Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I mamy kolejne wpłaty :lol:
132zł -paula_t za bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/234441-KONIEC-ROZLICZAM-bazarek-dla-staruszka-Amisia-kt%C3%B3remu-brakuje-na-hotel-do-10-11?p=19972348#post19972348
20zł - bea100 (wpłata za bazarek)
20zł - Wiedźma (wpłata za bazarek)
20zł -Luzia(jednorazowa)

Dziękujemy!!!:Rose::Rose::Rose:
Zaraz uzupełnię post rozliczeniowy i rozliczę się z ajlii ;)

Posted

Ale się cieszę:multi: Kasiu, Wiedźma chyba przelała za oba fanty zakupione (jeden miał być wysłany ode mnie, drugi od Ciebie) na bazarku Tobie, bo wpłaciła tylko Tobie i tylko Tobie wysłała adres, a do mnie żadnego odzewu, musiało Jej się pomylić po prostu. Podaj mi proszę Jej adres na pw, to wyślę Jej tą bransoletkę jutro:)

Posted

Tak się ostatnio przyglądam Amiśkowi... i mam wrażenie że wzrok Mu się pogarsza. Już w marcu dr Garncarz zdiagnozował u Amisia zniszczoną siatkówkę (ciężkim życiem), ale psiak miał 30% widoczności w jednym oku i światło-cień widział w drugim. I niestety, doktor powiedział że z czasem Amiś będzie widział coraz gorzej. Możliwe że na to wpływa też jesień, mniej światła - ale obawiam się że wzrok Amiśka jednak powoli jest coraz słabszy...

Posted

W Amisiu niedawno coś się odblokowało - zaczął okazywać radość, entuzjazm.
Uwielbia swoją nową karmę (RC urinary), strasznie się cieszy w porze posiłku. Do tego stopnia, że próbował niedawno stanąć na tylnich łapach! Podrzucał przednie do góry, ale już wiek i stawy nie te.

Posted

[quote name='ajlii']W Amisiu niedawno coś się odblokowało - zaczął okazywać radość, entuzjazm.
Uwielbia swoją nową karmę (RC urinary), strasznie się cieszy w porze posiłku. Do tego stopnia, że próbował niedawno stanąć na tylnich łapach! Podrzucał przednie do góry, ale już wiek i stawy nie te.
Poryczałam się...

Posted

ajlii napisał(a):
W Amisiu niedawno coś się odblokowało - zaczął okazywać radość, entuzjazm.

Kochany...

Posted

paula_t napisał(a):
Jaki on jest kochany:loveu:
Ajlii, rozumiem z tego, że nic nie da się z oczkiem zrobić? To może postępować, a my możemy tylko czekać na efekt, tak? :(

Dr Garncarz nie widział możliwości leczenia oczu Amiśka :( Nie da się odbudować zniszczonej siatkówki. Można było tylko ratować co było, żeby opóźnić ten proces. Ale już w marcu dr Garncarz uprzedzał, że z czasem wzrok się będzie pogarszał.
Amiś miał leczony stan zapalny tobradexem, dostawał też jako suplement wspomagajacy luteinę.

Posted

Smutne,że z każdym kolejnym dniem pogarsza Mu się wzrok,ale pocieszające jest to,ze pies ma należytą opiekę,ma wszystko czego potrzebuje i jest radosnym ,jeszcze pełnym energii staruszkiem.

Na koncie Sokołka są już pieniążki w kwocie 120zł od Skarpetki im.Talcott.Ogromnie dziękujemy za okazaną pomoc!:Rose:
Pikola,serdeczne podziękowania za zgłoszenie psiny...:loveu:
Doszły też pieniążki 18zł od sonek666(za bazarek):)
Stan konta:297,79.- :multi:
Wydatki jakie Nas czekają to: kontrolne badanie moczu,zakup suplementu na stawy i zamówienie specjalistycznej karmy.
Inflamex, zakupiła i podarowała Sokołkowi -ajlii :buzi:

Posted

pikola napisał(a):
To na plus czy na minus?

Cytuje-Stan konta:297,79.-

Pikola,na plus! :lol:

paula_t napisał(a):
Kasiu, już chyba drugi dzień Ci próbuję napisać wiadomość, a u Ciebie jak zwykle skrzynka zapchana:mad:

Niedawno czyściłam...:roll:czekam.