem ale narazie mam full niestety 6 nosów na stały dom bo inaczej nie biorę wstyd mi brać na jakiś DT i kasować a do tego jeszcze zmieniać potem mu dom na inny , stały u mnie jest dożywotnia przystań! no to dość tej refleksji bo zaczynam wam tu spamować:oops: Quote
katarzyna09 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 (edited) tymuś,to wspaniale,że oferujesz tym wszystkim psiakom Stały Dom,nie każdy może sobie na to pozwolić chociażby z przyczyn czysto ekonomicznych-mając zarejestrowany PDT czy hotelik i opłacając wszelkie związane z nim świadczenia. Edited January 19, 2013 by katarzyna09 Literówka Quote
Charly Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 dziewczyny, chyba zalegam z wpłatą za styczeń. tak patrzę- wpłaciłam w sierpniu za 5 miesięcy. Bardzo proszę o nr konta na pw (miałam, ale nie wiem, czy nie wykasowałam) dziękuję. Quote
ania shirley Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Poszła stała na 2 miesiace dla Amiśka Quote
katarzyna09 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Charly']dziewczyny, chyba zalegam z wpłatą za styczeń. tak patrzę- wpłaciłam w sierpniu za 5 miesięcy. Bardzo proszę o nr konta na pw (miałam, ale nie wiem, czy nie wykasowałam) dziękuję.[/QUOTE] Charly,styczeń jest opłacony;) Spójrz proszę - post nr 6. 5 marca wpłynęły pieniążki za 6 miesięcy. Numerek konta już wysyłam. [quote name='ania shirley']Poszła stała na 2 miesiace dla Amiśka[/QUOTE] Bardzo dziękujemy Aniu!:) Quote
katarzyna09 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Na konto Sokołka wpłynęły trzy wpłaty od: -Selengi-10zł(stała) -ani shirley - 60zł(stała za kolejne 2 miesiące) -pauli_t (dodatkowe 20zł za Amiśkowy bazarek) Ślicznie dziękujemy!!! :Rose::Rose::Rose: Quote
paula_t Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Co nie wchodzę, to tylko jakaś kaska dla Amiśka wpływa:eviltong: Teraz to z niego chłop z posagiem :D Quote
katarzyna09 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 31-go nie będzie już tak kolorowo... :Da luty miesiąc krótki... :-D;-) Quote
paula_t Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Czy to już oficjalne ogłoszenie alarmu? ;) Quote
bea100 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='paula_t']Czy to już oficjalne ogłoszenie alarmu? ;)[/QUOTE] Oj nie strasz cioteńka ;) Ja ogłosiłam (chwilową mam nadzieję) upadłość w związku z operacją Suzanki :shake: więc póki co mogę wspierać kochanego Amisia jeno wirtualnie... Quote
katarzyna09 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Jak miło Was widzieć :loveu: Słuchajcie,jeszcze nie wszystkie deklaracje za styczeń wpłynęły na konto.Mam nadzieję,ze dziewczyny pamiętają o psinie :roll:Jutro wpłacę dla Sokołka 120zł(deklaracja moja i Wieśka- za kolejne 3 miesiące)Mamy na karmę,ale w tej chwili brakuje troszkę pieniążków za hotelik. W przyszłym tygodniu trzeba będzie zbadać mocz Sokołka i zakupić suplementy.Na razie Sokołek korzysta z ajlii zapasów. No nic,mamy fanty-będą kolejne bazarki ;) A tak w ogóle ,czy ktoś by mi wytłumaczył na PW jak się zakłada taki wątek bazarkowy? Quote
paula_t Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ciotka, jak Ci nikt nie wytłumaczył, to ja Ci zaraz napiszę pw, choć to nic trudnego- wchodzisz w "akcje" -> "bazarek" - "załóż nowy temat" i dalej wszystko tak samo jak na pozostałych wątkach, możesz pierwszego posta sobie skopiować z moich bazarków, będzie łatwiej ;) Ja też jeszcze mam Amisiowe fanty, dlatego wolałam zapytać, bo po sesji jak najbardziej mogę się za bazarzycho wziąć :p A ile brakuje na hotelik? Quote
katarzyna09 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Dzięki Paula :) Brakuje na hotelik 30zł,ale musimy zrobić kontrolne badanie moczu Sokołka i zakupić suplementy. Quote
katarzyna09 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Na koncie Sokołka jest już wpłata 120zł. Post rozliczeniowy zaktualizowany. Stan konta: +650.14,- Quote
paula_t Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Odwiedzam Amisia :) A może Ciotka ajlii uradowałaby nas jakimiś zdjęciami?:razz: Quote
AlkaM Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Też bym chętnie tą siwą mordkę zobaczyła ale zdaję mi się,że ajla/dobrze napisałam?/ ma teraz niezłą zadymkę.Ja cierpliwie poczekam:lol: Quote
Cantadorra Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Widzę, że Kasia przymierza się do bazarku Sokołkowego, a ja pozwolę sobie zaprosić do Heli i na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/subscription.php Quote
katarzyna09 Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Poproszę ajlii,żeby cyknęła foteczkę Sokołkowi telefonem i wysłała mi mms-wrzucę wtedy na wątek ;) AlkaM,o jaką zadymkę Ci chodzi?:crazyeye: Witaj Cantadorra:lol: Quote
AlkaM Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Spokojnie:lol: Mam na myśli psiaki którymi się zajmuje np Su po operacji,zakłada bazarki.Domyślam się ile ma pracy. Quote
Recommended Posts