Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajlii, ja już się przekonałam, że większość osób tu obecnych myśli troszkę inaczej niż reszta.
Zima, ludzie się cieszą, bo śnieg, narty, sanki, śnieżki, a my siedzimy i zamartwiamy się tym, że psiaki w budach, schroniskach marzną.
Lato, ludzie się cieszą, bo słońce, woda, opalanie, a my znowu siedzimy i zamartwiamy się tym, że ludzie nawet nie dbają o to, żeby była woda w miskach, buda w cieniu.
Sylwester- alkohol, zabawa, fajerwerki, a my znowu się zamartwiamy, tym razem tym, że zwierzaki są przerażone, uciekają, gubią się właścicielom.
Czasem już psychicznie nie mam siły, samo myślenie o tym mnie męczy.

Posted

Nie zapomniałam o Tobie Amisiu:)
Jak ci dobrze, że jesteś u ajlii, grzejesz sobie poopkę w ciepełku, pod opieką, bo ostatnio tyle tego nieszczęścia, że już przestaje człowieka ogarniać :(

Posted

Amiś, zwany Kosmitem Wielkim i Szklanko-Opluwaczem - zyskał dziś miano Twarogożercy.

Czasem ręce załamuję. Miał być spokojnym staruszkiem. Jest staruszkiem, ale z osobowością. 40-kilogramową Osobowością :)

Posted

AlkaM napisał(a):
Hihihihi Kasiu to teraz je jestem Ci winna 4zł:eviltong:

A odsetki lecąąą....:D;)

ajlii napisał(a):
Nie. Zapluł podłogę, w oczekiwaniu aż Mu podamy... :D

Cosik za długo, jak dla Niego, trwało to przygotowywanie przez Ciebie tego twarożku :D

Posted (edited)

AlkaM napisał(a):
Dlaczego nie umiem takładnie cytować jak Wy?:razz:

Widocznie na końcu cytowanego wpisu usunęłaś słowo QUOTE-te w kwadratowym nawiasie.
Spróbuj jeszcze raz.;)

Edited by katarzyna09