Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem czy Amiś się do takiego domu nadaje.
To chory psiak, trzeba go podnosić, ma problemy z pęcherzem, więc też nie wskazane leżenie na zimnie (chociażby śniegu). Nie wiem, czy Pan będzie tego pilnował?
Pan nic nie wspominał o wpuszczaniu psiaka do domu a chyba on bardziej domowy.
Mój Rex to inny typ- bardziej samodzielny, jemu do szczęścia przede wszystkim potrzebny duży teren do pilnowania i odstraszania intruzów, człowiek ale w mniejszym stopniu- lubi pracować, nie dla niego tylko kanapa.

Posted

Za dnia podczytuję wątek z komórki.Jak tylko zobaczyłam wpis bei ,zadzwoniłam do ajlii,a ajlii skontaktowała się z magdyską.Niestety,ale to nie jest odpowiedni dom dla Sokołka.Psiak musiałby być w pełni sprawny,by przebywać na zewnątrz.W przypadku Sokołka jest to niewskazane.Jest to stary,schorowany pies,wymagający dość sporej uwagi i opieki.

Posted

katarzyna09 napisał(a):
On tak lubi te swoje doopsko trzymać przy kaloryferze :smile:

No jasne :)
Jednak musiałam dać tu info, każdy taki sygnał o potencjalnym DS należy przegadać i sprawdzić wg mnie :)

Posted

[quote name='bea100']Cioteńki, dzisiaj po rannym USG okazało się, że Suzanka ma 15cm guza na śledzionie i czeka ją kosztowna operacja i ogonki u ajlii też w potrzebie- cioteńki, proszę pomóżcie podnosić bazarek dla Su i ogonków u ajlii...
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238727-Dla-Su-i-szczurków-agaty-bursztyn-w-srebrze-stare-broszki-ciuchy-do-30-01?p=20284061#post20284061

Ooooo, mateńko biedna sunia :(

Posted

[quote name='rencia42']Wiem ze mam zaległości ,które postaram się jak najszybciej wyrównać, nie wiem czy ta wpłatę już ujęłaś w rozliczeniach.

Nie zaznaczyłam w 4 poście(deklaracje stałe) :oops:,bardzo Cię przepraszam...zapomniałam...:oops:
Już zapisuję Twoja wpłatę.

[quote name='bea100']Cioteńki, dzisiaj po rannym USG okazało się, że Suzanka ma 15cm guza na śledzionie i czeka ją kosztowna operacja i ogonki u ajlii też w potrzebie- cioteńki, proszę pomóżcie podnosić bazarek dla Su i ogonków u ajlii...
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238727-Dla-Su-i-szczurków-agaty-bursztyn-w-srebrze-stare-broszki-ciuchy-do-30-01?p=20284061#post20284061

W poniedziałek będzie nerwówka :roll:
Jak to dobrze,że ajlii zrobiła suni te badania...

Posted

Oj dobrze, zawsze trzeba polegać na oku, intuicji i doświadczeniu ajlii jak się okazuje...przecież to młoda 3 letnia suczka...
Ech, tak się martwię....dziękuję, że jesteście na bazarku i wspieracie...

Posted

Na Amisia muszę się poskarżyć - dobrał mi się do pizzy i próbował wyjeść różne dobre rzeczy na cieście...

Ale mimo to zapraszam na bazarek! Dla Amisia i drugiego psiaka - Bostona.
Wiem że są u Amisia osoby, które zaglądały na wątek Bostonka. Chciałam tylko napisać - że ja chcę tylko wspierać psa, bez zagłębiania się w szczegóły i racje każdej ze stron.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238741-Dla-Amisia-i-Bostona-biżuteria-i-zegarki-do-31-01?p=20285486#post20285486