katarzyna09 Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 A ja tym razem miałam problem z Saną.Zeszłego Sylwestra,jak i poprzednie przesypiała,tym razem była bardzo niespokojna.Ze spaceru szybko uciekała do domu :roll: Quote
paula_t Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Ajlii, ja już się przekonałam, że większość osób tu obecnych myśli troszkę inaczej niż reszta. Zima, ludzie się cieszą, bo śnieg, narty, sanki, śnieżki, a my siedzimy i zamartwiamy się tym, że psiaki w budach, schroniskach marzną. Lato, ludzie się cieszą, bo słońce, woda, opalanie, a my znowu siedzimy i zamartwiamy się tym, że ludzie nawet nie dbają o to, żeby była woda w miskach, buda w cieniu. Sylwester- alkohol, zabawa, fajerwerki, a my znowu się zamartwiamy, tym razem tym, że zwierzaki są przerażone, uciekają, gubią się właścicielom. Czasem już psychicznie nie mam siły, samo myślenie o tym mnie męczy. Quote
AlkaM Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Sokołku pokazuj swój słodki pychol:lol: Hop do góry. Quote
AlkaM Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Sokołku szczęsciarzu.Lepiej Nowego Roku zacząć nie mogłes:lol: Quote
katarzyna09 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Ależ Ty psiaku masz szczęście! :lol: Nie macie pojęcia jak się cieszę!Cudowny wieczór :-) Quote
paula_t Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Żebyś Kasiu wiedziała, Amiś to chłopak w czepku urodzony:loveu: Quote
ajlii Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 paula_t napisał(a):Żebyś Kasiu wiedziała, Amiś to chłopak w czepku urodzony:loveu: I uszy miewa srebrne... albo niebieskie :D Quote
paula_t Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 katarzyna09 napisał(a):Normalnie nie z tej ziemi :-D Taki sporych rozmiarów kosmita:loveu: Quote
bea100 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 A ja i widziałam i głaskałam. Wiem co mówię. Cudny jest i kropka :) Quote
paula_t Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 (edited) Ciotki, wiem, że BTD jest praktycznie nierealne, ale ten psiak od 2003 roku (!!!), czyli prawie całe swoje życie siedzi w schronisku. Non stop jest ogłaszany, ale odzew jest zerowy:placz: Już nie wiemy co robić, gdzie szukać.... http://www.dogomania.pl/forum/threads/26923-malutki-Liderek-całe-życie-w-schronisku-(-On-już-stracił-nadzieję-a-Wy/page61 Edited January 5, 2013 by paula_t Quote
zuzlikowa Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Z Noworocznymi życzeniami od bernardynki Kami... szybko domu i człowieka... tego jedynego i najlepszego!!!! Quote
katarzyna09 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 bea100 napisał(a):A ja i widziałam i głaskałam. Zazdroszczę Ci bea ;) Quote
katarzyna09 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Na koncie Sokołka jest już deklaracja stała od Wiesia-20zł :smile:,deklaracja jednorazowa ode mnie -50zł i dodatkowe 20zł (AlkaM,jeszcze raz dzięki;)) Quote
paula_t Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Nie zapomniałam o Tobie Amisiu:) Jak ci dobrze, że jesteś u ajlii, grzejesz sobie poopkę w ciepełku, pod opieką, bo ostatnio tyle tego nieszczęścia, że już przestaje człowieka ogarniać :( Quote
katarzyna09 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Płakać aż się chce,że nie można wszystkim tym bidulom pomóc :-( Quote
AlkaM Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Hihihihi Kasiu to teraz je jestem Ci winna 4zł:eviltong: Quote
ajlii Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Amiś, zwany Kosmitem Wielkim i Szklanko-Opluwaczem - zyskał dziś miano Twarogożercy. Czasem ręce załamuję. Miał być spokojnym staruszkiem. Jest staruszkiem, ale z osobowością. 40-kilogramową Osobowością :) Quote
bea100 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 ajlii napisał(a):Amiś...- zyskał dziś miano Twarogożercy. Czasem ręce załamuję... Ogołocił Wam dzisiaj stół śniadaniowy z twarogu? Quote
ajlii Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 bea100 napisał(a):Ogołocił Wam dzisiaj stół śniadaniowy z twarogu? Nie. Zapluł podłogę, w oczekiwaniu aż Mu podamy... :D Quote
paula_t Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 ajlii napisał(a):Nie. Zapluł podłogę, w oczekiwaniu aż Mu podamy... :D Hahahaha, komedia :D Quote
katarzyna09 Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 AlkaM napisał(a):Hihihihi Kasiu to teraz je jestem Ci winna 4zł:eviltong: A odsetki lecąąą....:D;) ajlii napisał(a):Nie. Zapluł podłogę, w oczekiwaniu aż Mu podamy... :D Cosik za długo, jak dla Niego, trwało to przygotowywanie przez Ciebie tego twarożku :D Quote
AlkaM Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='katarzyna09']A odsetki lecąąą....:D;) Jak te odsetki dla pisunów to się zgadzam:lol: Quote
AlkaM Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Dlaczego nie umiem takładnie cytować jak Wy?:razz: Quote
katarzyna09 Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 (edited) AlkaM napisał(a):Dlaczego nie umiem takładnie cytować jak Wy?:razz: Widocznie na końcu cytowanego wpisu usunęłaś słowo QUOTE-te w kwadratowym nawiasie. Spróbuj jeszcze raz.;) Edited January 10, 2013 by katarzyna09 Quote
Recommended Posts