Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarodziejko bardzo przepraszam za poślizg z pieniążkami ale na chwilę obecną mamy dopiero 100 zł.
Postaram się wysłać 300 jak najszybciej :(
Pozdr.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejko,ale to łzawienie to chyba nie objaw jakiejś tam choroby?A może to alergia?Naprawdę mu to nie przeszkadza? Luziu,czy Ty otrzymujesz moje wiadomości? W tych 61zł jest stała-20zł;)41zł jest z bazarku spoza dogo:p.Na swoim koncie powinnaś mieć też kolejną moją wpłatę 70,-(jednorazowa od moich znajomych):smile:

Posted

Katarzynko, ja tu mam arsenał kropelek wszelkiej maści i maści również. Carmen ma to samo - taki psa urok, jak mówi wet. Ja na wszelki wypadek wpuszczam Sokołowi raz dziennie w oczyska po 3 kropelki. Ogólnie jest w dobrej formie. Sobie chodzi, je jak smok, pilnuje swej budy, nie wszczyna awantur, mizia się :) Kochane stare psisko.

Posted

Uzupełniłam rozliczenie na pierwszej stronie. Na Sokoła na chwilę obecną mamy 231 zł + 50 zł które idę dziś wpłacić na konto.
Łącznie wyjdzie 281 zł.
Jeszcze jedna znajoma ma mi dać deklarację tylko ostatnio troszkę zabiegana jest i nie mamy jak się spotkać.

Posted

Sokołek na dobre zawłądnął wielką budą. Leży w niej z łbem skierowanym na podwórze i z oczyskami wytrzeszczonymi jak talary. Poznał już ruchy, migracje i szaleństwa stadka, więc po spacerku we własnym tempie po prostu sobie leży, albo na desce przed budą - calusieńki do niej przywiera i też oczy wytrzeszczone. Już kilka razy myślałam, że nie żyje....a on chyba wsłuchuje się w dźwięki, bo nie widzi...Kochane psisko. Na szczęście apetyt ma dobry.

Posted

Dziękujemy za bazarek.
Cantadorro - nie wiem, czemu się Sokolisko wciąż tak wytrzeszcza :D Tak już ma. Za to do gara zawsze trafi po linii prostej kierując się węchem. Machnie się o te kilka centymetrów, ale cel osiągięty ;)

Posted

[quote name='bela51']Wplacam 100 zl dla Sokoła ( zaliczkowo ) z bazarku Cantadorry. Reszte przeleje w przyszłym tygodniu, po rozliczeniu bazarku.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję! Jak tylko przelew dojdzie to napiszę na wątku.
:)

Posted

Dziękujemy za pamięć. Sokół został wczoraj obmacany i obejrzany przez moje dwie wetki, któe przyjechały zrobić przegląd techniczny, ale niestety nie kwalifikował się na żaden zastrzyk, ani kurację wzmacniającą ;) Chłop jak dąb.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Dziękujemy za pamięć. Sokół został wczoraj obmacany i obejrzany przez moje dwie wetki, któe przyjechały zrobić przegląd techniczny, ale niestety nie kwalifikował się na żaden zastrzyk, ani kurację wzmacniającą ;) Chłop jak dąb.

Trzyma się dziadowina :) oby tak dalej !